Kalendár podujatí

Tour de Priehrady 2023

comment Hodnotenia akcie

5 / 5 • 5 hodnotení
thumb_up3thumb_down reply

👍👍👍

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

super pohodové bikovanie. Organizačne zvládnuté bezchybne. Dnes sa už málokde vidí aby sa za účasť neplatilo a napriek tomu zabezpečené občerstvenie, drobné potreby pre cyklistov. Účastníci od trhačov asfaltu až po úplných pohodových cyklistov a rodinky s deťmi. Vrelé odporúčam širokej verejnosti. Na parkovisku bolo vidieť špz zo širšieho okolia. Všetko klaplo ako malo a údajne to prebehlo bez akýchkoľvek zranení účastníkov. Podľa moderátora sa prezentovalo 465 účastníkov.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Ako každý ročník opäť vyššia úroveň. Každoročné stretnutie s priateľmi a príjemná bajkovačka. Veľká vďaka MTB Teamu Jacovce a všetkým organizátorom. Už sa teším na budúci rok.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Zdravím, ďakujem a skvelá organizácia, aj keď som sa teraz ponáhľal preč kvôli povinnostiam a zdravotné dôvody, či neprítomnosť iných členov mi neumožnili prežívať s veľkou radosťou TdP 2023. Kladne hodnotím aj ďalšie nové prvky použité pri organizácii podujatia - náramky, miesto zrazu, mapku parkovania a aj zmenený termín, i keď sa to od niektorých nezaobišlo bez frflania. To už k tomu patrí. Ľudia sú čoraz náročnejší a menej si vážia. Ja vám všetkým ešte raz, veľmi úprimne ďakujem , tým ktorí akýmkoľvek spôsobom pridali ruku k dielu, myslím si k veľmi kvalitnému podujatiu TdP a nielen v ročníku TdP 2022, ale aj TdP 2023, ktorých som sa osobne zúčastnil, ale aj v predchádzajúcim ročníkoch. Každé vykonané dielo vykonané s veľkou láskou pre dobro iných si zaslúži veľkú vďaku, poklonu, úctu a tá vám bezpochybne patrí.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme veľmi pekne v mene celého MTB Teamu Jacovce . Vážime si to a krásne slová nás len posúvajú k ďalšiemu a ešte dokonalejšiemu ročníku Ďakujeme

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super akcia, Skvelý ľudia, Super zorganizovane, Super jedlo, pitie koľko komu hrdlo račilo, Počasie vyšlo, Rekordná účasť 485 registrovaných bikerov. Veľká vďaka organizátorom. 👍👍👍

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up