Pozvánka na otvorenie singletrailu Bíla

Obec Bílá se snaží být nejen jedničkou mezi zimními středisky Beskyd, ale intenzívně usiluje o to stát se předním bikovým centrem. Poslední prázdninový víkend se zde slavnostně otevřou dvě nové trasy singletrailů, které se zde za podpory Moravskoslezského kraje v tomto roce vybudovaly.

Jde o první singletraily určené pro horskou cyklistiku v Moravskoslezském kraji. Autorem singletrailů je známý stavitel bikových tratí a propagátor pumtracku Erik Burgon, kanaďan který působí v ČR ( více o jeho aktivitách na http://www.bikeparkitect.com ). Myslí tady i na cykloturisty a obec Bílá začala s výstavbou cyklostezky na trase bývalé železnice, která zanikla po výstavbě přehrady Šance. V úseku od Starých Hamer do Bílé bude tato trať využita pro cyklostezku a v zimě pro běžkaře.

O víkendu si můžeta zajet i bikemaraton "Pohár Beskydské magistrály" , který propaguje horskou cyklistiku a běžecké lyžování v Beskydech a Bílá je tradičním místem těchto závodů pro širokou sportovní a turistickou veřejnost. http://www.msregion.cz/cz/pro-aktivni/cykloturistika/zavody.html


Celý program sobotního dne doplní večerní koncert, více v pozvánce http://www.skibila.cz/file/otevreni-singletrailu-pozvanka-56652.pdf . A na neděli je nachystáno ježdění po nově otevřených singletrailech za zaváděcí cenu na lanovce a zájemcům bude změřen i čas.

Další informace budou postupně doplňovány na nových stránkách http://www.skibila.cz/cs/singletrails/
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
Pozvánka: Tréningovo-zážitkový kemp v Schladmingu a Leogangu

Pozvánka: Tréningovo-zážitkový kemp v Schladmingu a Leogangu

Krásne výhľady, skvelá partia, parádny pojazd a tréning v rakúskych bikeparkoch? Fotky od profesionálneho fotografa? Prihlás sa na 5-dňový kemp už 5. júla.
Pozvánka: L'Etape Czech Republic 2023 - bitka o štartovné

Pozvánka: L'Etape Czech Republic 2023 - bitka o štartovné

Najlepšie podujatia sa často dopredu vypredajú, v prípade L'Etape Czech Republic ma to neprekvapuje. Šanca na štart tento rok ešte je, prípadne si zaistite ten budúci.
keyboard_arrow_up