- ked už tu bolo spomenuté FMko, pár dní dozadu som si vďaka ním pripomenul túto gitarovku: Killing Joke - Love Like BloodOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Mám nových favoritov (Ďalšie ich videá pod heslom "Lucky Chops") This is TALENT!!! Saxophone, drum, union squareOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
No keď si načal toho Šostakoviča, sesternica hrá na husle, toto hrala na absolventskom koncerte s orchestrom, zážitok aj pre mňa hudobného analfabeta a hlucháňa A sánka dolu, že dokázala hrať tak dlho a bez nôt, všetko nacvičené.
astro .... tvoji hudobnici su skveli...... ale tato je skvela a este aj krasna Klingande and the lovely Laura cafe mambo 2015Otvoriť v novom oknethumb_up5thumb_down
-tým odkazom na Fever Ray, som si hned spomenul na Karin Dreijer Andersson: The Knife - 'Pass It On' | Future ShortsOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Röyksopp - What Else Is There ?Otvoriť v novom oknethumb_up3thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Killing Joke - Love Like BloodOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Transka mi tam dost prekaza.
Żywiołak - Moskwa (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Liroy feat. Wzgórze Ya-Pa 3 - Scyzoryk (Soft Bass Mix) (1995)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Karolina Czarnecka Demakijaż OFFICIAL VIDEOOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
This is TALENT!!! Saxophone, drum, union squareOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Editors - No Harm (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
a dam aj druhu najlepsiu z albumu
Editors - Marching Orders (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Shostakovich - Symphony No.7, Op.60 'Leningrad' iv. Allegro non troppoOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Peter Fox - Alles neu (offizielles Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Plan B - ill Manors [OFFICIAL VIDEO]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
youtube.com/watch?v=4J_kyHTbQcM&t=0
Klingande and the lovely Laura cafe mambo 2015Otvoriť v novom okne thumb_up5thumb_down
-tým odkazom na Fever Ray, som si hned spomenul na Karin Dreijer Andersson:
The Knife - 'Pass It On' | Future ShortsOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Röyksopp - What Else Is There ?Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
Dissection - Storm of the Light's Bane (Full-Album HD) (1995)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
..a ja pridam hit ktory dostal At The Drive-in aj do mainstreamovych medii, genialna skladba...
5.4. su v Arene vo Viedni, urcite idem
One Armed Scissor (official video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
GLADIATOR - In Your HeadOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Coldplay - Adventure Of A Lifetime (Official video)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Adam Lambert - "Ghost Town" [Official Music Video]Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Bare Egil Band "Umbrella"Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Editors v povodnom prispevku od ennio moc nezaujali, ale Fever Ray som si pustil
A pri tom tvojom som si pre zmenu spomenul na toto:
Jana Kirschner - Duch mesta (Fallgrapp remix) uz to tu tusim bolo
https://www.youtube.com/watch?v=MA5sFwhUV4U
Z vaznejsej hudby doma posledny mesiac dost casto rotuju covery od Mareka.
Marek Brezovsky - Od Piesne K Piesni
https://www.youtube.com/watch?v=1AhaPqau6wI
Marek Brezovský- Matka
https://www.youtube.com/watch?v=SQNv0vIXlcM