V pohode. Bike som vyzdvihol, isiel som asfaltkou hore na kacin s chalanom, co si tam tiez pozical bike. Kusok pred cielom sme to otocili. Popadane stromy cez cestu. Asi aj v lese ich zas bude kopec.
Boll som aj dnes...presiel som asi 25km...priemerna rychlost tak 7-8kmh.....Bola to drina....Streasne vela snehu, to nie je uz na ziadny bike....Celkom by ma to bavilo zjazdovat na nejakej pekne upravenej chrumkavej zjazdovke..robit si obluciky....Ale ked musis slapat v mokrom tazkom snehu....ufff. Predne kolesa sa furt podsmykavalo do strany.....A ake mam dojmy??:..Hmmm. Skusil som si to a ostanem radsej pri letnych modeloch bicyklov. Je to fakt tazke slapat. Fukane boli asi tak na 0,4 bar..Skusal som ist v makom snehu este na nizsie..uplne sa az rozlievali plaste...NEpomohlo.....PO troch hodinach som mal dost. Som knedľa... ASi tento druh bikovej discipiny nie je pre mna. Sak nemozem robit vsetko. OStanem pekne pri ziletke a XC. Snad to nebude az taka hanba
Fatbike nie je pre každého a nie každého to " chytí"...Mňa po včerajšej nočnej a upršanej drine bolí celý človek. AJ chrbát, bicepsy a brušné svaly...Je to ako bodybuilding s ťažkými váhami , vysokou intenzitou s malým počtom opakovaní...Blood and Guts
dnes vyjazd od Figara na Kolibu dal celkom zabrat, ako zacal les tak hned 30-40cm snehu, chodnik este malo uslapany a moc sa ani na fatbiku nedalo. Ked sa dalo tak len vo frekvencii a po 200m som mal tepovku 176 a po chvili zliezol z biku. Potom zase naskocil a tak. Na Kolibe pol naroda v takomto krasnom pocasi. Dal som caj a siel dalej. Lesny chodnik co zvyknem odtial zjazdovat komplet zasnezeny a ani stopa, ani som tam nesiel. Zisiel som po klasik asfaltke, ale vela makkeho snehu to dost komplikovalo, zisiel som dole, tam som stretol johnnySVK na fatbiku, pokecali sme. A potom dalej na polceste k MS som dal pauzu a otocil to. Pri navrate, z Koliby dole sa uz po chodniku dalo, sneh bol viac uslapany a dost tuhy na jazdu. Ja som spokojny ale dnesne podmienky este neboli na dlhy fatbike vyjazd inde ako po zasnezenych asfaltkach.
NO ved toto....ze vysoka intenzita...JA uz hadam pol roka jazdim cielene v nizkej intenzite v ramci vytrvalostneho treningu .....tak do 150uderov maximalne. .A na fatbiku to dnes miestami chcelo viac. Nemam zaujem o vyssie intenzity, i ked kvoli zrychleniu odburavania laktatu by mi intervaly neuskodili...Ale to az po 1000milach. . A v makkom snehu a pri nizkej rychlosti som este k tomu dost casto stracal balans.. ...furt som padal s pedalov, a potom to rozbiehat v kopceku...NO ..Ale slapave miesta boli fajn....Verim, keby boli lepsie podmienky, mam z toho iny pocit.Dneska boli v karpatoch snad vsetky bratislavske fatbiky....Aspon 5-6 som stretol...Vratane marosa1974.
MImochodom, maros..aj ja som sa pekne vysypal pri zajzde z koliby...ALe do makkeho to bola celkom prca. TEn snezno-skutrista to tam pekne rozdrbkal..Neviem, ci to chcel akoze cielene upravit cestu...ale tak lyziarom ponicil stopu a co tam povodne boli tie dve kolaje od auta, tak tie sa akosi potom stratili....
Ja som stretol len Teba dnes. Vysypal som sa 2x. Zjazd z Koliby na Snezienku a pri navrate z Koliby v lesiku k Ahoj na dlhom zjazde ...ale OK, spokojnost. Cestou k MS som videl stopy fatbikes ale nestretol uz nikoho.
Dnes Kojsovka. Nebudem pisat ze na parkovisku v Zl.I. boli cele KE. Cesta bola slusne odhrnuta,minul som niekolko optimistov ktori si mysleli ze vyjdu cestu k Erike. Asi od 2/3 cesta mala na sebe hrubu vrstvu prasanu na ktorom som musel tlacit,lebo sa proste nedalo. V snehu ale boli cerstve stopy bajku s hlbokou vzorkou - priznajte sa ...Pri cajovni milion ludi a milion snehu.Potom som si vsimol ,ze dreveny stol aj s lavickou boli pod snehom...Po zjazdovke bolo super,parkrat som sa vysypal,ale vsetko to bolo v ramci fun factoru .Pocasie skvele,len ma sklamal vlekar na sedacke ,ktory ma nechcel vyviezt na sedacke este raz hore. Fun faktor 4/5.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://salsacycles.com/bikes/mukluk/2015_mukluk_ti/overview/
uz len jeden je vyssi model od neho
Ti z Nizozemska a CrMo z UK:
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/bikeri-v-akci/detail-48353.html
Ak sa chcete dozvedieť viac... http://www.fyxation.com/collections/blackhawk-fat-bike/products/blackhawk-fat-bike-2x10
MImochodom, maros..aj ja som sa pekne vysypal pri zajzde z koliby...ALe do makkeho to bola celkom prca. TEn snezno-skutrista to tam pekne rozdrbkal..Neviem, ci to chcel akoze cielene upravit cestu...ale tak lyziarom ponicil stopu a co tam povodne boli tie dve kolaje od auta, tak tie sa akosi potom stratili....
na zaciatok mozno staci dotuknut to XC
(Geax/Vittoria Bomboloni 29x3.0)