Kalendár podujatí

Považský MTB Špeciál #1 - Jasenica

comment Hodnotenia akcie

4.71 / 5 • 7 hodnotení
thumb_up0thumb_down reply

Mne sa páčilo a malo to dobrú úroveň.
Trať bola náročná, ale zato dobre označená.
Aj keď to bol okruh s dĺžkou 11km, tak na trati bol aj bufet.
Výsledky boli hneď k dispozícii.
Po pretekoch si bolo možné umyť bike, čo hodnotím pozitívne.
Isto prídem aj na ďalšie kolo.

ĎAKUJEM

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Bol som prvý krát na takejto akcii, organizácia bola super,rovnako aj atmosféra.Pre amatéra bola trať dosť náročná ale dobre označená.Super skúsenosť.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Takže skúsim objektívne posúdenie preteku:

Plusy:
perfektná organizácia, zázemie, wc, registrácia, parkovanie, ochotný personál, značenie trate a regulovčíci, komentátor, časomiera všetko dokonalé,nedalo sa zablúdiť, veľmi pekná trať, rozdelenie kategórií super, viac ľudí má možnosť ozaj zapretekat o výsledok. Obrovská pochvala za trofeje, krásne medaily s popisom o aký pretek ročník a umiestnenie ide s peknou laser grafikou, rovnako aj poháre a štítky na nich, takto to má naozaj vyzerať na úrovni.

Celkový dojem z pretekov veľmi dobrý, na úrovni naozaj špičkových pretekov a nehovoriac, že za seriózne štartovné, čiže obrovské ďakujem a pochvala všetkým, ktorí sa podielali na preteku.


Mínusy:
Aby som bol úplne objektívny, detaily ktoré by to vedeli posunúť na najvyšší strop dokonalosti:

Bufet bol umiestnený v mieste, kde je pretekár rozbehnutý z kopca do kopca a pribrzdenie na ňom, by bola strata drahocenný sekúnd, lepšie by bolo umiestniť bufet pred alebo na vrchole nejakého kopca, kde majú jazdci minimálnu rýchlosť. Samozrejme to je vec, ktorá bude trápiť len ľudí, ktorým ide o umiestnenie na bedni.

Strava: po príjazde do cieľa mi chýbal bufet , kde by sa dala získať čistá voda na okamžité dočerpanie tekutín. Zo štartovného sme mali malú fľašu mitickej. Ako stravu sme dostali bagety, ale ak sa niekto stravuje zdravo tak bagety boli len biele a mäsité, stačilo by možnosť výberu celozrnnej - bezmäsitej, prípadne robia sa rôzne zdravé toasty takto balené ktoré sú aj kuracie, bezmäsité a celozrnné.

Sú to však už len detaily ktoré nebudú trápiť až tak veľa ľudí, napriek tomu hodnotenie dávam najvyššie možné a ešte raz Veľké ďakujem!

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super spokojnosť

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Čo som čakal vs. Čo som dostal

Čo som čakal: Od prvého ročníka nie až tak moc, hovorím si ak to nebude dobrý závod, aspoň si dobre zatrénujem mimo domova.

Čo som dostal: Parkovanie, štartovné číslo s časomierou, bohatú tašku pochutín (pred alebo po závode), gél, športovú fľašu, dobre značenú trasu s výstrahami na ostré kamene, kvalitný závod s výškovými, zjazd, trail, v cieli prejazd kamiónom do ďaľšieho kola. Po závode bagetu, minerálku na štartovné číslo a umývanie bajku.

Komu bola málo, bufet ponúkal viac možností na doplnenie energie (jedlo, voda, sladké). - je podľa mňa jedno či sa niekto stravuje zdravo pri toľko spáleních kalórií, dôležité je si dopriať pred aj po - každý vie čo mu vyhovuje.

Zhrnutie: Za 15eur štartovné, som nadmieru spokojný či s trasou, bufetom alebo hlavne organizáciou od štartu až po cieľ. Organizátorom a pomocníkom veľká poklona, na 1.ročník dosť super. Prajem veľa podobných dobre zorganizovaných závodov.

Mínus: Na bednu som sa nedostal, ešte budem musieť veľa trénovať 6.miesto v kategórii A1 muži

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Perfektná organizácia v každom smere. Trať náročná, ale veľmi bavila. Myslím, že som ešte nezažil pretek, kde by bola lepšia hodnota za peniaze. Ako klobúk dole, čo sa podarilo organizátorom, priam nemožné za to štartovné, najmä v porovnaní s niektorými pretekmi zo série ŠBOT, kde je štartovné niekde okolo 40 € a niekoľkonásobne viac pretekárov, sa pýtam, že v čom spočíva ten rozdiel. Ešte aj štartovací balíček bol lepší ako niektoré násobne drahšie preteky. Je vidno, že sa tento pretek nerobil pre peniaze a ja s najväčšou pravdepodobnosťou uprednostním Sverepec pred Topoľčiankami.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Presne ako píšeš, za 15e pri online platbe resp 20e na mieste, obrovský pomer toho čo človek dostal.

Tie preteky ŠBOT, na to že sú tak veľmi sponzorované, nechápem tým vysokým sumám za štartovné... Už mi to príde , ako keby to bolo organizované vyslovene za účelom zisku, keď si človek zoberie do úvahy, aké obrovské množstvo ľudí tam ide a nie je tam ani toľko kategórii čiže víťazov dokážeš určiť už predom.

Preto mám rád takéto typy pretekov, ktoré sú zamerané najmä pre hobbikov bez licencií, ako je napr Jasenica,Kálnica,Nesluša,Snežnica, všetko top preteky čo sa týka trate a krásneho prostredia.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Pekna rychla trasa ....super

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up