Kalendár podujatí

Logo: Okolo Tatier Okolo Tatier

Cykloturistické podujatie Okolo Tatier ponúka počas troch dní športový zážitok, krásne výhľady, relaxáciu, priestor pre zábavu a aktívne trávenie voľného času.

Dve približne 100km dlhé cyklistické etapy ťa zavedú v piatok z Nižnej okolo severnej strany Tatier, cez Zakopané a hraničný priechod Lysá Poľana do Tatranských Matliarov. Druhá, nedeľná etapa, naopak povedie popod južnú stranu Tatier, cez Liptovský Mikuláš a Zuberec, naspäť do Nižnej. Zabezpečíme pre vás aj ubytovanie, prevoz batožiny, bufety a občerstvenie počas cesty, zdravotnú a servisnú službu.

V rámci nešportového programu pre vás pripravíme v Nižnej už vo štvrtok večer posedenie s hudbou a občerstvením, kde si nielen preberiete štartovné balíčky, ale budete mať možnosť stretnúť starých, či nových priateľov. V mieste ubytovania bude piatkové a sobotné popoludie až neskorý večer patriť tanečným zábavám, koncertom, športovo-zábavným súťažiam, tombole a kope dobrého jedla a pitia.

Tešíme sa na vás na štarte 56. ročníka Okolo Tatier v plnej paráde a plnom počte. Náš organizačný team pre to urobí maximum :) Ak budete sledovať náš web alebo facebook, určite vám neujde žiadna info.

keyboard_arrow_up