Kalendár podujatí

Logo: MTB maratón Čarnohurec MTB maratón Čarnohurec

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.

comment Hodnotenia akcie

4.75 / 5 • 12 hodnotení
thumb_up7thumb_down reply

Zdravím ,ďakujeme za hodnotenia či už kladné alebo záporné ,kladné poteší ,záporné na zdokonalenie .
Čo sa týka parkoviska ,parkovanie bolo po druhé roky vedľa ihriska ,z bezpečnostného hľadiska sme museli riešit parkovanie mimo tejto zóny ,lebo v posledných dňoch nám tam padali konáre čoraz častejšie a nechceli sme aby nejakým spôsobom vám poškodili autá,do budúcna to chceme riešiť .
Štartovacie čísla nám dodala firma, čo nám robila časomieru ,sami sme boli prekvapení z kvality papiera ,dodala nám ich v čase registrácie,ale aj tak im ďakujeme .
Prezenčné tričká čo mali usporiadatelia ,ak sa nemýlim boli ešte z ročníka 2019 ,nechceli sme sa opakovať a každý rok dať tričko ako prezent ,ale ak to poteší viac ako šiltovka ,čiaka ,čelenka ,nie je problém bude tričko.
Trate...,na to sme si dali najviac záležať ,veď o to tu ide ,nemáme za sebou žiadnych generálnych sponzorov ,sme partia dobrovoľníkov, ktorá sa na úkor svojho času snaží čo najlepšie vyšperkovať trať ,hoc príroda je nevyspytateľná a kladie rôzne prekážky ,s ktorými sa snažíme popasovať.
Ďakujeme za kladné hodnotenia tie záporné sa budeme snažit odstrániť.
S pozdravom Bike-klub Brezovica

thumb_up7thumb_down reply
thumb_up4thumb_down reply

Kto nedá minimálne 9 z 10 tak nevie čo je dobrý cyklomaratón a Brezovica taký je 👍👍👍 Ďaleko parkovisko ? príďte na Škodovku do Topoľčianok a uvidíte čo je ísť ďaleko 😂 my sme zhodnotili že toto miesto pod stromami ihneď pri Toryse bolo najlepšie parkovacie miesto tento rok na maratónoch 😃
Štartovací balíček sa niekomu za 25e málil a boli ste na Škode v Levoči ? 2xGél za 1,50e. Organizácia na výbornú ta jazda za Hasičmi proste TOP 😂 Samotná trať tiež úplná topka a tie singláče to bol aký bonbónik ako lusk toto som tu na takom preteku nečakal vidieť že to robia ľudia čo sa vyznajú a chcú pre nás cyklistov aby sme si to užili a tak aj bolo. Náročný pretek ale aj veľmi pekný. Vyhodnotenie bolo rýchle konečne sme nečakali ako na Škodovke pol dňa. Guláš parádny palacinky a štrúdle tiež aj občerstvenie v cieli postačovalo aj bufety boli super na trati. Na trati som sa nestratil čiže OK. Ceny krásne a teraz ta tombola 🤪 jediné negatívum veru. Ak chcú aby sa zapojili aj občania Brezovice a okolia OK ale vynechať z toho pretekárov je kus fail 😄 My sme si kúpili 2 lístky ale videl som tam domácich špecialistov čo si nakúpili snáď aj 20 lístkov pritom šport videli maximálne tak na eurošporte v TV čiže do budúcna XY účastníkov zapojiť do sútaže o vecné ceny ktorých bolo budem sa opakovať oproti Škodovke viac ako dosť 👍🎯 Za mňa 10 z 10 o rok si dáme repete dúfam že jubilejní 10 ročník bude a tombola už bude aj pre pretekárov 😁

thumb_up4thumb_down reply
thumb_up3thumb_down reply

Musím povedať že organizátor pripravil výživnu trať, mala všetko .Čo sa týka orgn.niet čo vytknúť, držím palce riaditeľovi akcie a jeho spol.partii do budúcna. Rád prídem aj nabudúce vás podporiť s pozdravom M.K. Jakľofski Bicigeľ 👍

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Mirko ďakujem veľmi si to vážim.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up3thumb_down reply

Veľmi pekne urobená akcia. Parkovisko vôbec nevadí, že bolo tam kde bolo, na biku to bolo na skok. Ako bolo spomenuté tak tričko skôr nájde využitie ako šiltovka.
A tá trať, úplna nádhera. Veľmi ma potešili tie padáky a hrabanka (singletrail) že som sa neštveral nadarmo so 170mm zdvihom
Do budúcna akurát štartovné číslo by bolo fajn hodiť do nejakej fólie nech sa nerozmočí.
Malo to všetko a všetko bolo skvelé. teším sa na ďalší ročník

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Veľmi dobre organizovaná akcia 👍

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Super akcia na slušnej urovni. Organizovaná kopcom milych dobrovolnikov.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Vždy radšej tieto menšie preteky ako masovky... Super zorganizovaná akcia, to že bolo parkovisko ďalej absolútne nehrá žiadnu rolu, veď každý mal so sebou bicykel... Potešil štartovací balíček s drobnosťami (aj keď podľa mňa lepšie by bolo tam dať namiesto tej šiltovky vopred registrovaným to žlté pekné tričko co mali organizátori , to len pre vás ako reklamanna pretek) a fľaša minerálky do tohto tepla... Sprievodné vozidlo najlepšie za akým som kedy šiel trať na moje prekvapenie výživná, technické zjazdy, prekvapili sekcie so zákrutami v lese, možnosť brodu rieky alebo to v kľude prejsť cez lávku... Taktiež občerstvovačky vzhľadom na vysoké teploty... Účastnická medaila v cieli veľmi potešila , guľáš a pivko veľmi chutné, k dispozícii umývanie bicyklov a sprchy ... Nič viac nebolo potrebné za mňa 9 z 10 o rok som tu opäť

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Trať výživná , stúpania náročne , zjazdy a "trail" technické miestami sem tam šmyk ale to k tomu patri .

Občerstvovačka , sprchy a atmosféra na jednotku.

No s tombolou musím súhlasiť . Opäť nebola pre pretekárov ok , ale aspoň bolo dobre dať vedieť, ze sa pretekárov netyká ( možno som prepočul )

Balíček potešil ja osobne by som miesto šiltovky a vrecúška prijal krásne tričko ako mali organizátori (trička sa vždy v lete zídu)

A štartovacie číslo ten papier je otras , chce to tvrdý papier nech to drží 😏

Budúci rok 10 -ročník dúfam ze tie drobnosti vylepšite a okrúhle výročie bude pamätne pre všetkých .

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Naposledy som bol na Čarnohurci v roku 2019 ešte keď sa štartovalo od školy... Prvá vec čo ma trochu prekvapilo bolo koľko áut okolo Torysy parkuje. Miesto som našiel až na druhej strane za mostom ale keď si uvedomím, že na aute som prišiel sám a ak by to tak urobil každý tak tých áut je tam ešte oveľa viac. Takže na parkovanie absolútne nemám právo sa sťažovať. Registrácia absolútne bezproblémovo a rýchlo. Balíček v pohode - v podstate ja som rád ak na pretekoch niečo dostanem ako pamiatku a je mi jedno či je to tričko, magnetka alebo účastnícka medaila. Veci ako minerálka a tyčinka padnú vhod vždy.
Išiel som krátku variantu.
Štart za "sejftykarom" je celkom fajn ale príde mi, že v minulosti ten prvý kopec krásne rozložil pretekárov podľa výkonnosti.
Značenie trate - žiaden problém, dobre označené zmeny smeru aj nebezpečné miesta.
Občerstvovačky na správnych miestach, okrem občerstvenia dodali aj psychickú podporu
Tie technickejšie časti boli primerane ťažké a keďže som to zvládol aj ja na HT a za mňa palec hore.
Brod - to jediné ma prekvapilo Samozrejme som o ňom vedel aj označený bol ale hĺbka vody ma prekvapila ale bolo to fajn osvieženie...
Guľáš - mne chutil a tetušky sa ma dvakrát pýtali či môže byť aj mastné a či chcem feferónky takže nemám čo vytknúť.
O tom, že na tombolu sa dajú kúpiť lístky som vedel pretože to pani moderátorka niekoľko krát opakovala.
Zhodnotím to - za mňa krásny poctivý dedinský pretek - a to myslím ako pochvalu. Výborná trať a super atmosféra!

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Perfektné fotky, vďaka

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Nedá mi nereagovať a musím aj tejto akcii napísať hodnotenie.
Už pri príjazde nás zarazilo dosť vzdialené parkovisko. Aj napriek tomu, že v blízkosti štadióna bolo miesto pre desiatky áut, dostali sa tam len vyvolení.
Prezentácia to nevytrhla. Pár drobností mi podali do ruky, bez tašky....Štartovné číslo z kancelárskeho papiera??? Bolo zničené v prvom zjazde.....
Srdce bajkera potešila veľmi dobre pripravená, vyznačená aj zabezpečená, v skutku veľmi náročná (44km) trať s krásnymi výhľadmi.
Dobre zásobená občerstvovačka s milou obsluhou vybavila aj posledných pretekárov.
Po dojazde do cieľa už nadšenie znova trocha opadlo. Dostal som studený, celkom nechutný guláš. Placky boli tak isto ako minulý rok polosurové a tiež bez chuti.
A aj po minulom roku a množstve kritiky, vrcholné číslo nepoučiteľných organizátorov,- tombola.
Na prospekte síce bola uvedená, a každý by predpokladal že pre pretekárov teda bude....Ale. Tu sa cítim ukrivdený tak ako aj ostatní platiaci štartujúci ktorí sa pri losovaní postupne vyparili a na konci tam už prakticky žiadny pretekár nebol.
Predávať tombolové lístky?? Možno na novoročnej veselici. V tomto ste, milí usporiadatelia, v skutku slovenská rarita.

Celkové hodnotenie:
Trať ako taká: 9z10
Náročnosť trate 44km : 8z10
Zabezpečenie trate: 9z10
Zázemie pre štartujúcich: 5z10
Strava v cieli: 4z10
Tombola v cieli: 1z10
Celkový dojem: 5z10
Šanca na návrat o rok: 50%

Bajker Peter

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up6thumb_down reply

Ahojte bikeri,
chcem reagovať hoci jozefko 363 to už vysvetlil.
Všetkým Vám v prvom rade veľmi pekne ďakujeme za účasť na našom Čarnohurci aj v roku 2023 a hlavne za spätnú väzbu.
Ďakujem všetkým sponzorom a všetkým našim spoluorganizátorom a dobrodincom.
Áno sme partia nadšencov - cyklistov a robíme to najlepšie ako vieme. Určite nebolo všetko na 100%, ale robíme to pre Vás s láskou k cyklistike.
Vysvetlím aj niektoré dotazy kubobiker:
Parkovanie- žiadni vyvolení, iba organizátori a obsluha, z dôvodu ako písal jozefko363 stromy a určite ste si všimli, že súčasne prebiehali aj detské preteky zaradené do VRL Andreja Babiča. Minulý rok sa autá, ktoré už odchádzali s deťmi miešali s Vami keď ste prichádzali do cieľa takže pre Vašu bezpečenosť bolo parkovisko na obci.
Prezentácia - neviem kedy si sa zaregistroval ? ale v propozíciach je jasne napísané že štartovný balíček je iba pre zaregistrovaných do 23.8.a zaplatených
Štartovné číslo - áno aj my sme boli prekvapení, ale zabezpečovala ich časomiera...
Občerstvenie - guláš pre pretekárov tak ako je to aj na ostatných pretekoch, to čo bolo naviac bolo na predaj čiže čo mám rád to si kúpim, aj tu sme raritou, lebo všade inde je iba guláš...chutné nechutné - koľko ľudí toľko chutí
Tombola - vynechaní pretekári ? vôbec nie ( po minulé roky bola kritika že musia pretekári dlho čakať a pod., tak ten čo chce čakať si ju kúpi za 1€....mimochodom štartovné 25 a 30 € skúste porovnať inde, a že sa predávala aj ostatným návštevníkom to je náš jediný zdroj príjmu na balíčky pre Vás pre deti a pod. Nemáme za sebou žiadneho generálneho sponzora, hoci musím povedať, že Kellys nám tento rok veľmi pomohol- ďakujeme Jaro
Som veľmi rád že ste boli všetci spokojní s občerstvovačkami na trati a hlavne s traťou na ktorej sme si dali veľmi záležať a skoro všetci ste boli spokojní aj s celou organizáciou našich pretekov - úprimná vďaka.
Rozprával som sa s veľa pretekármi v cieli aj s organizátormi podobných pretekov a ich reakcie boli iba pozitívne - to veľmi poteší, lebo presne vedia čo všetko obnáša zorganizovať takéto preteky
Ešte raz ďakujeme za účasť aj za podnety. Z tých záporných podnetov sa poučíme a budeme sa snažiť to ešte vylepšiť, alebo to jednoducho skončíme - ešte je všetko vo hviezdach a na našom spoločnom rozhodnutí po vyhodnotení tohto ročníka.
Za tie kladné veľmi pekne ďakujeme - poteší to, robíme to pre Vás....
s pozdravom bajk

thumb_up6thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Foto z akcie

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up