Kalendár podujatí

Bikeroom Cyklodeň

Propozície

Dátum: 1.10.2022
Miesto: Farma pod Vtáčnikom, 972 45 Bystričany
Oficiálne otvorenie Cyklodňa a informácie k pretekom: 9:30 v zázemí podujatia.

Disciplíny

Cross Country
Okruh s dĺžkou 23km a prevýšením 710m s hromadným štartom.

Kategórie Cross Country:
Muži
  • do 17 rokov
  • 18 – 44 rokov
  • 45 a viac
    Ženy
    E-bike
  • muži
  • ženy

    Detské preteky
    Okruh na trávnatom povrchu s dĺžkou 200m s hromadným štartom.

    Kategórie detské preteky:
  • Deti do 5 rokov
  • Deti 6 – 10 rokov
    Pre zaradenie do vekovej kategórie je rozhodujúci vek dosiahnutý v tomto roku bez ohľadu na deň a mesiac narodenia.

    Prihlasovanie

    Cross country
  • online na tomto odkaze do 29.9. do 23:59 alebo do naplnenia účastníckeho limitu. Cena štartovného je 20€
  • na mieste v deň pretekov, ak nebude naplnené online prihlasovanie, od 7:00 do 9:00. Cena štartovného je 30€
    Kapacita pretekov je obmedzená na celkovo 180 pretekárov. V cene štartovného je jeden hlavný chod pre pretekára po dojazde do cieľa.

    Detské preteky
  • na mieste v deň pretekov od 7:00 do 10:00. Cena štartovného je 5€
    Dieťa musí prísť v sprievode rodičov alebo zodpovednej osoby. Kapacita pretekov je obmedzená na 20 detí v kategórii do 5 rokov a 20 detí v kategórii od 5 do 10rokov.

    Prihláseným sa účastník stáva až po uhradení štartovného. Hneď po uhradení štartovného sa Vaše meno zobrazí v zozname prihlásených a príde Vám email s potvrdením. Odporúčame vám, vytvoriť si na stránke prihlasovania účet. To vám umožní robiť akékoľvek zmeny vo vašej prihláške zadarmo.

    Úhrada štartovného

    Štartovné môžete uhradiť viacerými spôsobmi. Všetky vám budú ponúknuté po vyplnení online prihlášky. Odporúčame zvoliť úhradu platobnou kartou. Je rýchla, bezpečná, výhodná pri platbe zo zahraničia a Vaše meno sa objaví v zozname prihlásených okamžite. Ak nevyužijete možnosť platby kartou, príde Vám email s inštrukciami k ostatným druhom platieb (ak email nenájdete, skontrolujte priečinok SPAM/REKLAMA). Neuhrádzajte prosím štartovné poštovou poukážkou.
    V prípade, že si účastník zvolí iný spôsob platby ako kartou, v emaili s inštrukciami ho informujeme aj o tom, že má 7 kal. dní na to aby zrealizoval úhradu. Ak úhrada nedorazí, po 7 kal. dňoch mu pošleme výzvu na úhradu a ak ani potom neuhradí, pošleme mu oznámenie, že jeho prihláška bola zmazaná. Zaplatené štartovné sa nevracia. Pokiaľ si vytvoríte na stránke vysledkovyservis.sk účet, môžete svoje štartovné presunúť na inú osobu, alebo robiť ďalšie zmeny vo svojej prihláške zadarmo.
    Pokiaľ si účet vytvárať nechcete, štartovné číslo je možné presunúť na inú osobu za manipulačný poplatok 4€. V prípade, ak chcete prepísať vaše štartové číslo na iného účastníka, môžete tak urobiť na tejto stránke. V hlavnom menu vyberte položku „Zmena prihlášky“ a uveďte všetky údaje o novom účastníkovi. Zmenu však musí urobiť osoba, ktorá bola pôvodne prihlásená. Štartový balík už preberá nový účastník. Po prevzatí štartového balíka už nie je presun štartovného čísla možný.

    Kompletné informácie o pretekoch nájdete na tomto odkaze.
  • keyboard_arrow_up