cervo

Články

Filip Polc druhý v Kolumbii

Filip Polc druhý v Kolumbii

Filip Polc si užíva zimnú dovolenku v Južnej Amerike, kde sa zúčastňuje viacerých urban downhill pretekov, na ktorých býva tradične jedným z favoritov. Tentokrát bol Filip druhý v Manizales v Kolumbii a poslal nám krátky report (v angličtine). Plus video
Najčítanejšie články roku 2011

Najčítanejšie články roku 2011

Blíži sa koniec roka 2011 a takmer každý sa snaží bilancovať uplynulý rok. Na MTBiker.sk sme mali množstvo zaujímavých článkov, ktoré si čítali tisíce návštevníkov. Tu nájdete prehľad najčítanejších reportáží a aj ostatných článkov.
10 vecí, ktoré ťa naučí mountainbiking

10 vecí, ktoré ťa naučí mountainbiking

Video: Protivietor je inšpirujúci jav. Zakaždým, keď som sa vrátil z jazdenia na horách, bola moja myseľ plná nových dojmov. Tento krátky film obsahuje jednoduchý, ale komplexný pohľad, na horské bicyklovanie ako také. Všetky použité myšlienky ma napadli pri jazde na horskom bicykli. Čo naučil MTB teba?
MS Kodaň v slovenských farbách

MS Kodaň v slovenských farbách

Jeden z našich čitateľov, Dr. Šaling, nám zaslal do redakcie vyše 20 fotiek z majstrovstiev sveta v cyklistiky z Kodane. Aj keď už je skoro 2 týždne po funuse, nemohli sme s vami tieto fotky nezdieľať.
Danny Macaskill - Industrial Revolutions

Danny Macaskill - Industrial Revolutions

Nové 4-minútové video od Dannyho Macaskilla, asi najznámejšieho cyklotrialistu na svete. Aj keď nevyhráva svetové poháre (lebo na ne nechodí), vie vždy fascinovať milióny ľudí, ktorí si pozrú jeho videá online. Tak nech sa páči.
Majstrovstvá Európy XC Dohňany - fotoreport

Majstrovstvá Európy XC Dohňany - fotoreport

Fotografie zo všetkých štyroch dní Majstrovstiev Európy zachytené objektívom mathosha (a v nedeľu aj Martina Goffu). Podľa všetkých výborne zvládnutá akcia (gratulujeme CK Epic Dohňany) kulminovala v nedeľu pretekmi žien a mužov, ktoré vyhrali Gunn-Rita Dahle-Flesja a Jarda Kulhavý. Nájdete tu výsledky, odkazy na reportáže a vyše 650 fotiek.
RIP Robert Bakalář

RIP Robert Bakalář

Dnešný ranný oznam od Romana Kreuzigera na Twitteri nepotešil žiadneho fanúšika cyklistiky. Roman oznámil, že český komentátor, ktorého pozná snáď každý za vtipné a siahodlhé analýzy pri komentovaní Tour de France či Gira na Eurosporte a ktorý bol veľký fanúšik slovenskej cyklistiky, nás navždy opustil. Budeš nám chýbať, Robert.
Ukradnutých 14 bicyklov z BikePro v BB

Ukradnutých 14 bicyklov z BikePro v BB

Včera v noci z 22. na 23.7.2011 nam bolo odcudzene vacsie mnozstvo bicyklov. Ak by sa nahodou niekto pokusal ponuknut niektory z doleuvedenych bicyklov, prosim kontaktujte nas. Dakujem za akukolvek informaciu.
Specialized Dubnický maratón 2011

Specialized Dubnický maratón 2011

Už 17. ročník nášho najstaršieho MTB maratónu, tento rok prvýkrát s podporom Specialized, bude odštartovaný tradične koncom leta - 27.8 v Novej Dubnici. Pripravené sú trasy od 9.5 km pre rodinky až po 100 km s 3250m prevýšením pre poriadnych bikerov a bikerky :). Tu nájdete všetko o akcii.
160 km/h dole sopkou na biku?

160 km/h dole sopkou na biku?

Prečo nie? Ak na to máte gu..ráž a máte k dispozícii sopku, alebo iný, viacmenej rovný, 45 stupňový svah a kvalitný DH bike, môžete skúsiť pokoriť rekord, ktorý koncom mája vytvoril Markus Stockl z MS-Evil Racing.
BikeJam Kuchyňa 2011

BikeJam Kuchyňa 2011

Prvý ročník 3 dňového bike festivalu sa začína už v piatok v Kuchyni na Záhorí. V programe je piatkové XC (až do noci), sobotný MTB maratón a nedeľný triatlon, prípadne pohodový MTB výjazd.
Súťaž o štartovné a dresy FC Team Maratónu

Súťaž o štartovné a dresy FC Team Maratónu

V spolupráci s Finančné Centrum Teamom vyhlasujeme súťaž o štartovné na FC Team Maratón, ktorý sa koná 2.7 v Udiči-Prosnom pri Považskej Bystrici a takisto dres FC Team Maratónu, ktorý bude odovzdaný na FC Team MTB šprinte, ktorý sa bude konať v piatok, deň pred maratónom. V článku nájdete aj propozície na obe akcie. Súťaž je ukončená, máme víťazov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up