Kalendár podujatí

Logo: ŠKODA Stupava Maraton MTB & RUN ŠKODA Stupava Maraton MTB & RUN

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.

comment Hodnotenia akcie

2.5 / 5 • 8 hodnotení
thumb_up3thumb_down reply

- zlé značenie
- jedlo: veľmi slabé, rizoto sa minulo skôr ako sme si stihli dať, hoci sme si zajednali vegetariánske jedlo museli sme sa uspokojiť s podpriemernou fazuľovou polievkou
- štartovací balík najslabší aký som kedy dostala (cena 35€??)
- cena vs kvalita: neadekvátna
- Jediné plus: pekné prostredie, sprchy
Celkové zhodnotenie: Už sa sem nevrátim na maratón.

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

MTB 25km. Trat som poznal. Znacenie v pohode, mal som aj navigaciu. Zaver zbytocne cez potok, keby tam bolo menej vody nepoviem.
Fazulovu polievku oblubujem, ale toto bolo velmi slabe, organizator by ju mal skusit na BK, neda sa to porovnavat.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Asi som čakal od tohto 19 ročníka trochu viac. Mám pocit, že organizátori šetrili všade kde sa dalo. Najväčším problémom bola nedostatočne vyznačená trať. Mne sa síce zablúdiť nepodarilo ale veľkému množstvu bikerov áno. Zároveň nerozumiem trasovaniu (bol som 42 km). Trase chýbal flow, pretože všetky traily sa šli z nevysvetliteľného dôvodu v opačnom smere - do kopca.
Tiež mi chýbal nejaký program alebo aktivity v zázemí maratónu, čím by sa dal vyplniť čas počas čakania na vyhlásenie výsledkov a tombolu. Objektívne keď akciu porovnám s ostatnými SK maratónmi bolo to podpriemerné a "Za veľa peňazí, málo muziky" 35 € štartovné to celé podčiarkuje.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Zle značená trať , fazuľová polievka ako mäsové jedlo , štartov.baliček s jedným redbulom... o ničom .. Za to štartovné by som si to predstavoval lepšie..

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

MTB 42km
Bol som z tých čo zablúdili. čiže značenie katastrofa neraz som stál na rázcestí a hľadal kade ísť.
Balíček ako sa spomína tak to bola jedna katastrofa za 35euro.
Strom krížom cez trail z nepochopiteľných dôvodov neodstránený musel som jednej pani pomáhať preniesť bike nakoľko mala E-BIKE a nevedela ho cez ten strom preniesť.
Za mňa prvý a posledný krát.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Oproti minulemu roku ziadna pozitivna zmena. Startovny balicek za 30 - 40€: redbull, vzorka Cyklostaru a prospekt, ktory som dostal uz 2x alebo 3x. Nechat padnuty strom v koncovom zjazde za zakrutou nemalo efekt, pritom 2 padnute stromy pred tym sa vyrezali. Znacenie trasy opat poslabsie, na niektorych nejasnych odbockach nikoho nebolo. Fotiek najmenej za posledne roky. Nechodime sem kvoli balickom ani fotkam ale pretekat, bohuzial mi to pride len dost drahe s upadajucim charakterom a aj taketo drobnosti vedia pokazit celkovy dojem. Pozitivom ostava obcerstvovacka na BK, sprchy, umyvanie biku a samozrejme trasy, ktore hodnotim velmi pozitivne.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

MTB 25km
Bol som tretí rok. Trať je super, zábavná, veľmi ma baví. Organizácia v zázemí fajn, aj jedlo po preteku, dal som si rizoto, bolo dobré.

- značenie slabé, na rozdvojkách miestami bola fáborka až kdesi v diaľke, dosť som tak váhal kde odbočiť. Boli aj takí čo poblúdili. Miestami sa na jednostopých trailoch motali peší turisti.

- cena štartovného k štartovému balíčku mi príde neprimeraná. Tento rok to aspoň ochudobnili o papierové prospekty, aspoň ich nemusím vyhadzovať. Ale za 35€ plechovka redbull, malý čistič a vzorka masážneho gélu. Keď si to porovnám s inými akciami kde za menšie štartovné človek dostane bohatší balíček a aj to značenie trate je na lepšej úrovni tak má človek potom také zmiešané pocity.

Not great, not terrible.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

na 76 km podla mna zbytocna zmena trate na poslednu chvilu ... ten spadnuty strom na takom uzkom traile podla mna nepridal preteku nic ... na patbojarskom traile asi 4 rodiny s detmi ... tam mohla byt asi cedulka ze idu tadial preteky od do ... ale asi som rozmaznany roadie

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up