Kalendár podujatí

Logo: ŠKODA Horal MTB maratón ŠKODA Horal MTB maratón

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.

comment Hodnotenia akcie

5 / 5 • 8 hodnotení
thumb_up2thumb_down reply

Ako vzdy Horal stoji za to , posledne preteky ŠBOT , a vsetko ako ma byt na 1 .
Vyzivne stupania , stojky , zjazdy, blato , super obcervovacky , zazemie , amtosfera atd .

Levoča by si mohla brať priklad ako sa to robi

Dakujem a o rok opäť

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

vsetko super, pocasie si nevyberies, obcas aj bahenne kupele patria k mtb, zazemie aj organizacia vratane znacenia na jednotku, len pokosit menej frekventovane casti trate by sa zislo

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Horal patrí a bude patriť k naj pretekom. Keď príde tá augustová sobota tak viem že na konci dňa budem mať naložené ako sa parí nikde sa nestratím zázemie bude na top úrovni na Slovensku síce tu nebudú singláče a hravá jazda ale to prostredie ma vždy dostane. Jedno ale vie že pokiaľ nebude Krejzi naozaj Krejzi bez 2 kolovej verzie tak voľba Lejzi ostane prioritou.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Co sa tyka oraganizacie asi top preteky tohto roku. Ostatni organizatori by si mali brat priklad. Clovek tu aspon vidi, ze kde tie peniaze zo startovneho isli.
To, ze bola tyzden dozadu povoden uz nikto neovplyvni, ale uz som si tento rok na blato zvykol

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Perfektne zorganizované preteky. Ďakujem všetkým regulovčíkom a ľuďom na bufetoch za ich prístup - takých pozitívne nastavených ľudí som tohto roku ešte nezažila Čo sa týka trate - tento rok som šla lejzi druhýkrát - a trať vďaka podmienkam mala väčšie grády. Mne osobne mláky a blato nevadili, veď to patrí k tomu a počasie si nevyberáme. Lepšie ako úpek v horúčave. Akurát tečúci potôčik v druhom stúpaní dal zabrať, tam sme museli tlačiť. Korenistá pasáž na záver chutila, trochu techniky poteší - akurát chápem, že pre menej skúsených cyklistov to už môže byť zbytočná trápenka.
V bodoch plusy:
+ skvelá organizácia a zázemie
+ pestrá a náročná trať
+ dostatok wappiek na umytie bicyklov
+ výber na bufetoch
+ pirohy

na čom možno popracovať:
- dlhočizné čakanie na vyhlasovanie. Väčšina umiestnených dokončila preteky do 14:30. Osobne som už nemala chuť ďalej čakať na tombolu a byť tam do 19? večer

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Vidieť, že po kritike v roku 2022 organizátor popracoval aj na zázemí, aj štartovom balíčku. Super pretek. Veľká vďaka všetkým čo sa podieľali na organizácii a špeciálne pánovi s pumpou v bufete Vikartovce, ktorý mi na 3x fúkal koleso, kým konečne zalepilo defekt 👍Šiel som Lejzi, a tohtoročná trať ma veeeľmi bavila. Počasie nechalo stopy, ale malo to za mňa všetko. Aj sme potlačili, aj blatko, aj kopce, super zjazdy, korene. Potešila zmena v Šuňave. Roky som si vravel prečo to nešlo tadiaľ a toho roku to prišlo👏 Jediné mínus dávam za krátky nezmyselný úsek po zjazde do Vikartoviec. Preteku by neublížilo obísť to po asfaltke.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Trať Senzi za mňa dosť ťažká s tlačenými úsekmi (a tlačili sme všetci v skupine - bol som tak v polovici pretekárov), ale určite zaujímavá a výzva. Dosť blatistých úsekov, kamene a korene, to ja až tak nemusím. Bol som prvýkrát, celkom som si to užil, nebyť jedného defektu, potom to už nebolo ono. Organizačne super, na Škoda BOT som väčšinou po dojazde neostával, tak neviem porovnať, ale za mňa to bolo vynikajúce.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Všetko na 1. Akurát keď som si z tašky za druhé miesto v mužskej kategórii vytiahol ponožky veľkosť 34-38 .... na moje 48 to je tak na veľký palec.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up