The Jiggernaut

Máte garáž, náradie, chuť a čas počas zimných večerov ? Jiggernaut tak vyzerá ako ideálna a kreatívna voľba pre vás...

Ide o základnú "stolicu" na stavbu bike rámov ktorá je svojou cenou dostupná aj pre bežných ľudí, ktorý si chcú vyskúšať stavbu vlastného rámu.


Prípravok je nastaviteľný a kompatibilný s rôznymi druhmi trubiek takže si môžete doma zvariť skoro všetky druhy rámov od dráhoviek až po mtb. Ak si chcete stavbu ešte uľahčiť nie je problém- výrobca ponúka aj sady trubiek spolu s pätkami ktoré už stačí "iba" pozvárať podľa vkusu a s nekonečnými možnosťami.



Zdroj a viac info: http://www.kickstarter.com/projects/1640002012/the-jiggernaut-bringing-bicycle-frame-building-to?ref=live
report_problem Našiel si v texte chybu?
mathosh 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Súčasné trendy v systémoch odpruženia

Súčasné trendy v systémoch odpruženia

Doba sa mení a s ňou aj to, aký systém odpruženia si kúpite na svojom novom biku. Poďme sa teda pozrieť, čo je na trhu dostupné a kam vývoj smeruje.
High pivot - čo to je a na čo je to dobré?

High pivot - čo to je a na čo je to dobré?

Ak by som mal vymenovať najzaujímavejší technický trend v cyklistickom priemysle za uplynulý rok, určite by to bol návrat high pivot-u. Že neviete, o čom hovorím? Tak to je chyba!
Uhlík, kevlar či kompozit – osobnosti

Uhlík, kevlar či kompozit – osobnosti

V ďalšom, voľnejšom pokračovaní dávnejšej trilógie „Uhlík, kevlar či kompozit...“ by som sa rád zameral na osobnosti, ktoré na Slovensku pôsobia v oblasti malosériovej výroby karbónových rámov.
keyboard_arrow_up