silva, nekupuj si také čo ťa čo len trochu tlačia. Ja som pri Sidi tretrách 2x menil
Při výkonu (tepové frekvenci přes 150 a teplotě víc než 30 C) naše noha nateče, a je až o jedno číslo větší (největší krevní tlak lidského těla je právě v noze - šlapce). Pak se nám noha do tretry nevejde a bota pálí zespodu. Proto doporučujeme spíš vybrat boty s 1 - 2 cm rezervou ve špičce.
To s tym o cislo vacsie som sa pokusil realizovat s turistickymi topankami a bola to chyba A na bajku ani nehovorim .. tam noha nema ani preco napuchat, ked sa nepohybuje, ako pri chodeni. Prilis velka tretra, je premna neprijemne. Straca sa dost efektivita.
Ja som tak raz mal prve turisticke co som kupoval , ze boli ok, ale po dlhsom zostupe mi dreli nechty na palcoch z hora, nasledky boli neprijemne. Dal som dovnutra tensiu vlozku a potom to uz bolo ok. Tiez tam bol trosku problem so spickou. Este ma napada obrusit palec, alebo patu
Dúfam, že neurazím a nespustím flame lebo to nesúvisí s bicyklovaním ani trochu ale urobilo mi to veľkú radosť. Po rokoch by som sa rád vrátil k jednému svojmu koníčku, ktorému som sa predtým venoval takmer 20 rokov, od detstva Možno niekto uhádne
karolik netrap sa, lto trochu trepe, vsak uz si aj odporuje, podla posledneho prispevku jasne potrebuje vacsie ako si kupil
Jazdil som a jazdim stale aj MTB tretry, ktore su o cislo vacsie, takze viem o com pisem. Podobne mam skusenost s topankami o cislo vacsie. Tieto predmetne topanky boli trosku problem, to uznavam, na dlzku boli presne aj s tym, ze slo vopchat palec za patu, ako sa udava, takze dlzka ok, ale ja som mal vyslovene problem s nizkou topankou vpredu, podobne to spravil Specialized v novych modeloch 2009 .. priamo pri porovnani rovnako dlhej tretry spravili zvrsok pri prstoch o 0.5cm nizsi a uz som to citil. Pricom tretra mala dostatok miesta vpredu. Ale o cislo vacsie je imho blbost a u tretry doslova kardinalna. Rovnako s napuchanim noh, pokial clovek prejde 20km problem nie je. A takisto netusim , preco by mal byt problem s napuchanim nohy v tretre, ked som najazdil v sedle tisicky hodin a problem s tym nebol.
Napuchanie noh moze byt problem ak clovek ide peso od rana do vecera, snad pri 50km .. to neviem , neskusil som. To by vedel romanx povedat.
Karolik: nic si z toho nerob. Bezhlavo preberaju kdejake informacie bez toho, aby aplikovali na konkretnu situaciu.
Dúfam, že neurazím a nespustím flame lebo to nesúvisí s bicyklovaním ani trochu ale urobilo mi to veľkú radosť. Po rokoch by som sa rád vrátil k jednému svojmu koníčku, ktorému som sa predtým venoval takmer 20 rokov, od detstva Možno niekto uhádne
Nálepky? Niekde doma bol kedysi album. Ani neviem či ich zbierala mama alebo ešte dedko. Raz sa ho pokúsim nájsť.
no tak Mavic uz su zabalene, a zajtra idu na vymenu do BD za vacsie
mimochodom ta navratka od nich funguje? cize postovne hradi BD? vracal uz niekto, myslim tovar samozrejme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Při výkonu (tepové frekvenci přes 150 a teplotě víc než 30 C) naše noha nateče, a je až o jedno číslo větší (největší krevní tlak lidského těla je právě v noze - šlapce). Pak se nám noha do tretry nevejde a bota pálí zespodu. Proto doporučujeme spíš vybrat boty s 1 - 2 cm rezervou ve špičce.
Zrejme to neplatí pri tzv. turistických topánkach, tretrách
Jazdil som a jazdim stale aj MTB tretry, ktore su o cislo vacsie, takze viem o com pisem. Podobne mam skusenost s topankami o cislo vacsie. Tieto predmetne topanky boli trosku problem, to uznavam, na dlzku boli presne aj s tym, ze slo vopchat palec za patu, ako sa udava, takze dlzka ok, ale ja som mal vyslovene problem s nizkou topankou vpredu, podobne to spravil Specialized v novych modeloch 2009 .. priamo pri porovnani rovnako dlhej tretry spravili zvrsok pri prstoch o 0.5cm nizsi a uz som to citil. Pricom tretra mala dostatok miesta vpredu. Ale o cislo vacsie je imho blbost a u tretry doslova kardinalna. Rovnako s napuchanim noh, pokial clovek prejde 20km problem nie je. A takisto netusim , preco by mal byt problem s napuchanim nohy v tretre, ked som najazdil v sedle tisicky hodin a problem s tym nebol.
Napuchanie noh moze byt problem ak clovek ide peso od rana do vecera, snad pri 50km .. to neviem , neskusil som. To by vedel romanx povedat.
Karolik: nic si z toho nerob. Bezhlavo preberaju kdejake informacie bez toho, aby aplikovali na konkretnu situaciu.
Nálepky? Niekde doma bol kedysi album. Ani neviem či ich zbierala mama alebo ešte dedko. Raz sa ho pokúsim nájsť.
Prace and love...
Tipujem to na sukulenty, resp. kaktusy.
mimochodom ta navratka od nich funguje? cize postovne hradi BD? vracal uz niekto, myslim tovar samozrejme
STN to trafil