Cyklosvetlá Lupine - Užite si jazdu v noci naplno

Cyklosvetlá sa v posledných rokoch vyvíjajú rýchlo. Tradičné žiarovky nahradili LEDky a HID systémy. Batérie, šošovky a reflektory prešli vývojom, ktorého výsledkom je jasnejšie a dlhšie svietiace svetlo. Ceny svetiel sa pohybujú od 5€ po astronomických 1000€ a varírujú vo výkone, kvalite a výdrži batérií. Malé LED svetlá sú vhodné najmä na to, aby sme boli na ceste videní. Svetlá s nabíjacími batériami a vyšším výkonom sú predurčené na nočné jazdenie, kde poskytnú dostatok svetla na osvetlenie cesty pred jazdcom.

Lupine je nemecký výrobca kvalitných cyklosvetiel. Ak bicyklujete v noci, alebo dochádzate do práce, potom Lupine svetlá vám noc zmenia na deň. Lupine osvetlenie ponúka najvyšší výkon cyklo LED, H.I.D cyklosvetiel na svete. Tieto svetlá umožňujú jazdiť MTB aj v noci, ponúkajúc neopakovateľný zážitok z bicyklovania v tuneli svetla. Všetky Lupine svetlá môžu byť namontované na prilbu alebo na riadítlá, čím sú vhodné aj na nočné, orientačné alebo 24 hodinové preteky. Po zakúpení hlavových popruhov, môžu byť použité aj ako čelovka.

Svetlo Lupine

Výhody Lupine

Čo je iné na Lupine svetlách oproti iným CREE – LED svietidlám (často vozených z Číny), je váha, veľkosť a výdrž batérie. Napríklad Piko 7 váži len 55 gramov a má veľkosť zápalkovej krabičky, čo je pre svetlo s dvojitým 2 Cree XM-L2 U3 zdrojom a výkonom 1200 lumenov a univerzálnym držiakom na helmu naozaj svetový unikát. Dá sa povedať, že toto svetlo na helme ani po celom dni necítite. Silný lúč svetla je dostatočne široký a dlhý 180 metrov, takže už nepotrebujete dodatočné svetlo na riadítka. Pri maximálnom výkone vydrží batéria 6,6Ah 4 hodiny, pri strednom výkone 9 hodín. Najsilnejšie svetlo sa dá porovnávať s diaľkovým svetlom auta.

Na obrázkoch nižšie možno porovnať osvit terénu pri rôznych výkonoch svetla Piko 7.

13W

13W

4W

4W

0,4W

0,4W
Všetky Lupine svetlá majú naprogramované 3 svetelné módy a je možné ich individuálne preprogramovať. Okrem modelu Piko sú v ponuke ešte svetlá:

Neo 2 – 700lumenov
Wilma - 2800 lumenov

Celú ponuku svetiel nájdete na http://sportprofi.sk/eshop/osvetlenie-lupine
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Doplnky na nočné jazdy – bezpečne mestom aj lesom PR článok

Doplnky na nočné jazdy – bezpečne mestom aj lesom

Jeseň je typická sychravým počasím, šerom a skorým stmievaním. Od jazdenia to však mnohých neodradí. Čo by sa mohlo zísť na takéto neskoré jazdenie?
Svetlá - vidieť a byť videný je základ bezpečnosti PR článok

Svetlá - vidieť a byť videný je základ bezpečnosti

Ako prilba patrí na hlavu, na bicykel patria svetlá. Zvlášť vtedy, ak jazdíte po cestách s premávkou alebo v „mestskej džungli“. Potrebujete ich? Môžete vyberať u nás.
Test: Knog Blinder PRO 1 300 - spĺňa všetkých 10 požiadaviek?

Test: Knog Blinder PRO 1 300 - spĺňa všetkých 10 požiadaviek?

Netušil som, že pri výbere denného svietenia mám až 10 podmienok. Koľko z nich spĺňa svetlo od austrálskej značky Knog?
keyboard_arrow_up