Martis tiez som robil uz aj domacu omacku...nappsledy som objednal extrakt dojedol polievku a nakvapkal som si na prst oblizol a nic som necitil 😅
Tak už len to že si si nakvapkal,to už nesedi,lebo čim je omáčka pálivejšia tym je hustejšia,teda tie pri ktorých je použitý už exktrakt,skus Mad Dog 357 Silver Edition,to už jedia páni alebo ich Platinum Edition s 9 000 000 SHU ale to už je ako asfalt /info: Jalapena majú 6-8000 SHU a Habanera 300 000 SHU ale o niečo menej ked su dopestovane u nás. Predsa len Mexico je Mexico/
Tak už len to že si si nakvapkal,to už nesedi,lebo čim je omáčka pálivejšia tym je hustejšia,teda tie pri ktorých je použitý už exktrakt,skus Mad Dog 357 Silver Edition,to už jedia páni alebo ich Platinum Edition s 9 000 000 SHU ale to už je ako asfalt /info: Jalapena majú 6-8000 SHU a Habanera 300 000 SHU ale o niečo menej ked su dopestovane u nás. Predsa len Mexico je Mexico/
9 milionov SHU je cca 2-3 krat viac ako silny obranny sprej
To je fakt fľaša je na hovno hocijaká, ale keď chodím s malou ktorá trvá na tom aby som mal aj ja bike nechce sa mi tahat vak, ani nič iné a toto bolo jedine riešenie ako mat vodu so sebou. Tiež som si myslel ze nekrytý cucak bude problém alebo zvyšovanie imunity ale ide tak ťažko že mala skoro prišla o zuby keď ho vyťahovala. takže keď bude smadna tak jej to odšrubujem a jeto. Bike určite vyzerá lepšie s dvoma malými uchytmi ako s košíkom, ked fľašu nepoužívam čo je 90% času
ako na hodku okolo bytoviek s 5 rocnou cajov vyhodit cca 45 alebo viac ojro? asi ne tak mam solution za 16 a v pohode . zase povedzme si ze je to dost komicke ako s yetim nahanam malu na biku s pomocnymi kolieskami ale je happy teda aj ja som a nechcem mat ziadnu dalsiu batozinu. A rozvijat to dalej bude uz asi dost off topic
na pastelku sa **** hlavne ze drzi lep a knoty ,akurat som to napchaval len tymi hrotmi tej vidlicky je hrozne uzka ,na zadnom mam dva knoty ,z toho jeden pri rafiku v bocnici a cosi som im uz "ponakladal"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak už len to že si si nakvapkal,to už nesedi,lebo čim je omáčka pálivejšia tym je hustejšia,teda tie pri ktorých je použitý už exktrakt,skus Mad Dog 357 Silver Edition,to už jedia páni
9 milionov SHU je cca 2-3 krat viac ako silny obranny sprej
Tak omyl mal som presne toto
http://www.chillis.sk/carolina-reaper/21
A dík za tip🤓
A flaška je na mieste
Akurat to chce flasu s ochranou na to cucátko.
ako na hodku okolo bytoviek s 5 rocnou cajov vyhodit cca 45 alebo viac ojro? asi ne tak mam solution za 16 a v pohode
Asi to robili pre eskimakov.