mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
No tak potom sem hod nejaku tu fotocku ked sa vratis a nech ti vyjde pocko a aj vyjazdy podla predstav.
Edo si myslim ze na tu Skalku sa nebudeme musiet trapit takym brut rannym vstavanim ako to bolo na tie chaty. Kludne bude stacit ked vyrazime o takej 7 - 8 hodke. Stretko opat pri Draciku a ist by sme mohli cez Malu Causu na hreben kusok po hrebeni pod Chrenovske lazy a zjazd k Sklennemu. Odtial normalka po ceste, az tam kam bude treba.
To mas pravdu z tou 9 h , pamatam si ze na Skalku som ja osobne vyrazal o 14:30 isiel som cez Rematu vtedy a z Turceka po zelenej znacke na sedlo Tunel. Vratil som sa vtedy o tusim 22 hodke a mal som 100 km na tachaci. Teraz sa budem musiet vratit najneskor do 19 hodky to si myslim ze ale stihame na pohodku.
Takze sme sa stastlivo vratili zo Skalky ale tiez by som mohol napisat aj cucoriedkoveho vyjazdu. Boli sme ja, Filip a kocnere (Edo). Dobre bolo a kto nebol moze lutovat.
Isli sme cez Lesopark do Malej Cause odtial hore na hreben, zvaznicou pod Chrenovske lazy a zjazdikom a naslednym doslapom do Skleneho, odkial sme sa dali do Turceka a roznymi zvaznicami na Skalku, z ktorej sme to potom pustili po zelenej cykloznacke ktora nas doviedla na spojnicu s cervenou turistickou znackou Kordicke sedlo. Odtial sme sa dali po cervenej az do sedla Turecka cesta a z neho po zvaznici zjazdom az na hlavnu cestu a po nej do sedla Maly Sturec. Zjazd k motorestu nad Dolnou Stubnou, krizom po asfalte do Duboveho k Budisu a hore na Stryri chotare. A odtial do Nedozier, Lazian a Pd. Celkom sme dali 113 km za 6:31 a slapali sme od 9:00 do 19:30.
Zdravim bikeri.vidim ze to celkom valite tak sa vas chcem opytat ci nahodou nemate zaujem ist trosku pojazdit do Beskyd.Skuste pozriet temu KOPRIVNICKY DRTIC 8.8.09.Samemu sami tam nechce a vsetci iny maju zrazu vyhovorki.Neviem ci ich odradili tie propozicie alebo co.Inac som zo ZH.
Pomaly sa zacina uzatvarat termin na hreben Velkej Fatry. Malo by to byt v tyzdni od 10 do 16.8.
Plan je vyrazit rano o 4 hodke od Dracika a ist po hlavnej ceste do Lubochne, odtial sa dat na cervenu znacku a prejst az do sedla Maly Sturec.
Zatial ide Mike, Brayenn a ja.
ehm a ja som mimo?...termin si vybral vynikajuci lebo 10,8 akurat koncim z pracou a volno mam uz do konca prazdnin ..az bude secko ok a hviezdy budu priat pridam sa samozrejme aj ja aby mal kto spomalovat atd
Inac este pred VF by sme si mohli dat par treningovych bikingov. Takze v utorok by sme mohli dat hreben Vtacniku, a v pondelok pred VF by sme si mohli dat bud Martinske Hole alebo Skalky v MF. Pripadne ak mate nejake navrhy na ine trasy, ako napr. Sulovske skaly alebo pod.
11.8. mame inventuru takze tam budem out. Na tu VF by som chcel ist str. stv. pia. aby sme sa vyhli vikendovym turistom a hlavne ochrancom.
ja by som navrhol nasledujuce trasy, neviem ci to uz niekto z vas bol jazdit :
Bojnice-Cicmany-Sedlo Samostrel-Riedka-Mojtin-Rohata-Sedlo Mraznica-Kosecke Podhradie-Iliavka-Tren. Teplice(sem sa ide z Iliavky po trati Dubnickeho maratonu)-Omsenie-Velke luky-Krasna Ves-Slatinka a Slatina nad Bebravou-Trebichava-Ksinna-Sedlo pod Ciernym vrchom-Rudnianska Lehota(dasa zist aj do Liestan a Nitrianskeho Rudna)-Bojnice.
Bojnice-Slavicia dolina-Zliechov-Mojtin-Rohata-Sedlo Mraznica-Kosecke Podhradie-Iliavka-Tren. Teplice(sem sa ide z Iliavky po trati Dubnickeho maratonu)-Omsenie-Velke luky-Krasna Ves-Slatinka a Slatina nad Bebravou-Trebichava-Ksinna-Sedlo pod Ciernym vrchom-Rudnianska Lehota(dasa zist aj do Liestan a Nitrianskeho Rudna)-Bojnice.
Ta druha trasa je kratsia asi o neakych 15-20 km. Poznam skratku na Zliiechov aby sa nemuselo ist do dediny tou strmou asfaltku.
Teren je z 80% tvoreny zvaznicami, lukami a lesnymi chodnikami zvysnych 20% je asfalt roznej kvality
ktory den by si to chcel realizovat. Este som rozmyslal nad tou Velkou Fatrou podla mna sa viac oplatilo ak by sa to ist radsej naopak, pozeral som profil a vychadza to tak ze od Kralovej Studne sa ide vedsina dolekopcom takze by to bolo urcite o nieco menej caspvo narocne?
Zajtra som sa chcel ist bikovat ale nakoniec sme si s priatelkou urobili program takze nic. Aj tak som nejaky unaveny. Tento tyzden len nejake poobedne bikovanie. Mam ranajsiu.
Ja som nad tym vsetkym rozmyslal a kedze presne neviem kolko to bude trvat, nechal som si ten lahsi usek, teda ten lucnaty hreben na zaver pre pripad, ze by uz bola tma.
Vcera som bol na biku v praci. Isiel som na Styri chotare na Sklenianske luky a po modrej znacke okolo Hajskej skaly do Raztocno a do Handlovej do prace. Dobre bolo. Len sa tazko tahalo. Dom to bola zas rychlovka po hlavnej. Od Lidla k mojmu domu pri jednote 30 min.
Az vyda pocasie zajtra by som chcel ist na Strazov.
Trasa:
Bojnice-Kanianka-Poruba-Chvojnica-Tuzina-Sedlo Cicerman-Cicmany-Sedlo Smostrel-Vrablova-Cierny Vrch-Sedlo pod Strazovom-Strazov.
Podla turistickeho znacenia by to malo z Cicmian hore na kopec trvat neake 3hedinky napeso.
Odchod by som dal na neaku 10:00 alebo 11:00 od parkoviska co je pri nemocnici.
Az vyda pocasie zajtra by som chcel ist na Strazov.
Trasa:
Bojnice-Kanianka-Poruba-Chvojnica-Tuzina-Sedlo Cicerman-Cicmany-Sedlo Smostrel-Vrablova-Cierny Vrch-Sedlo pod Strazovom-Strazov.
Podla turistickeho znacenia by to malo z Cicmian hore na kopec trvat neake 3hedinky napeso.
takze dnes nakoniec nemozem nahromadili sa mi neake veci, ktore nepockaju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..nooo ja v pondelok uz budem zdolavat "kopce" v Gabcikove
Edo si myslim ze na tu Skalku sa nebudeme musiet trapit takym brut rannym vstavanim ako to bolo na tie chaty. Kludne bude stacit ked vyrazime o takej 7 - 8 hodke. Stretko opat pri Draciku a ist by sme mohli cez Malu Causu na hreben kusok po hrebeni pod Chrenovske lazy a zjazd k Sklennemu. Odtial normalka po ceste, az tam kam bude treba.
Isli sme cez Lesopark do Malej Cause odtial hore na hreben, zvaznicou pod Chrenovske lazy a zjazdikom a naslednym doslapom do Skleneho, odkial sme sa dali do Turceka a roznymi zvaznicami na Skalku, z ktorej sme to potom pustili po zelenej cykloznacke ktora nas doviedla na spojnicu s cervenou turistickou znackou Kordicke sedlo. Odtial sme sa dali po cervenej az do sedla Turecka cesta a z neho po zvaznici zjazdom az na hlavnu cestu a po nej do sedla Maly Sturec. Zjazd k motorestu nad Dolnou Stubnou, krizom po asfalte do Duboveho k Budisu a hore na Stryri chotare. A odtial do Nedozier, Lazian a Pd. Celkom sme dali 113 km za 6:31 a slapali sme od 9:00 do 19:30.
Plan je vyrazit rano o 4 hodke od Dracika a ist po hlavnej ceste do Lubochne, odtial sa dat na cervenu znacku a prejst az do sedla Maly Sturec.
Zatial ide Mike, Brayenn a ja.
11.8. mame inventuru takze tam budem out. Na tu VF by som chcel ist str. stv. pia. aby sme sa vyhli vikendovym turistom a hlavne ochrancom.
ja by som navrhol nasledujuce trasy, neviem ci to uz niekto z vas bol jazdit :
Bojnice-Cicmany-Sedlo Samostrel-Riedka-Mojtin-Rohata-Sedlo Mraznica-Kosecke Podhradie-Iliavka-Tren. Teplice(sem sa ide z Iliavky po trati Dubnickeho maratonu)-Omsenie-Velke luky-Krasna Ves-Slatinka a Slatina nad Bebravou-Trebichava-Ksinna-Sedlo pod Ciernym vrchom-Rudnianska Lehota(dasa zist aj do Liestan a Nitrianskeho Rudna)-Bojnice.
Bojnice-Slavicia dolina-Zliechov-Mojtin-Rohata-Sedlo Mraznica-Kosecke Podhradie-Iliavka-Tren. Teplice(sem sa ide z Iliavky po trati Dubnickeho maratonu)-Omsenie-Velke luky-Krasna Ves-Slatinka a Slatina nad Bebravou-Trebichava-Ksinna-Sedlo pod Ciernym vrchom-Rudnianska Lehota(dasa zist aj do Liestan a Nitrianskeho Rudna)-Bojnice.
Ta druha trasa je kratsia asi o neakych 15-20 km. Poznam skratku na Zliiechov aby sa nemuselo ist do dediny tou strmou asfaltku.
Teren je z 80% tvoreny zvaznicami, lukami a lesnymi chodnikami zvysnych 20% je asfalt roznej kvality
Ja som nad tym vsetkym rozmyslal a kedze presne neviem kolko to bude trvat, nechal som si ten lahsi usek, teda ten lucnaty hreben na zaver pre pripad, ze by uz bola tma.
Vcera som bol na biku v praci. Isiel som na Styri chotare na Sklenianske luky a po modrej znacke okolo Hajskej skaly do Raztocno a do Handlovej do prace. Dobre bolo. Len sa tazko tahalo. Dom to bola zas rychlovka po hlavnej. Od Lidla k mojmu domu pri jednote 30 min.
Trasa:
Trasa:
takze dnes nakoniec nemozem nahromadili sa mi neake veci, ktore nepockaju