Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
Ahoj , prikladam mapku - lokalitu som oznacil ciernym . Dost casto chodim tym smerom a ani neviem co robit ked cez cestu prebehne diviak atd. Ci mat nieco pri sebe nejku petardu atd. fakt neviem
Dva jelenie parozky ako bonus...
dalsie pravidlo tykajuce sa nas cyklistov moze byt to, ze staci sa postavit s bajkom voci nim zboku, oni nemaju moc dobry zrak a tak nas potom vnimaju ako jeden velky celok a vdaka tejto velkosti nezautocia.
V noci sa to vsak aplikovat pochopitelne neda, ale vtedy mame inu pomocku, a to je svetlo - treba zapnut co najsilnejsi rezim, a cakat kym ujdu. Dobre je vtedy zapnut aj zadnu blikacku pre pripad, ze by sa niektory diviak zo skupiny nachadzal za vami.
nasrane by som mal az v prilbe.. kokos ale nervy mas dobre.
Bat sa treba v prvom rade ludi, potom psov...