MTBIKER shop: Výpredaj testovačky, zberateľské tričko, 2021 už klope

Vďaka takýmto pravidelným prehľadom vám neuniknú tie najzaujímavejšie videá, články a príspevky a dozviete sa novinky z predajne, shopu a našich akcií.

Leto prehrmelo ako vždy, tento rok sa môžeme tešiť z toho, že nám prialo počasie a hlavne, jarné obmedzenia jazdenia sa nezopakovali a tak sme si plnými dúškami mohli užívať nielen spoločné výjazdy, ale aj preteky a organizované cyklojazdy. Ak sa vyskytli aj nejaké lokálne zhoršenia situácie, bolo fajn sledovať, ako zodpovedne ľudia, firmy a organizácie reagovali, nebude to s ľudstvom tak zlé . V tomto duchu sme boli postavení pred podobnú dilemu tiež, o zrušenom Dubničáku sa dočítate nižšie.


MTBIKER centrum

Na predajni a v shope to je teraz už v starých koľajách, jarné bláznovstvo sa upokojilo. My tento čas využívame na zlepšenie fungovania, prípravu noviniek a hlavne už naskladňovanie noviniek sezóny 2021, keďže hlavne za bicyklami 2020 sa len zaprášilo a aktuálna ponuka si nové modely pýta ako soľ. Ale aj tak, pre tých šikovných tu máme ponuky so zaujímavými zľavami, kedy si viete zaobstarať nový alebo testovací bike za super peniaze. Ako vždy, aj dnes sme vybrali naj ponuky.


Top ponuka

Do oka nám padol tento Felt Decree 5, ktorý čaká na jazdca strednej postavy, Lko, ktorý sa chce blázniť na trailoch a preferuje hravosť biku, kolesá 27,5”. Ďalej prekvapuje slušná hmotnosť tohto karbónového fešáka, rýchlo sa neopozerá jednoduché a moderné lakovanie.


Ďalší pán na holenie je ebike Superior eXF 949 R. Je to testovačka, ktorých tu v priebehu sezóny veľa nemávame, tak kto nezaváha, má luxusne vybavený ebike na celodenné výjazdy a aj šantenie na trailoch. Porovnať si ho s cenou nového biku môžete na tomto odkaze, testovačka je Lko, nový bike XL. Ďalšie testovačky v shope si ľahko vyhľadáte.


Sociálne siete

Dnes netradične vyberáme video z hlavného YouTube kanálu, tieto retro zábery v nás vyvolávajú nostalgiu a spomenuté sú tam aj začiatky YouTube shopu a elektrobicyklov. Video vzniklo pri príležitosti dosiahnutia 30 000 odberateľov. Ďakujeme.


Na YouTube kanál MTBIKER shop zavíta občas aj Imro a hneď je z toho naj video za celý mesiac. Veď koho by nezaujímalo, prečo by si mal priplácať za značkové dresy a aké benefity to cyklistovi môže priniesť.


Na kanáli MTBIKER elektrobicykle úradoval Henry, jeho jazda čisto na režime TURBO vás zaujala. V tomto čase je už vonku aj video pre ECO režim, kto má kliknutý odber kanálu, nič nezmešká.


Zavesiť na náš Instagram mtbiker_shop peknú fullku často znamená najviac srdiečok, likov. Tento Lapierre Spicy máme aj skladom.


Instagram mtbiker_elektrobicykle len potvrdzuje váš vkus, ďalšia “žehlička” v podobe modelu Haibike XDURO, na predajni vystavená veľkosť M.


Súťaže Instagram

Končí leto a my uzavrieme posledné kolo súťaže, kedy nám označujete fotky s vecami, ktoré ste si kúpili u nás v MTBIKER centre alebo shope. Samozrejme svoje fotky v stories označujte aj naďalej @mtbiker_shop, radi ich prezdieľame. Umelecké oko a vkus sú vítané, v jednoduchosti je krása. Takto pekne sa dá cvaknúť multifunkčný kľúč Knog Fang. Aká súťaž by sa vám páčila na jeseň?


Akcie, aktivity a podujatia

Tak a teraz poďme na ten v úvode spomínaný Dubničák. Na tomto odkaze nájdete vyjadrenie organizátorov. Napísali to od srdca, úprimne. K tomu nie je čo dodať, niekedy je potrebný jeden krok späť, aby sa človek posunul v budúcnosti ešte viac dopredu. Len v skratke, štartovné vám vedia vrátiť, započítať na budúci rok, alebo ho môžete darovať, aby si chalani vykryli náklady s týmto ročníkom. Tí, čo si objednali tričká, majú super možnosť vlastniť raritnú vec, tričko z ročníka, ktorý nebol . Odobrať sa dá v Dubnici, v MTBIKER centre, alebo si ho môžete nechať poslať s tovarom. Nikoho nenútime, požiadať sa dá aj o vrátenie peňazí.


Aktuálne jediná akcia, ktorá u nás tento rok v MTBIKER centre prebieha, je Škola jazdy a techniky s Bike Academy. Tento rok pôjde už o III. kolo, naplánovaná je na 12.9. Takže sledujeme situáciu a dúfame, že všetko sa uskutoční tak, ako je naplánované. Určite je dobré sa včas online prihlásiť, posledné kolo sme nevedeli vyhovieť všetkým záujemcom.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách PR článok

Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách

Pre tento rok Suunto rozširuje modely hodiniek Suunto Race o ďalšie tri farebné variácie. Nájdeme medzi nimi modely s titánovou aj nerezovou lunetou. Nechýba ani novinka pre milovníkov hudby počas tréningu.
Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

O tom, že máme šikovných mechanikov, sa môžete presvedčiť pri poruchách vašich dvojkolesových tátošov a ich servise u nás. Ako však dať túto šikovnosť „na papier“?
keyboard_arrow_up