Canyon Neuron:ON – novinka pre každý terén

Dlhý výlet v horách alebo náročnejší trail. Tento nový model z dielne Canyon je pripravený na všetko. Dalo by sa povedať, že Neuron:ON je mladší brat populárneho modelu Spectral:ON.

Ak vás ale neláka extra náročný terén a preferujete skôr univerzálneho spoločníka takmer pre každý výjazd, môže byť vhodnou voľbou. Jeho 130 mm skrotí väčšinu trailov, pričom nebudú obmedzovať pri celodenných výletoch. Pritom môžete využiť plášte až do šírky 2,6 palca.


Semi-integrovaný dizajn umožní jednoduchú výmenu batérie, čo umožní pustiť sa aj do skutočne náročných akcií. Geometria je komfortná so športovým nádychom a výraznými trailovými schopnosťami – tomu napomáha napr. aj hlavový uhol na hodnote 67,5 stupňa (29 palcový variant). Jednotka Shimano Steps E8000 je stávka na kvalitu a poskytuje vysoký výkon aj do tých najťažších stúpaní. To všetko zapadá do odolného a ľahkého rámu z hliníkovej zliatiny.


V porovnaní s modelom Spectral je odpruženie ladené viac lineárne a pre väčší komfort pri jazde v sedle. Práve v sedle sa môžete pustiť aj do tých najstrmších stúpaní, čomu je napríklad uspôsobené aj sedlo poskytujúce vyvýšenú oporu v zadnej časti a širokú prednú časť v prípade prenesenia ťažiska poriadne dopredu. Modely s prívlastkom WMN majú sedlo a ďalšie dôležité komponenty uspôsobené pre nežné pohlavie.


Integrovaný port na vrchnej rámovej trubke je prepojený s batériou a umožní jednoduchú možnosť napájania osvetlenia, GPS, alebo mobilného telefónu. Celkovo je dostupných päť veľkostí rámu. 29 palcový variant nájdete vo veľkostiach od M po XL, veľkosti XS a S sú konštruované pre 27,5 palcové prevedenie. To vo výsledku zaručuje optimálne jazdné vlastnosti a docielenie rovnakej geometrie bez ohľadu na veľkosť jazdca.


Modelový rad Neuron obsahuje päť prevedení v cenovom rozpätí 3 299 € – 4 299 €. Z toho dva sú určené špeciálne pre dámy s prívlastkom WMN. Kombinácia agilnej geometrie a výkonného motora z neho robí spoločníka na každý výjazd, pričom si môžete vybrať, či pôjdete skôr na „pohodový“ výlet po okolí alebo na niektorý obľúbený trail.


Všetky podrobnosti a presnú špecifikáciu sa dozviete na domovskej stránke značky Canyon.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde PR článok

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde

Canyon na tento rok kompletne inovoval svoju ponuku horských elektrobicyklov. O ktoré modely ide? V čom sa líšia oproti predchodcom? Ako sú vybavené?
Na čo prihliadať pri kúpe e-biku - nový vs. starý

Na čo prihliadať pri kúpe e-biku - nový vs. starý

Kúpa e-biku je v praxi komplikovanejšia, ako kúpa klasického bicykla. Čo všetko treba zvážiť? Oplatí sa kupovať e-bike z bazára?
Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Dalo by sa povedať. že slovenská značka priniesla malú revolúciu v segmente elektrobicyklov. Čo si pre nás pripravil Kellys pre rok 2024?
keyboard_arrow_up