Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
cize nieco ako ovečka-modrá-bankov-červená-pod kamenným hrbom-červená-stará jahoda-findoráková-vreteník-nemcova dolka-sedlo repy-janosikova basta-kysak
inac na tej stranke, nič pravdy lebo fotka č. 2 nie je ani nahodou poza šustra, ale práve modrá z ovečky
michalkov je dlhodobo neprejazdny takze nanho rovno zabudni
cize nieco ako ovečka-modrá-bankov-červená-pod kamenným hrbom-červená-stará jahoda-findoráková-vreteník-nemcova dolka-sedlo repy-janosikova basta-kysak
inac na tej stranke, nič pravdy lebo fotka č. 2 nie je ani nahodou poza šustra, ale práve modrá z ovečky
michalkov je dlhodobo neprejazdny takze nanho rovno zabudni
zabudol si, ze najlepsia cesta na Jahodnu su Hupiky
to co si postol to nie je stara jahoda ci?
pre mna je stara jahoda ten trail co zacina pred poslednou krizovatkou z cervenej dolava na jahodnu, tak co sa ide doprava a vypľuvne ťa to na zastavke mhd pred findorakovou
Aha jasne, touto sa dostanes ku rampe mimo asfaltky,sorry za mystifikaciu
http://nitra.sme.sk/c/7794922/v-nitre-padol-aeromobil-aj-s-jeho-vynalezcom.html
BTW Maju tam novu atrakciu vyse 1000 m lano medzi dvoma vrcholmi - mozes sa povozit - jeden tam akurat leti na tom panoramatickom snimku.
v servise mi to trosku pritiahli, jeden cyklokluc som uz zohol, ziadne popustaky nepomahaju.
Dikes!
Chlapi, cesta pre motorove vozidla je pre motorove vozidla... Enduro bajk je mozno motorka, ale stale bez motora. A jazdit na tom vo dvojici VEDLA seba po moste pri VSS je nielenze riskovanim zivota, ale aj zivota mojich deti, ked sedim v plechovici a prdkam si tam 5x vyssou rychlostou ako vy...
Za druhe: cesta na Izru je sice plna bajkerov, ale aj plechovice tam maju povoleny vjazd. A darmo ja idem dvadsiatkou, ked si to ty zhora zenies 60 a potom na mna v zakrute vyvalujes oci, ked mi liznes kapotu a skoncis v kriakoch
Za tretie: svetlo, to je ta zbytocna suciastka za 3 eura, vdaka ktorej ta je vidno. Ja viem, 150 gramov navyse. Ale to potom nenos ani prilbu, ved naco...
Za stvrte: chapem ze cely pruh je len pre teba, ale mozem ja obiehat cez ten vedlajsi, ked mi do neho aj tak vlezies, ked sa obzeras za kamosom vzadu.
Za piate: to ze mam na streche nosic bicyklov este neznamena, ze sa mas pocas statia na krizovatke na neho vesat, pretoze si lenivy vycvaknut SPD...
Prajem prijemny vikend v sedle. Ten moj na sedadle bol bohuzial plny polointeligentov