MarathonMan Europe - prihláste sa za výhodné štartovné už teraz

Najväčší európsky seriál v maratónoch vstupuje do ďalšieho ročníku. Registrácia odštartovala už začiatkom decembra a ako organizátori predom ohlasovali, v novom ročníku bude aj kultový český závod Král Šumavy. Na výber tak bude z piatich závodov, ktoré majú už svoju tradíciu a zároveň je každý z nich jedinečný.

Bikový festival pri jazere Lago di Garda netreba určite milovníkom MTB maratónov predstavovať. Parádny maratón s výbornou atmosférou je úvodným podujatím aj v sezóne 2015. Klatovský Král Šumavy je pre Čechov maratónska ikona a pre zahraničných účastníkov to bude milé prekvapenie. Pohodová atmosféra, skvelá jazda po cestách a cestičkách, ktoré donedávna používala iba armáda. Ako ďalšia akcia nasleduje tradičný Malevil Cup. Závod je opäť súčasťou najvyššej UCI ligy MTB maratónov. Veríme, že aj v roku 2015 sa na ňom budete môcť zúčastniť, pomeriť sily a porozprávať sa s jazdcami európskej aj svetovej špičky ako Škárnyzlen, Lakatou, Hynkem, Genzem. Jarda Kulhavý sa na Malevil Cupe výborne pripravil a vyhral následne aj titul majstra sveta.

Plagát
Salzkammergut Trophy (reportáž 2014), to je už tradícia, pohoda a nekonečné možnosti ako na biku stráviť športom druhý prázdninový týždeň. Finále seriálu hostí najstarší nemecký MTB maratón, E-B-M v Seiffenu. Usporiadatelia menšieho kúpelného mestečka športom naozaj žijú. Kto je prihlásený na Jizerskou 50, môže sa s nimi stretnúť už skôr.

Viac závodov v roku 2015 vám umožní väčšiu variabilitu. Cena štartovného sa výrazne nezvyšuje. Pokiaľ sa prihlásite na všetkých päť závodov do 15. 1. 2015 je cena 149,- EUR. V prípade prihlásenia do Vianoc vám pošleme aj  vianočný darčekový poukaz s venovaním. Bonusom pre sezónu 2015 v rámci štartovného je funkčné športové tričko od ELEVEN sports MarathonMan dizajne.
V prípade záujmu o vianočné darčekové poukážky píšte na na info@malevilcup.cz.

Viac informácií nájdete na  marathonman-europe.com

Autor: Radek Patrák
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
keyboard_arrow_up