Unboxing: Marin Bobcat Trail 4/29” - chuť vystúpiť z davu

Že kvalitný bicykel za rozumnú cenu nemusí byť rovnaký, ako má väčšina ľudí vo vašom okolí, dokazuje značka Marin s jej prevedením “Rysa” (Bobcat) na kalifornský spôsob.

Značka Marin aj napriek dlhej a bohatej histórii nepatrí v našich končinách k masovke. A to bude možno jeden z dôvodov, prečo si vyberiete tento zaujímavý bike. Ako sa jej podaril tento HT kúsok a aké komponenty za veľkou mlákou zvolili, sa pozrieme pri tomto unboxingu.


Už zo samotnej krabice je vidieť, ako je pre značku dôležité miesto pôvodu. Aj vytlačená tabuľka veľkostí, nám zvyknutým na metrickú sústavu, moc nepovie.



Balenie je precízne, zaujme ochrana na kotúči a zátka v sedlovej trubke rámu. Tiež ochrana na zadnom rýchloupináku vyzerá zaujímavo. Iný kraj, iný…


Rám tvorí hliníkový materiál, lakovanie je zaujímavé červeno - čierno - oranžové. Označenie Marin Bikes California nechýba ani tu a nájdeme ho aj na ráfikoch.


Kolesá sú v tomto prípade vo veľkosti 29 palcov a obuté sú do zaujímavých plášťov Vee Tyre so šírkou 2,3 palca s možnosťou bezdušovej úpravy. S nápisom značky sa vyhrali!


Vidlica je od značky SR Suntour s presným označením XCM HLO-DS, 9 mm QR, 100 mm Travel, Hydraulic Lockout. V preklade to znamená pruženie pružinou so zdvihom 100 mm. Poteší uzamykanie.



Komponenty zodpovedajú cenovke, sú však od renomovaných značiek. Shimano dodali ich prehadzovačku Altus, SR Suntour kľuky a Tektro sa postarali o brzdy. Vpredu 180 mm kotúč, vzadu 160 mm.


Väčšina dielov je v prevedení hliníkovej zliatiny. Vrátane sedlovky, predstavca a riadidiel. Nameraná hmotnosť zodpovedá veľkosti L.


Celok pôsobí príjemne, geometria rámu a zvolené komponenty nepôsobia lacno, kompromisne. Všetko nasvedčuje tomu, že to je poctivý bike s dobrou cenou, čo ochotne poslúži svojmu majiteľovi.


Cena daného modelu je 559 €. Tento bicykel nájdete aj na našom MTBIKER shope a viac sa o ňom môžete dozvedieť aj z nášho redakčného testu.

Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.

Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1 000 €

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1 000 €, tak dodanie do 24-48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Prečo je cenovo dostupný hardtail stále výborná voľba na začiatok?

Prečo je cenovo dostupný hardtail stále výborná voľba na začiatok?

Bicykle s pevnou zadnou stavbou, teda hardtaily, sú výbornou voľbou, ak s cyklistikou začínate, prípadne nechcete investovať veľa peňazí. Na tom sa ani po rokoch stále nič nemení...
Unboxing: Kellys Hacker 70 29'' - slovenský XC hardtail

Unboxing: Kellys Hacker 70 29'' - slovenský XC hardtail

Výkonnostne orientovaní jazdci, ktorí vedia oceniť jednoduchosť a všestrannosť bicykla s „pevným zadkom“, by nemali preskočiť ponuku slovenského výrobcu Kellys.
BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene PR článok

BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene

Dnes sa pozrieme na nemeckú značku BULLS, ktorá je menej známa v našich končinách, ale rozhodne má potenciál zaujať.
keyboard_arrow_up