Kalendár podujatí

Logo: Šárka Slivková Šárka Slivková

Už sa to točí, máme vyvalené oči,
precenené schopností.,nedostatok súdnosti.
Povedali naši:“Už vám zase straší“.


Myjavský cyklistický spevokol Vás vyzýva k účasti na jarnej monumentálnej klasike,

ŠÁRKA SLIVKOVÁ ´2019.

Stretnime sa znova po roku, priatelia bicyklov, pod vlekom na Starej Myjave. Tesne predtým sa však oddajme časovke jednotlivcov ako po ceste, tak aj po lesnom,ba až horskom teréne. Chystá sa to v sobotu 8. júna 2019, na Medarda, čo je záruka pekného počasia. Čo sa týka bicyklov na elektrický pohon, máme novinku. Môžu štartovať, ale len s vymontovanou batériou.

Štart oboch kategórií, rozdelených na ďalšie kategórie, bude zase od parkoviska pri Trnovcoch a cieľ na parkovisku pod vlekom na Starej Myjave, a to takto:
Cestári pôjdu po vyznačej trase-ceste Trnovce-Stará Myjava do cieľa pod vlek.
Horské bicykle pôjdu podobne, len inokade. Cez Kržle hore na Štemberk,(trocha prevýšenie) po lese hore, dole, potom po lesnom chodníčku nadole k chatám na Starej Myjave a po asfalte do cieľa. Ako bolo kedysi, bude aj fčil.

Na trasu postavíme ľudí, ktorí vedia čo a ako, hlavne kade, aby sa nám to nezvrhlo na orientačné preteky. Ak budete mať čas, môžete si s nimi poklebetiť. Ešte vás prosíme o ohľaduplnosť voči svojim sokom a sokyciam.

Štartovať začneme z parkoviska pri Trnovcoch o trinástej hodine. Štartovať budeme po jednom bicyklistovi. Prihlásiť sa môžete v mieste štartu doobeda od 10.30 do 12.30, kde budete očíslovaní. Štartovné tradičné, žiadne, odmeny veľké.

Počas „Šárky“ nebude cesta uzavretá pre dopravu, každý pôjde na vlastné nebezpečie, za plnej premávky. Všetci cyklisti ako vždy musia dodržiavať pravidlá cestnej premávky a povinne musia mať na hlave prilbu (helmu).

Keď prídete do cieľa, na tráve pod vlekom vyhlásime víťazov a bude sa konať kultúrno-spoločenská časť tohto veľkolepého podujatia, spojená s návštevou bufetu a tak ďalej. Prídte všetci!
Máme vás radi, aj vy nás majte radi!
Myjavský cyklistický spevokol
keyboard_arrow_up