Kalendár podujatí

Beregy Borody

comment Hodnotenia akcie

3 / 5 • 5 hodnotení
thumb_up1thumb_down reply

Beregy Borody 2023.

Rád by som upozornil na celkovú situaciu, pretože som nebol zrovna veľmi spokojný a je možné, že sa týmto pre budúcnosť niečo zmení.

Prvý defekt bolo nulové značenie na mieste pretekov. Žiadna tabuľa pre normálne zorientovanie sa. Aj iní pretekári blúdili. S ťažkosťami sme sa dostali na miesto štartu.

Čísla cyklistov boli všetky na bielom podklade. Nebolo žiadne farebné oddelenie tratí pre dobrú orientáciu nás, aj moderátorky, ktorá mala chvíľami problém počas komentovania sa v tom celom zorientovať. Tým mali, aj regulovčíci problém navigovať. Nevedeli kadiaľ máme ísť. Tiež bolo regulovčíkov málo. Posielali ma príkl. do druhého kola, pritom som mal ísť do cieľa, pretože nevedeli, akú idem trať.

Niektorí cyklisti si určite skracovali trať.

Skončil som prvý vo svojej kategórii a druhý celkove, ale na internetovej stránke som uvedený, ako siedmy v poradí, keďže boli zlúčené výsledky cyklistov a elektrobikov!

Tieto dve kategórie nikdy nemožno porovnávať, takže elektrobicykle mali byť vo VÝSLEDKOVEJ tabuľke, celkom zvlášť.

Kategória elektrobikov bola vyhodnotená zvlášť, čo je správne, ale nakoniec vyhlasovali troch najrýchlejších jazdcov na trati a vyhlásili tých istých jazdcov na elektrobikoch, čo je logicky hlúposť, pretože jazdec na klasickom bicykli nemá šancu sa rovnať elektrobiku.

Ďalej, pri udeľovaní cien som dostal taký istý balíček, ako bol štartový balíček všetkých- pravdepodobne im zostal navyše.Tretí umiestnený, ktorý prišiel viac, ako 5 min. po mne, dostal fľašu vína a ja som nedostal, ani to víno. Nejde o to vino, ale o princíp.

Za tento rok mám za sebou viac ako pätnásť cyklistických petekov a tieto boli, na základe mojich skúseností, žiaľ najslabšie zorganizované.

Pozitívum, výborný guláš.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Nakolko to boli posledne preteky toho roka hodnotim celkom pozitivne. Trat bola fajn len zle znacena. Startovaci balik oproti inym pretekom v hodnote 20 e hodnotim ako slabý ale chapem ze nieje to tak velke podujatie ako ine. Gulas bol fajn👍 jedine negativum moj cas nakolko takéto prevysenie a km jazdim aj o 30 min rychlejsie. Ale tak jazdime pre radost

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Zmiesane pocity a asi velke ocakavania v porovnani s inymi akciami...

- prijazd na miesto pretekov bol taky ze 50/50 idem spravne aj po doslednej navigacnej priprave den vopred
- znacenie trate bolo miestami dost tragicke resp. chybajuce (nastastie garmin napovedal a intuicia tiez zafungovala)
- oddelenie cisel pretekarov pre dlhu a kratku trat by bolo super (farbou?, pismenom pred/za cislom?)
- vyhodnocovanie e-bikerov do celkoveho poradia (wtf?)

+ ale inak super pohodova dedinska atmosfera (taketo akcie su naj)
+ prefektna XC trat na koniec sezony

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Môj pohlad je že príchod na trať pretek bol dost metúci lebo podľa navigácie nás to tahalo cez pole rozbitú cestu odniesla si to rozrezaná pneumatika , prihlásenie na preteky žalostne dlho trvalo , trať bola dobrá rýchla len slabšie značená kde sa niake tie sekundy stratili smerujúce tabule by postačili a určite zlepšili orientáciu na traťi za mňa som to najhoršie bral na rovinkách pri váhu , rizoto výborné občerstvenie na traťi neriešim lebo si berem vždy svoje nápoje , zhrnutie do budúcna je také lepšie značenie a zmeniť miesto zázemia , hodili by sa sprchy a wapky , a značenie na príchod od Dvorníkou prípadne , Dakujem určite sa rád vrátim

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ludia (organizatori) to robili srdcom a to je pekne.
Niektore veci ako dlhe cakanie na prezentaciu, vyhodnotenie, rozdelenie organizacie trate 25,50km malo iste nedostatky.
Atmosfera, ludia boli velmi mili a ustretovi.

Pekne bolo, ze ceny pre vitazov “neodbili” plastovou trofejou, ale spravili si namahu a dali spravit krasne keramicke salky a taniere 👍.

A to pocasie co vybavili. 😉

Za mna dakujem

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up