MAXIM a EXTRAN Professional

Špičková doplnková výživa pre športovcov už aj na Slovensku! Kompletná ponuka výživy, ktorú užíva 90% jazdcov na Tour de France a ktorá pomohla športovcom k olympijským medailám!

Špičková doplnková výživa pre športovcov

Športovci vždy hladajú nové spôsoby ako zlepšiť svôj výkon.Výživa hrá veľmi dôležitú úlohu, hlavne sacharidy. Vo svojom dennom príjme stravy a tekutín potrebujete asi 60 percent sacharidov. Sacharidy sa používajú ako okamžité palivo, napríklad v priebehu športového výkonu alebo sú uchovávané ako glykogén vo svaloch na neskoršie využitie. Zvýšený príjem sacharidov výrazne zlepší Váš športový výkon.

Maxim a Extran Professional športové výrobky Vám dodajú správny typ a správne množstvo sacharidov v správnu chvíľu. Maxim a Extran Professional má úplný sortiment pre použitie pred, v priebehu a po fyzickej záťaži. Dôkazom toho je skoro 70% profesionálnych športovcov, ako aj takmer 90% cyklistov na TOUR de FRANCE 2004, ktorý oceňujú vysokú kvalitu týchto holandských výrobkov.

Význam sacharidov

Sacharidy sú najdôležitejším palivom pre svaly. Zvýšený príjem sacharidov zvyšuje Váš výkon. Samotný výkon je veľmi ovplyvnený typom sacharidov, správnym množstvom a správnou dobou kedy sú primané. Preto sa vždy uistite, že Vaše telo má dostatočné zásady sacharidov pred a v priebehu výkonu.

Význam tekutín

V priebehu cvičenia je veľmi dôležité piť. Strata 2% tekutín z Vašej váhy zníži výkon o 20 a viacej percent. Aby ste sa tomu vyhli, vypite hypotonický športový nápoj. Tento typ športového nápoja hydratuje Vaše telo veľmi rýchlo a zároveň dopĺňa sacharidy a minerály.

Význam regenerácie

Regenerácia je najdôležitejší prvok v kvalitnej športovej príprave. Je veľmi dôležitá hlavne v dobe, keď na seba nadväzujú rôzne výkony v rýchlom časovom slede. Vedecky bolo dokázané, že konzumácia sacharidov a proteínov hodinu po cvičení zlepšuje regeneráciu svalov rýchlejšie, ako iba samotné sacharidy.

Rady pre každého športovca

- v priebehu výkonu ( ak je to možné ) vždy pite hypotonický športový nápoj každých 15 až 20 minút. Napr.: Ak vážite 75kg, vypite 150 až 225ml každých 15 až 20 minút, čo sa rovná 2 až 3 ml na kilogram Vašej telesnej váhy. Taktiež nezabudnite po cvičení vypiť ďalších 500ml.

- vyberajte si športové nápoje s podielom sacharidov 4 až 8% na liter – vyšší podiel nie je v priebehu výkonu vhodný.

- tri dni pred pretekom sa vyhýbajte jedlám s vysokým obsahom vlákniny.

- ak podávate výkon dlhšie než 45 minút, je vhodné v priebehu výkonu konzumovať extra sacharidy. Môžete napríklad použiť Maxim Energy Bar, Energy Gel, alebo Energy Drink.

MAXIM

S MAXIMom až k olympíjským medailám! Tak ako tieto výrobky pomohli v Aténach množstvu športovcov k vytúženým medailám, tak môžu Vám pomôcť k dosiahnutiu Vašich cieľov! Za všetkých medailistov, ktorí používajú produkty značky MAXIM treba spomenúť aspoň : Pieter van den Hoogenband (HOL, plávanie), Franco Marvulli (SUI, dráhová cyklistika), Mette Schollanger a Jens Ericsson (DEN, bedminton), Olaf Tufte a Eirik Vernaas Larsson (NOR, veslovanie)...a mnoho ďalších, ktorí sa môžu v každej vypätej situácii spoľahnúť na špičkovú kvalitu značky MAXIM.

Výrobky MAXIM

pred výkonom

v priebehu výkonu

po výkone

Energy Mix

X

Energy Bar

X

X

Energy Drink

X

Energy Gel

X

Recovery Drink

X

Recovery Bar

X

Výživa MAXIM Vám dodáva energiu, silu, rýchlosť, koncentráciu a odolnosť v ten správny okamih. MAXIM ponúka ucelenú radu výrobkov pre použitie pred, v priebehu a po fyzickej záťaži. MAXIM výrobky sú vedecky vyvinuté s ohľadom na špecifické nutričné požiadavky ambicióznych športovcov, ako aj fyzicky namáhaných ľudí.

Produktová rada MAXIM

Produkty MAXIM

FľašaFľaša 0,5L objem 500ml 89,-Sk

Fľaša 0,75L objem 750ml 99,-Sk

Fľaša 1,0L objem 1000ml 109,-Sk

Energy Mix

Energy Mixobsah 60g (sáčok = 750ml – 1l ), 500g ( plechovka = cca 6l – 9l ), 2000g ( dóza = 24l – 37l ) , biely prášok bez príchute obsahujúci 96% sacharidov. Pred výkonom poskytuje optimálnu dodávku energie. Ľahko sa rozpúšťa v studených nápojoch ( voda, mlieko, pomarančový džús ) a teplých nápojoch ( čaj, káva ). Taktiež odporúčame rozpustiť v jedlách ako sú polievka, cestoviny, omáčky, kaša, jogurt a podobne. Dávkujeme 3 odmerky ( jeden 60g sáčok ) na 750ml až 1l nápoja, prípadne 750g až 1kg jedla.

Príchute : neutrál 55,-Sk / 310,-Sk / 745,-Sk

Energy Drink

Energy Drinkobsah 60g (sáčok = 750ml – 1l ), 500g ( plechovka = cca 6l – 9l ), 2000g ( dóza = 24l – 37l ) , prášok ktorý sa po zmiešaní s vodou stáva osviežujúcim hypotonickým športovým nápojom. Tento „hasič smädu“ obnovuje rovnováhu tekutín a minerálov rýchlejšie ako izotonické a hypertonické nápoje. Optimálne zloženie sacharidov zaručuje rýchle a nepretržité dodávanie energie. Doporučujeme vypiť každých 15 až 20 minút približne 200ml nápoja a ďalších 500ml po cvičení.

Príchute : citrón/limetka , citrón/pomaranč , tropické ovocie , broskyňový ľadový čaj

62,-Sk / 349,-Sk / 939,-Sk

Recovery Drink

Obsah 450g ( plechovka = 9 tréningov ), 1800g ( dóza = 36 tréningov ), prášok ktorý obsahuje množstvo sacharidov, ako aj vysoko kvalitných proteínov. Konzumácia kombinácie sacharidov a proteínov do jednej hodiny po výkone urýchluje regeneráciu svalov a zásobu energie. Rozpustiť tri odmerky prášku v 250ml tekutiny.

Príchute : čokoláda , jahoda 349,-Sk / 1660,-Sk

Energy Bar 55g

Energy barObjem 55g , tyčinka plná sacharidov. Tieto vynikajúce cereálne tyčinky sú bohaté na sacharidy a majú veľmi nízky obsah tukov. Kombinácia rýchlych a pomalých sacharidov poskytuje nepretržité dodávanie energie. Dajte si ju 2 až tri hodiny pred cvičením a v priebehu dlhého cvičenia.

Príchute : 10 príchutí = bez polevy / ovocie , karamel / , s čokoládovou polevou / ovocie , karamel , banán , brusnice , vanilka / , s jogurtovou polevou / ovocie , banán , mango/malina /

55,-Sk

Recovery Bar 55g

Objem 55g , jemná nugátová tyčinka obsahujúca ideálnu kombináciu sacharidov a proteínov pre optimálnu a rýchlu regeneráciu. Dajte si jednu tyčinku v priebehu 1 hod po cvičení.

Príchute : 3 príchute = s čokoládovou polevou / banán , karamel/lieskový oriešok / , jogurtová poleva / pomaranč/marhuľa / 69,-Sk

Energy Gel 25g

Obsah 25g , špeciálne vyvinutý energetický gél pre extra rýchle dodanie energie v okamžikoch dlhého a intenzívneho výkonu. Koncentrovaný gél obsahuje 70% rýchlych sacharidov, ktoré sú priamo vstrebávané a dodávajú okamžitú energiu. Vypite 1 sáčok a zapite ho dúškom tekutiny. Toto opakujte každých 20 až 30 minút v priebehu cvičenia.

Príchute : banán , vanilka+kofeín 39,-Sk

Energy Gel 100g

Energy GelObsah 100g , špeciálne vyvinutý energetický gél pre extra rýchle dodanie energie v okamžikoch dlhého a intenzívneho výkonu. Koncentrovaný gél obsahuje 70% rýchlych sacharidov, ktoré sú priamo vstrebávané a dodávajú okamžitú energiu. Vypite 1/3 balenia a zapite ho dúškom tekutiny. Toto opakujte každých 20 až 30 minút v priebehu cvičenia.

Príchute : jahoda , vanilka+kofeín , citrusové ovocie 85,-Sk

EXTRAN Professional

Čo je výborné pre 90%jazdcov Tour de France, môže byť dobré aj pre Teba! Áno, práve EXTRAN Proffesional používalo vďaka jeho komplexnému zloženiu všetkých pre organizmus dôležitých látok až 90% jazdcov na Tour de France 2004. A nielen tí ! Tieto špičkové energetické doplnky plné komplexných sacharidov používa väčšina profesionálnych športovcov, aby sa pokúsila naplniť svoje športové sny. Skúsiš to aj ty ?!

Výrobky EXTRAN

pred výkonom

v priebehu výkonu

po výkone

Energy Drink 200ml

X

X

X*

Hypotonic Drink

X

X

X*

Energy Drink 1000g

X

X

X

* pite podľa potreby Vášho organizmu.

Produkty EXTRAN Professional

EXTRAN Energy Drink 200ml

Príchute :

Citrón ; Broskyňa

Popis :

Vysoko energetický nápoj v praktickej krabičke ( 200ml ) s vysokým obsahom sacharidov, ktoré slúžia k okamžitému doplneniu zásob energie v organizme. Nápoj je dodávaný s citrónovou, prípadne s broskyňovou príchuťou a je vhodný najmä pri vytrvalostných športoch, prípadne dlhších cvičeniach.

Cena : 90,-Sk

EXTRAN hypotonický nápoj v prášku 579g

HypotonicPríchute :

Citrón ; Pomaranč

Popis :

Hypotonický nápoj Extran Profesional dopĺňa chýbajúce tekutiny a hlavne minerály v priebehu cvičenia, čím výrazne zabraňuje poklesu športového výkonu v priebehu celého cvičenia. Nápoj je dodávaný s citrónovou, alebo pomarančovou príchuťou. Jeho veľkou výhodou je, že nevzbudzuje u športovca pocit smädu. Je ľahko stráviteľný a zabraňuje vzniku kŕčov pri športovom výkone.

Cena : 640,-Sk

EXTRAN energetický nápoj v prášku 1000g

Príchute :

Citrón

Popis :

Energetický nápoj EXTRAN v prášku s vysokým obsahom sacharidov bol vyvinutý podľa najnovších poznatkov o športovej doplnkovej výžive. Vďaka vysokému obsahu sacharidov vo veľmi krátkom čase dopĺňa hladinu energie v tele. Taktiež obsahuje veľmi dôležitý vitamín B, ktorý optimalizuje premenu sacharidov na energiu. Nápoj má osviežujúcu citrónovú príchuť.

Cena : 860,-Sk

viac informácii na :

www.suncycle.szm.sk

suncycle@stonline.sk

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up