Zdroj: Facebook - Peter Sagan

V stredu popoludní bolo v rodine Saganovcov o niečo rušnejšie. Nečudo, veď súrodenecká dvojica Peter a Juraj sa po krátkej dovolenke v rodnej Žiline znova pobalila a zamierila späť na Apeninský poloostrov, kde obom začína zimná príprava pred novou náročnou sezónou.

,,Voľna sme si ani poriadne neužili. Cítime sa viac unavení, než sme prišli domov," skonštatoval jeden z lídrov talianskeho tímu Liquigas-Cannondale Peter Sagan pre svoju stránku www.saganpeter.com, ktorý silvestroval na Donovaloch. ,,Ubehlo to akosi rýchlo. Na Donovaly som si odskočil na dva dni trochu zrelaxovať s priateľkou Lindou. Sviatky boli fajn, ale tie necelé dva týždne skutočne uleteli. Množstvo návštev u rodiny, takže sme boli trochu rozlietaní. Nehovoriac o tom, že každý deň sme sa snažili sadnúť si do sedla bicykla a trénovať," pokračoval 21-ročný slovenský cyklista, ktorý už pozná svoj program na úvod sezóny. ,,Po januárovom sústredení v Toskánsku (13. - 22.1.) , kde sa budeme pripravovať, sa postupne viacerí rozídeme na rôzne preteky. Brat Juraj má ísť do Indie, ja vo februári na preteky v Ománe a Katare. Neskôr má čaká náročné podujatie Tirreno - Adriatico (7. - 13. 3.) a v jarnom itinerári by nemali chýbať ani viaceré klasiky," prezradil Peter Sagan, ktorého spoločne s bratom Jurajom čaká 12. januára v Miláne slávnostná prezentácia tímu Liquigas-Cannondale.

Informoval manažér Jozef Korbel

[Foto na úvode: Facebook - Peter Sagan]

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Mesačná desiatka – pravidelný príval správ zo sveta cyklistiky PR článok

Mesačná desiatka – pravidelný príval správ zo sveta cyklistiky

Ak hľadáte prehľad najzaujímavejších noviniek zo sveta cyklistiky, tak ste na správnej adrese. Mesačná desiatka prináša informácie a to najpodstatnejšie z profi pelotónu.
Okolo Slovenska bez Sagana, v nomináciách aj Alaphilippe, Terpstra a Oss

Okolo Slovenska bez Sagana, v nomináciách aj Alaphilippe, Terpstra a Oss

Na septembrových cestných pretekoch Okolo Slovenska sa podľa posledných informácií nepredstaví trojnásobný majster sveta Peter Sagan.
Peter Sagan sa stal majstrom Slovenska - na 192 km trati vyhral po vyše 80-kilometrovom sólovom úniku

Peter Sagan sa stal majstrom Slovenska - na 192 km trati vyhral po vyše 80-kilometrovom sólovom úniku

Skončil s veľkým náskokom pred zvyškom pelotónu, pričom jeho brat Juraj skončil na 2. mieste.
keyboard_arrow_up