Snaha odlíšiť sa je tu s nami od nepamäti. Môžete staviť na výkon v kopci, zjazde, kúpiť exotické komponenty alebo si nechať spraviť design rámu na mieru...


Úprimne, nikdy som nebol na extra „čačkanie“ vecí, pretože ma potom štve, keď dostávajú zabrať pri každodennom jazdení v rôznych podmienkach. A nie som ani na nejaké hrajkanie s farbičkami, leštenie atď., pretože radšej smerujem čas a úsilie inam. Charakterizoval by som sa ako praktik s dôrazom na funkčnú kvalitu. Ale občas treba spraviť výnimku a skvelou príležitosťou sa ukázala spolupráca s Mišom Pňačekom, ktorého možno niektorí poznajú viac pod značkou MP design.

https://www.instagram.com/p/Ccd0nJiL3Qv/" data-instgrm-version="12">

Dať opraviť lak na Ghoste, ktorý už dostal celkom zabrať? To je bez fantázie...čo tak nechať vytvoriť MTBIKER design a trochu sa pohrať. Navyše lepší bike na podobnú „akciu“ ani nešiel vybrať, pretože Lector SF je vďaka svojej charakteristike a geometrii poriadny kus karbónu a o plochu nie je núdza. S Adamom sme potom Miša navštívili, vyspovedali a výsledok si môžete pozrieť vo videjku. Navyše pekný príklad toho, že človek v sebe môže objaviť talent, aj keď už má v živote niečo za sebou...

S premiérou jazdy som ešte čakal na dnešnú nedeľu a dáme si s mladým a Lenkou domácu Chatu pod Suchým. No už viac ako týždeň sa na bike dívam na stojane a musím povedať, že človeka a najmä nadšeného cyklistu vie niečo podobné chytiť za srdiečko – samozrejme, každý máme iný vkus a preferencie. Rovno som ho nechal ešte oblepiť špeciálnou ochrannou fóliou na mieru u chalanov v Mamo Carbon, pretože poznáte Murphyho zákony.

Ale nečudujem sa, že majú profíci radosť, keď sa im pošťastí dostať „custom“ rám a pritom im cyklistika a velo materiál už musí liezť ušami. Jednoducho snaha odlíšiť sa je v nás ukrytá a navyše pri súčasnom nedostatku bicyklov je to zaujímavý spôsob, ako vdýchnuť nový život staršiemu biku. Nakoniec, žijeme len raz, no nie?
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: Odpovede na vaše časté otázky – komponenty, výbava, preferencie

Video: Odpovede na vaše časté otázky – komponenty, výbava, preferencie

Neraz ste mi písali otázky ohľadom preferencie komponentov či nastavenia bicykla. Tak som tie najčastejšie dal dokopy a skúsim na ne odpovedať.
Video: Naše najobľúbenejšie komponenty 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Video: Naše najobľúbenejšie komponenty 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Mazanie, kolesá, pedále, plášte, sedlo, radenie… Nielen o týchto komponentoch bude reč, Tomáš, Cepo a Imro si vybrali svoje obľúbené kúsky, ktoré ich zaujali v sezóne 2023.
Čo nás naučila sezóna 2023? MTB, cesta, gravel a enduro

Čo nás naučila sezóna 2023? MTB, cesta, gravel a enduro

Stretne sa Cepo, Imro a Tomáš… To nie je začiatok vtipu, ale naše ohliadnutie za sezónou 2023.
keyboard_arrow_up