Kalendár podujatí

Logo: MTB maratón Čarnohurec 2022 MTB maratón Čarnohurec 2022

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.

comment Hodnotenia akcie

4.14 / 5 • 7 hodnotení
thumb_up3thumb_down reply

Po zistení, že v Novej Dubnici celú noc pršalo a má ešte aj cez deň, ráno o piatej narýchlo zmena plánu. Obetovať zaplatené štartovné a vyraziť na východ. Paráda. Jasno, teplo, a hlavne sucho. Neďaleko miesta konania sa Kráľovského maratónu ( ktorý bohužiaľ dlhšie nebol...). Maratón v Brezovici nad Torysou mi vyrazil dych. Parta nadšencov zvládla (takmer) všetko na 1*. Ráno, prezentácia rýchla, bez problémov. Pri, na túto dobu veľmi dostupnom štartovnom snáď ani neočakávate "štartovací balíček" plný zbytočností. Dokonalé zázemie, technické zabezpečenie, perfektné značenie,- ani na prvý krát sa nebolo možné stratiť. A hlavne prekrásna, technická a celkom náročná trať mala všetko. Dlhé aj strmé výšľapy, maratónske zvážnice, single, technické aj rýchle zjazdy. V cieli moderné sprchy patriace futbalovému klubu, bufet za ľudové ceny. Skvelé parkovanie. Super. Ďakujem organizátorom a odkazujem väčším, tradičnejším a renomovanejším akciám, nech sa prídu niečomu podučiť. Starostlivosť a spokojnosť pretekára na prvom mieste. Keďže v cieli "došiel guľáš", na jedlo som dostal zemiakovú placku a opekanú klobásku. Mňam. Celkový dojem ale trocha pokazila záverečná, neskutočne uťahaná tombola. Pretekárom sa neušlo prakticky nič, keďže tombolové lístky sa predávali "na kilá" domácim. Ak sa podarí, o rok sa určite vrátim a (snáď nie znova po piatkovej črevnej viróze) vylepším čas.
PS. gratulujem synovi k 2 miestu.....

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že sa Vám páčilo, nedostatky sa budeme snažiť nabudúce odstrániť. Tešíme sa na Vás o rok.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up3thumb_down reply

Pozitiva:
- organizacia pretekov vyborna od prezentacie a prihlasenia, popretekovy servis - obcerstvenie, sprchy, vhodny priestor na preteky pri miestnom futbalovom stadione (vybeh pre deti a pod..)
-trat znacena vyborne isiel som tento pretek prvy krat a bez problemu vsetko znacene ako sa patri. Dokonca boli oznacene napismi niektore casti trate,
- vyborna atmosfera,najma na odbocke na posledny strmy zjazd partia miestnych borcov so zapalom povzbudzovala,
- za 20e startovne klobuk dole pred organizatorom.

Za mna asi jedine negativum a to doladit trochu NIEKTORE (nie vsetky) obcerstvovacky. Voda z flase sice chutila,ale nie kazdemu to moze vyhovovat + mozno aj daky iontak a do poharov rozliat.

Inak vyborny pretek,krasna trat na ktorej bolo naozaj vsetko,od luk po strme stupania,zjazdy,single,lesne zvaznice,vyhlady,doliny,brod,kamene...

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme za hodnotenie, negatíva určite odstraníme.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Trať podľa mňa super.To že som o 5 minút zmeškal štart a prvých 10 km som išiel sám a bolo mi jasné, že kadiaľ mám ísť a nikde som som nezabludil. Zjazdy krásne, užíval som si ich.Kto sa bojí z kopca, nech prejde na cestnú cyklistiku.Nemam veľa nabicyklovane ale ani pri jednom zjazde som nemal pocit, že by bol extrémne náročný. Štartovací balíček, na tom si nezakladam a pri dnešných cenách nemôžme za 20 € čakať zázraky. Bol som tu s rodinou, syn štartoval detsky pretek a veľmi sa nám tu páčilo. Určite sa ho chceme pravidelne zúčastňovať. Ďakujeme👍

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme za hodnotenie, tešíme sa o rok.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Boli to moje prvé preteky v živote, čiže som nevedel čo od toho očakávať. Trať bola podľa mňa výborne označená, zablúdiť sa prakticky nedalo, profil bol dosť náročný, hlavne zjazdy dali dosť zabrať ale najťažšie úseky smerom dole boli vždycky označené. Občerstvovacie stanice na trati boli na vhodných miestach, dalo sa napiť, najesť, doplniť zásoby. Do cieľa som sa dostal bez pádu za čo som veľmi rád. Guľašu sa mi ušlo, bol skvelý. Ak sa bude dať tak prídem aj na budúci rok.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Bol som prvý krát, po pravde nečakal som žiaden zázrak ale bol som veľmi milo prekvapený. Za 20€ som nečakal bohatý štartovací balíček to uz v dnešnej dobe nedostane človek ani pri maratone kde je silný sponzor a štartovne 50€.Trať bola značená slušne len raz som si nebol istý kde mam ist ale bol regulčík ktorý ma nasmeroval.Prekvapili ma že každý dostal čo sa umiestnil na bedni aj peniaze čo poteší , bohata tombola bola tiež top aj keď k mínusom sa ešte dostanem. Trat bola náročná hlavne to prvé neskutočné dlhe stúpanie ale tie výhľady potom boli krasne.
Negatívne hodnotím občerstvenie kde človek musel zastaviť lebo nikto nepodal pohar s vodou alebo jonťakom a ked som kričal nech mi podaju vodu tak mi dali 1,5l flasu a že si ju mám nechať polial som sa napil a odhodil to určite treba zlepšiť a ešte jedná výtka k tombole a to že sa malo žrebovať zo štartovných čísel a nie z tombolových lístkov.O rok keď zdravie a čas dovolí určite sa sem vrátim.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme, občerstvovačky napravíme. Tešíme sa na Vás o rok.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Pridávam sa k ostatným, super pretek aj organizácia, takisto značenie. Myslím, že väčšina naozaj uprednostníme pretek za 20 eur bez štartovného balíčka (bez obligátnej fľaše či trička sa zaobídeme), takže toto bolo u mňa ok. Dlhá trať pre mňa dosť náročná, za ten rok som zabudol, že tie výšľapy sú naozaj dosť ťažké.
Čo sa týka občerstvovania, mohli to dať naozaj skôr do pohárov, prípadne tú jednu "naozajstnú" občerstvovačku skôr ako na vrchole druhého veľkého kopca.
Akcia, na ktorej sa asi podieľa celá komunita, čo im chcú potom asi organizátori oplatiť tým, že majú šancu vyhrať v tombole. Len ako to už niekto písal, tá by mohla byť skôr pre pretekárov. Ja keď som po 20 vylosovaných videl, že dovtedy boli asi dvaja pretekári a ostatní iné lístky, tak som to zbalil.
Pre organizátorov však radšej na koniec ešte napíšem- samotný pretek a jeho organizácia boli ok, takisto zázemie na ihrisku, milá otmosféra, len niektoré detaily to trochu kazili.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme, určite tú tombolu vylepšíme.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

😴🤔😡 Ma vyznam nieco hodnotit ?Trat ako tak znacena ale boli miesta kde sa to dalo lepsie , zjazdy niektore dali zabrat hlavne brzdam , ale dezert bolo auto pri zjazde oproti ked si “organizator” zmyslel ze niekde si odskoci, akurat ze to bol extrem zjazd kde sa dalo ledva ubrzdit ( takze terenak oproti “potesil”) gulas na konci citujem : nemame sicko še pojedlo , veľo vas prišlo a malo še navarilo ) to fakt ? Dufam ze sa domaci spon dobre najedli gulasika … miesto neho “zemiakove placky polosurove “ coze ? 🧐 k tombole sa vyjadrovat uz asi nema vyznam , kde si tombolu z 61 cien prevzali az 3 ja pretekari zvysok domaci za tombolove listky 😂😂🤝🤝🤝 bravo ale takto sa to nerobi niesme na plese vazeny ci 🤔👌 Za mna obrovske sklamanie . Aspon ze sa uslo na “darceky “ pre oslavencov, cudzincov a este neviem koho . Dakujem svojmu tímu za skvelu atmosferu ked uz nic aspon to 👌😉🥇 A ostatnym gratulujem ze kazdy dosiel v zdravy , slava vitazom a cest porazenym ⚪️🔴⚫️
PS : startovaci balicek jak 89-tom na namesti

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme za konštruktívnu kritiku, máme na čom pracovať. Veríme, že nabudúce si názor aj pocity vylepšíte.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up