Kalendár podujatí

Logo: Podhoriansky stupák Podhoriansky stupák

comment Hodnotenia akcie

5 / 5 • 2 hodnotenia
thumb_up0thumb_down reply

Super pretek

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super preteky, veľká pochvala organizátorom, na nultý ročník až veľmi dobré. Trať dosť kopcovitá (1000 výškových metrov na 30 km), ale viacmenej všetko jazditeľné, paradoxne väčšie problémy boli v zjazdoch, kde po dažďoch bolo dosť blata, ale s primeranou opatrnosťou sa dalo prejsť. Takisto výborný guľášik a atmosféra v cieli, tam to je na týchto "dedinských" (v dobrom slova zmysle) pretekoch väčšinou lepšie ako na mamutích akciách so stovkami štartujúcich. Aby som však len nechválil, dva podnety pre organizátora.
1. Na dosť miestach boli konáre vo výške očí, často aj v zjazdoch, pri tých mokrých podmienkach to bolo niekedy dosť nepríjemné. Odporúčam nabudúce aj toto skontrolovať a pred pretekmi vyčistiť.
2. Dosť ošemetná skúsenosť na asi poslednej križovatke, kde som šiel dosť rýchlo po asfaltke v obci dole (asi ešte Chmeľovec), regulovčík mi ukazuje smer, a z inej cesty spoza neho mi oproti do cesty vošla dodávka. Stačilo trochu ináč a som čelne v nej. Viem, že sa jazdí za plnej premávky, ale keď vidím, že to tam niekto riadi, tak veľmi nečakám, že spoza neho vojde auto do cesty. Jasné, že to bol asi chlapec, ktorý to robil prvýkrát, ale treba asi nabudúce zdôrazniť, nech sa naozaj uistí, že cyklista môže prejsť.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up