Hlavove zlozenia - typy, loziska, redukcie, postup vymeny
Nazdar!
Potrebujem poradit ohladom hlavka.Chcem kupiť nové.Neviem či je to integrované alebo semi integrované(vid foto) A ešte jedna vec hlavko to pôvodné čo mám ma rozmer 1-1/8 bolo to
napísane na hlavku na vrchu.No a malo by byť na priemiselných ložiskách poprípade valčekových.
proxys Hod sem alebo do spravy vnutorny priemer hlavovej rurky hore aj dole - podla toho urcime spravne hlavove zlozenie a doladime aj spravny crown race na vidlicu. Pripadne sa aj s ramom zastav u mna doma zajtra navecer
Už ste opravovali takéto hlavové zloženie?
Mám problém s tesnením pod crown race, viď šípku na obrázku.
To tesnenie je vyšúchané a crown race má voľu. Menší crown race nemajú v cykloservisoch.
zdravím upozorňujem že moc sa v tom nevyznám.... chcem na zimu zmeniť moju tapered rebu za nejakú pevnú vidlu 1 1/8 (tapered pevnú vidlu na 9mm os som nenašiel), moja priorita je najnižšia cena.. na nete som si našiel špecifikácie môjho biku.. hlavové zloženie tam mám takéto: CUBE No. 10 tapered, top zero-stack 1 1/8" (OD 44mm), bottom zero-stack 1 1/2" (OD 56mm) .. hlavové zloženia redukcia z 1 1/2 na 1 1/8 čo som našiel na cz/sk shopoch idú od 40€ hore čo sa mi zdá neskutočne veľa pretože to je cena pevnej vidli ktorú mám vyhliadnutú... ako mám postupovať.. stačí kúpiť iba ten spodný krúžok ako redukciu ? Alebo ako to funguje ? na ebay som našiel skoro zadarmo toto - http://www.ebay.com/itm/J-L-1-1-8-to-1-1-2-Tapered-Steer-tube-Conversion-Crown-Race-Ring-fork-Adapter-/301129299738?hash=item461cb4771a bude to fungovat keby to tam nahodím spolu s 1 1/8 vidlou ? ďakujem za usmernenie v tejto problematike
To tesnenie je vyšúchané a crown race má voľu. Menší crown race nemajú v cykloservisoch.
Tie spodne konusy su roznych rozmerov sa mi zda-rozdiel mm. Ja som nedavno menil take hlavove a novy konus bol zase trochu mensi
Caute, neviete co je konkretne toto za kruzok? Viem ze je to sucast hlavoveho zlozenia a aj ze sa da kupit samostatne, no neviem konkretne ktory kupit. Rozpada sa mi tesnenie.. Stlpik vidlice mam 1 1/8".
Nevies ci je to tesnenie sucast hlavoveho zlozenia? Nasiel som to moje u susedov v eshope http://www.kupkolo.cz/data/tmp/32692_0.jpg?1447236726 a nezda sa to byt sucastou... Mas pravdu ten link hore bude na tappered.
Nazdarte. Nastal cas na servis hlavka. Horna cast v poho. Ale spodne lozisko dost zababrane od blata a prachu. Ihlou som odstranil umelohmotnu prachovku..doprial kupel v odmastovaci a natlacil novu vazelinu. Je to lepsie ale nie je to ono. Takze otazka: viem tuto spodnu cast kupit osobitne? Alebo sa da nejako vybrat vencek s gulickami a vymenit len to?
Dodatkova otazka: Je to integrovane alebo semiintegrovane?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vie mi niekto povedat, aky je vyznam (resp. ci vobec nejaky je) skratiek ZS / IS pri hlavkach ?
dik
alebo
http://www.parktool.com/blog/repair-help/headset-standards
Tie spodne konusy su roznych rozmerov sa mi zda-rozdiel mm. Ja som nedavno menil take hlavove a novy konus bol zase trochu mensi
Tie venceky otoc opacne, kulickami do misiek
Tu v shope som nasiel http://www.mtbiker.sk/shop/riadenie/hlavove-zlozenia/podlozky/fsa-kruzok-na-vidlicu-15-h6083.html no pise sa tam 1,5" a na fotke nieje tesnenie..
Cane Creek Forty krúžok na vidlicu 52/40 1,5"
17,99 €
Ten link vyzerá byť na niečo úplne iné
Dodatkova otazka: Je to integrovane alebo semiintegrovane?