Zdroj: Garth Milan/Red Bull Content Pool

17. ročník legendárnej freeride akcie Red Bull Rampage nikomu z účastníkov nič nedaruje. Kým oni súperia o miesto v sieni slávy, my si zasúťažíme o lákavé ceny.

18 jazdcov. 8 dní na prípravu. Žiadne karbobrúsky, motorové píly, ani iné elektrické náradie. Len idea, ktorú každý jazdec s dvoma pomocníkmi pretavia do vlastnej, originálnej trate, ktorú následne zdolajú. Každý rok nové prvky, každý rok nové triky. Kto sa 13. októbra postaví na najvyšší stupienok? Tipovať môžeš aj ty.


Kto je tvoje želiezko v ohni?

Hoci sa tohoročnej edície nezúčastní obhajca titulu, Brett Rheeder, ani štvornásobný šampión a legenda tohto podujatia, Brandon Semenuk, na štart sa postavia borci, akými sú napríklad dvojnásobný víťaz podujatia, Kyle Strait, ktorý v roku 2004 ako 17-ročný predviedol v púšti prvýkrát no-hander, trojnásobný víťaz Kurt Sorge, či Cam Zink, ktorý v roku 2013 predviedol dych berúci step-down backflip. Emil Johansson sa sem prepracoval vďaka divokej karte, no ako nepísaný kráľ slopestyle disciplíny bude silným ašpirantom na skvelé umiestnenie. A práve tu sa dostávame k jadru súťaže. Jedinou úlohou je vybrať jedno meno, ktoré sa podľa teba do histórie freeridu zapíše ako víťaz Red Bull Rampage 2023. Hlasovať môžeš v ankete nižšie, pričom si môžeš vybrať buď z ponúkaných možností alebo vpísať vlastný tip.
Tipovanie je uzavreté, víťazov žrebujeme 16.10.

Súťaže sa môžeš zúčastniť iba raz, pričom sa hlasovanie uzatvára 13. októbra o 17. hodine. A potom šup ho k telke.


Napínavé divadlo môžeš sledovať aj ty

Samotné podujatie začína 13. októbra o 17:15 a sledovať ho je možné prostredníctvom stránky Red Bull. Každý jazdec bude mať dve šance vydať zo seba maximum, pričom do poradia sa zapisuje lepší bodový zisk. V prípade, že bude tvoj tip správny, možno budeš jedným z troch šťastlivcov, ktorým sa ujdú zaujímavé ceny. Žrebovanie prebehne 16. októbra 2023.


Ceny do súťaže venoval v podobe svojho merch-u samotný Red Bull. Oblečenie vzniklo špeciálne pri príležitosti tohto podujatia.

1. cena: mikina s kapucňou a MTB dres


2. cena: MTB dres a šiltovka


3. cena: tričko s krátkym rukávom


Púšť v Utahu nám po roku opäť prinesie množstvo drámy a trikov, ktoré by väčšinu z nás asi poslali priamočiaro do nemocnice. Títo „borci“ ich však zvládajú s prehľadom. Otázka znie – kto bude najlepší? Zistíme to už 13. októbra.

Pravidlá súťaže

1. Predmetom súťaže je výber pravdepodobného víťaza Red Bull Rampage 2023.
2. Môžeš vybrať z uvedených možností alebo dopísať svoj vlastný tip.
3. Súťaže sa môžeš zúčastniť iba raz, t. j. zaslať iba jeden tip.
4. Tipovať môžeš do 13. 10. 2023 17:00 hod.
5. Spomedzi správnych odpovedí vyžrebujeme troch výhercov. Žrebovanie prebehne 16. 10. 2023
Zdroj fotografií: Red Bull Content Pool

[Foto na úvode: Garth Milan/Red Bull Content Pool]

report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Súťaž: Vyhraj VW Multivan na celý týždeň

Súťaž: Vyhraj VW Multivan na celý týždeň

Cyklodovolenka, roadtrip po Európe či výlet s celou partiou? Stačí zodpovedať jednoduchú otázku na konci tohto článku a Multivan na týždeň môže byť tvoj!
Dvanásť mesiacov otrokom?

Dvanásť mesiacov otrokom?

Predošlý rok som si spestril cieľmi. Aké to bolo a podarilo sa mi ich splniť?
Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

O tom, že máme šikovných mechanikov, sa môžete presvedčiť pri poruchách vašich dvojkolesových tátošov a ich servise u nás. Ako však dať túto šikovnosť „na papier“?
keyboard_arrow_up