Fabio Wibmer presedlal na Canyon

Pozitívum sa často strieda s negatívnymi správami. Tak tomu je aktuálne aj v prípade nemeckej značky Canyon, ktorá získala na svoju stranu Fabia a zároveň musela čeliť kyber útoku.

Rakúsky talent po novom na bicykloch Canyon

Tá od nového roka vo svojich radoch víta talentovaného horského cyklistu, Fabia Wibmera, ktorý dokázal v posledných rokoch zaujať desaťtisíce fanúšikov cyklistiky a možno že aj prilákať tých, ktorí sa doposiaľ zdráhali vziať do rúk tento dvojkolesový stroj. Len pre predstavu, jeho posledné vydané video Urban Freeride Lives zaznamenalo vyše 10 miliónov pozretí.


Fabiove odhodlanie a výkony viedli k začiatku spolupráce s Canyon od prvého januára 2020. Zakladateľ Canyon Bicycle, Roman Arnold, sa k tomuto počinu vyjadril následovne: „Som skutočne potešený, že môžem uvítať Fabia v Canyon. Je to neobyčajná postava cyklistiky, disponujúca pokojnou mysľou, ktorá dokáže nielen zvládať náročné úlohy, ale súčasne si užívať radosť z cyklistiky. Ide práve o tohto ducha, ktorý láka tak širokú verejnosť, k čomu môžem pripočítať aj seba! Teším sa na našu úzku spoluprácu pri vývoji nových produktov, ktorými budú trialové bicykle, navrhnuté špeciálne pre Fabia. K tomu sa taktiež pridá pomoc pri vylepšovaní bicyklov v oblasti „gravity“.“


Kyber útok v útrobách Canyon Bicycles

Krátko pred začiatkom nového roka sa stalo Canyon Bicycles GmbH cieľom masívneho ilegálneho útoku. Podľa všetkých informácií bol tento čin vykonaný skúsenou skupinou, ktorá získala prístup k IT systémom Canyon. Aj keď samotná stránka Canyon nebola ovplyvnená, softvér a servery boli zasiahnuté.

"Kvôli útoku na našu IT infraštruktúru bola práca a procesy spojené s chodom firmy dočasne a do značnej miery ovplyvnené. Išlo tak o narušenie našej siete v Koblenz (Nemecko), ako aj ostatných medzinárodných pobočiek, s výnimkou americkej, ktorá využíva svoj vlastný IT systém. Nanešťastie, v dôsledku tejto udalosti očakávame omeškanie v komunikácii so zákazníkmi, ako aj v doručovaní počas nasledujúcich dní. Snažíme sa obmedziť negatívny vplyv na náš styk so zákazníkmi a fanúšikmi na minimum, a to aj napriek neľahkej úlohe. Touto cestou sa chceme ospravedlniť za oslabenie služieb Canyon v týchto dňoch,“ uviedol zakladateľ a výkonný riaditeľ Canyon, Roman Arnold.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Liptov Ride 2024 – najťažší dojazd v stúpaní u nás?

Liptov Ride 2024 – najťažší dojazd v stúpaní u nás?

Prvý štart na pretekoch je často odpoveďou na otázku, čo si robil v zime. Bol skialp dobrou prípravou a ako nás preveril úplne nový dojazd, ktorý sa môže smelo radiť k najťažším u nás?
E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde PR článok

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde

Canyon na tento rok kompletne inovoval svoju ponuku horských elektrobicyklov. O ktoré modely ide? V čom sa líšia oproti predchodcom? Ako sú vybavené?
Liptov Ride – jedinečné podujatie a skvelý úvod sezóny

Liptov Ride – jedinečné podujatie a skvelý úvod sezóny

Po minuloročnej skúsenosti bolo jasné, že táto akcia bude výborným spôsobom zahájenia sezóny, len bolo potrebné vytvoriť nový tím. A trochu sa porovnať s Jančim.
keyboard_arrow_up