Nový CRAFT Pro Cool pre ešte príjemnejší pocit pri športovaní

Nový CRAFT Pro Cool pre ešte príjemnejší pocit pri športovaní

CRAFT vylepšil svoju obľúbenú funkčnú bielizeň na leto. Nový Pro Cool je vyrobený z ešte účinnejšieho, elastickejšieho a ľahšieho materiálu, vlákna sú obohatené naviac o ochranu proti pachom. Nová kolekcia je v ponuke taktiež v nových farbách – lososovej, svetlo modrej a svetlo zelenej. Pribudli i nové modely ako napr. boxerky s cyklistickou vložkou.

CRAFT Pro Cool je podľa výsledkov štúdie funkčných bielizní z minulého roka jedna z najvhodnejších termobielizní do teplého prostredia, pretože okrem potu účinne odvádza i prebytočné teplo a chráni tak organizmus pred prehriatím. Na tohtoročnú jar pripravil švédsky výrobca športového oblečenia, firma CRAFT, novú generáciu tejto osvedčenej funkčnej bielizne. Nový materiál je o 30 % tenší a ľahší ako predchádzajúca verzia, priedušnosť a odparovanie potu sú vylepšené o 15 % , odvod prebytočného tepla je takmer dvojnásobný oproti staršej verzii tejto funkčnej bielizne. V priebehu hodinového športového výkonu ochladí nový Pro Cool povrch pokožky o 3,2 °C a odvedie až 87 % vlhkosti.

Nový Pro Cool zaujme hneď pri prvom dotyku: materiál je veľmi jemný a príjemný na tele. Oproti prvej generácii je nová verzia vylepšená i úpravou proti zadržiavaniu pachov. Vývojom prešiel taktiež strih novej bielizne – ploché švy ergonomicky kopírujú tvar tela, vsadené rukávy lepšie sedia v podpazuší a pribudlo niekoľko panelov z priedušnejšieho sieťovaného materiálu v miestach intenzívnejšieho potenia.

Jedným zo športovcov, ktorí mali možnosť otestovať nový Pro Cool medzi prvými, je i špičková cyklistka Tereza Huříková. „Nový Pro Cool sa mi veľmi páči. Oproti staršiemu typu je omnoho ľahší a tenší, takže ho na sebe takmer necítim a neprehrievam sa, ani keď počas tréningu idem skutočne naplno. Pro Cool pritom veľmi dobre izoluje od chladu z vetra, čo je pre mňa počas jazdy na bicykli taktiež dôležité,“ hovorí najlepšia česká cyklistka súčasnosti.
Ešte pred začiatkom tohtoročnej sezóny nafotila Tereza sériu športovo módnych fotiek v novom Pro Coole, ktoré budú využité v jarnej reklamnej kampani.

Nový Pro Cool je v ponuke v pánskom i dámskom prevedení, okrem klasického trička s krátkymi rukávmi, scampola, tielka a boxeriek či nohavičiek obsahuje kolekcia i vítané doplnky ako čelenku, šatku na hlavu, potítko s vreckom i bez, či športové podprsenky. Novinkou je taktiež model určený pre cyklistov Pro Cool Bike boxerky, ktoré sú vybavené pánskou alebo dámskou cyklo vložkou EI Light. Ide o vložku s rozdielnou hustotou a hrúbkou (6 mm v centrálnej časti, 1,5 mm na okrajoch), bez švov, s trvalou antimikrobakteriálnou úpravou, profilovanou pre vyšší komfort a rýchlejšie vysýchanie. Tvar vložky je uspôsobený tak, aby nevadil pri chôdzi, behu a iných činnostiach bez bicykla. Tieto boxerky uvítajú najmä cyklisti, ktorí používajú na svojich cestách voľné nohavice bez vložky. Vďaka novým Pro Cool Bike boxerkám sa im na bicykli bude sedieť príjemnejšie, vložka vzhľadom k menším rozmerom nijako nevadí pri chôdzi.

Okrem tradičnej čiernej a bielej je celá kolekcia obohatená i ďalšími farbami: dámska lososovou a svetlo modrou, pánska svetlo zelenou, svetlo modrou a slivkovo modrou. Dámske tielko a pánske boxerky sú prvýkrát ponúkané taktiež vo výrazne strakatej kombinácii viacerých farieb.

Craft Pro Cool nájde svoje uplatnenie pri všetkých športových aktivitách v teplom prostredí – pri jarnom a letnom behu, cyklistike, in-linoch, turistike apod. alebo pri halových športoch (okrem loptových hier i pri spinningu, aerobiku, fitness a.i.). Všade tam, kde sa i v priebehu intenzívneho športovania a s tým súvisiacim potením chceme cítiť príjemne. CRAFT Pro Cool je možné zakúpiť vo väčšine dobre zásobených športových predajní v SR. Kompletný zoznam predajcov je uvedený na www.craft.sk.

Základné údaje:
Funkčná bielizeň do teplého počasia a pre halové športy. Mierne chladí a udržiava pokožku v suchu. Nová generácia Pro Coolu: ľahšia, priedušnejšia a účinnejšia pletenina, veľmi elastický materiál, ergonomický strih, ochrana proti pachu.
Farby: pánske: biela, čierna, svetlo modrá, slivkovo modrá, svetlo zelená; dámske: biela, čierna, lososová, svetlo modrá
Veľkosti: XS – XXL (pánske i dámske)
Cena: tričko s krátkymi rukávmi 1030 Sk, scampolo (tričko bez rukávov) 910 Sk, dámske tielko 840 Sk (strakatá verzia 910 Sk), pánske boxerky 720 Sk (strakatá verzia 790 Sk), dámske nohavičky 480 Sk, bike boxerky 1080 Sk.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test bielizne Craft Pro Cool

Test bielizne Craft Pro Cool

Známy výrobca športového oblečenia, švédska firma Craft, ohlásil začiatkom jari uvedenie inovovanej verzie svojej letnej rady bielizne Pro Cool. Redakcia MTBiker.sk sa dohodla so slovenským distribútorom Craftu, firmou Vavrys SK, na možnosti nechať túto novú bielizeň otestovať potenciálnym užívateľom – vylosovaným z rád návštevníkov MTBiker.sk. Reklamné materiály Craftu hovorili o bielizni v superlatívoch, boli sme preto zvedaví, aká bude realita.
Funkčné prádlo pri športe v teplom počasí

Funkčné prádlo pri športe v teplom počasí

O výhodách funkčného prádla sa na vlastnej koži presvedčil snáď každý, kto sa aspoň trochu venuje nejakému športu či aktívnemu pohybu. Doba, keď športovci a turisti nosili na sebe studené, spotené, bavlnené tričká, už je dnes minulosťou. Komfort suchého a teplého „termoprádla“ oceňujú športovci predovšetkým v zime, svoj význam ale nájde funkčné prádlo aj v letnom období.
CRAFT uvádza víťaznú cyklistickú kolekciu

CRAFT uvádza víťaznú cyklistickú kolekciu

Cyklistická kolekcia značky CRAFT pre jar – leto 2007 získala na prestížnom medzinárodnom športovom veľtrhu ISPO v Mníchove hlavnú cenu. Súčasťou novej kolekcie je oblečenie pre náročných vrcholových športovcov i pre rekreačnú cyklistiku; bundy, vesty, dresy, cyklonohavice a ďalšie doplnky, oblečenie pre mužov i pre ženy.
keyboard_arrow_up