Canyon: Pekné zľavy na MTB modely 2014

Canyon pokračuje vo zvýhodnenom predaji modelov 2014 a tak si môžete vybrať z desiatok zľavnených kúskov. Pre základnejšie biky je zľava €100, ale u drahších sú zľavy oveľa zaujímavejšie...

GRAND CANYON CF SLX 9.9 SL

GRAND CANYON CF SLX 9.9 SL
Karbon v najdokonalejšie forme: perfektne adaptované vrstvenie vlákien dáva tomuto modelu špičkovú tuhosť a zároveň komfort. Obdarený geniálnymi riešením a najvyberanejšími komponenty je tento karbónový projektil ideálnym pretekárskym strojom. Sada Shimano XTR zaručí rýchle a precízne radenie, ľahké brzdy Formula R1 môžu byť efektívne dávkované a prinášajú spoľahlivú istotu dokonca aj v dlhých náročných zjazdoch.

Vylepšená, tuhá vidlica Fox 32 Float FIT Factory s Kashima úpravou citlivo vyhladzuje všetky nerovnosti. Či už s tvrdšom uzamknutím na rýchlych XC tratiach alebo pohodlným nastavením odpruženia pre športové singl traily budete vždy perfektne pripravení vďaka automatickému Terralogic Lockoutu.

LUX CF 9.9 TEAM

LUX CF 9.9 TEAM
Model overený víťazstvami a výbornými výkonmi na viacerých náročných maratónoch ako Andalusia Bike Race, Craft Bike Transalp a rekordný čas na legendárnom Leadville 100 Marathon. Tento model používajú maratónski pretekári Alban lákať a Wolfram Kurshat a dokazujú svoje vynikajúce pretekárske kvality od prvých maratónov, kde sa umiestňujú na popredných pozíciách. Maximálna efektivita zrýchlenia s komfortom celoodpruženého bicykla - vďaka excelentnej technológii anti-squat kinematics je pohupovanie pri šliapaní takmer eliminované a zároveň Lux CF kopíruje citlivo a spoľahlivo terén.

Odpruženie RockShox môžete zamknúť vďaka páčke XLoc Full Sprint z riadidiel k zaisteniu perfektného nastavenie pruženia. Sada Sram XX s prevodmi 2x10 je jedným z najviac cenených radení medzi pretekármi. Najkvalitnejšie materiály ako karbón, titán a hliník ďalej zvyšujú celkovú kvalitu bicykla a znižujú hmotnosť a zlepšujú funkčnosť na maximum. Nové kolesá XRC 1250 Spline od DT Swiss s karbónovými ráfikmi poskytujú najvyššie výkony a dostanú vás do súbojov o prvé priečky.

NERVE CF 9.0

NERVE CF 9.0
Karbónový model Nerve môžete na trailoch ovládať precízne ako závodný bike a pritom ponúka presvedčivé vynikajúce výkony v stúpaniach i zjazdoch. Špičkovo vykonaný celokarbonový rám je vybavený inovatívnymi riešeniami a pevnou osou aj na zadnom kolese, stredovým zložením PressFit, kónickou hlavovou trubkou a má vnútorne vedené bovdeny.

Sada Sram X0 dodá bicyklu precízny a spoľahlivý výkon a supertuhé a ľahké kolesá Mavic Crossmax ST bezpečne udržia smer jazdy. Ľahké štvorpiestové brzdy Avid X0 Trail presvedčivo a silne brzdia vždy keď bude jazdec potrebovať.

Spectral AL 9.0 SL

Spectral AL 9.0 SL
"Topmodel prezradí jeho hmotnosť". To bol aj cieľ pri vývoji modelu Spectral AL 9.0 SL. Ľahký, odolný a efektívny - Spectral AL zaručuje veľa zábavy a ľahko zvládne všetky nástrahy ťažkých trailov! Zvlášť, keď je tento topmodel osadený špičkovými kolesami XM 1450 Spline od DT Swiss. Kolesá majú široké, ľahké a robustné ráfiky, ktoré poskytujú excelentnú priľnavosť v zákrutách a najlepšie zrýchlenie. Ich hmotnosť je iba 1460 gramov. Náboje DT 190 s keramickými ložiskami sú veľmi ľahké a fungujú úplne hladko.

Fakty a výbava Canyon Spectral AL 6.9 - 9.9 SL


Perfektné odpruženie modelu Spectral AL 9.0 SL pracuje v zjazdoch s kvalitnými pružiacimi komponentmi Fox Factory s povrchom Kashima, ktorý znižuje trenie a zvyšuje odolnosť. V špičkovej výbave nezaostáva ani radenie, kde boli použité kľuky SRAM X0 s prevodníkmi 38/24 skombinované s X0 páčkami a X0 prehadzovačkou s technológiou Type 2, ktorá poskytuje kvalitné a rýchle radenie prevodov a udržuje napnutie reťaze a to všetko samozrejme pri veľmi nízkej hmotnosti. Nový Spectral AL 9.0 SL ľahko zvládne všetky nástrahy ťažkých trailov.

Kompletnú ponuku zľavneným modelov Canyon si môžete pozrieť na https://www.canyon.com/_sk/sparbuch2014/
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde PR článok

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde

Canyon na tento rok kompletne inovoval svoju ponuku horských elektrobicyklov. O ktoré modely ide? V čom sa líšia oproti predchodcom? Ako sú vybavené?
Predstavenie: Canyon Neuron 2023 - ešte väčšia porcia zábavy

Predstavenie: Canyon Neuron 2023 - ešte väčšia porcia zábavy

Canyon Neuron je dlhoročnou stálicou a bestsellerom v ponuke nemeckého výrobcu. Rok 2023 je rokom, kedy svetlo sveta uzrela nová generácia tohto modelu.
Test: Canyon LUX World Cup CFR Team  – to najlepšie na záver

Test: Canyon LUX World Cup CFR Team  – to najlepšie na záver

Model LUX mám v pamäti zafixovaný ako jeden z top bikov, ktorý som mal kedy možnosť testovať. Odvtedy však prešli 4 roky. Je to stále ten bravúrny stroj alebo sa niečo zmenilo?
keyboard_arrow_up