Vyhodnotenie súťaže CYKLO-ČIN - Kto vyfasoval doživotie za dobrý skutok, ktorý slúži všetkým cyklistom?

Vyhodnotenie súťaže CYKLO-ČIN - Kto vyfasoval doživotie za dobrý skutok, ktorý slúži všetkým cyklistom?

Keď súťaž Cyklo-čin začala, vôbec nás nenapadlo, ako nám bude ľúto keď sa bude končiť. Posielali ste nám svoje fotky a článočky ešte aj po termíne. Každá súťaž musí mať samozrejme nejaký konečný termín, aby sa mohli vyhlásiť výsledky a tohtoročný Cyklo-čin sa oficálne skončila 6.9.2015 na Malinom Brde, kde sme vyhlásili aj 5 porotou vybraných a ocenených Cyklo-činov.

Tí cykločiňáci, ktorí prišli v nedeľu do Rock Machine Bikeparku - Malinô Brdo (Ružomberok) si mohli zajazdiť na nových modeloch bicyklov Rock Machine, vyviezť sa na lanovke a mali sme aj malé občerstvenie. Bola paráda stretnúť sa osobne a veríme, že tí čo prišli, si to užili. Aj sme vyhlásili ocenené cyklo-činy a rozdali ceny. Bolo ťažké vybrať 5 najlepších, tak sme snáď nikoho neurazili. Schválne píšeme o ocenených, lebo skutočnými víťazmi sú všetci, ktorí sa zapojili a aj tí, čo nám o tom nestihli napísať.

Ale týmto sa Cyklo-čin, ktorý sa vyvinul nakoniec na celkom milé “hnutie” nekončí. Zapojilo sa množstvo ľudí, ktorým nešlo ani tak o súťaženie, ale o radosť z toho, že robia niečo pekné, z čoho majú radosť sami a aj ostatní cyklisti. Veríme, že títo ľudia motivjú ďalších, svoje deti, priateľov a naša príroda sa nám za to isto odmení.

Víťazné Cyklo-činy



1. miesto: Doživotne plášte Panaracer

Martin Gašpar – Cykločin: Krásna studnička – Čavojka

2.miesto: Cykloprilba Alpina Carapax

Alena Blahová – Cykločin: Cykloschránka

3.miesto: 2x plášť Panaracer (podľa vlastného výberu)

Maťo a Slavo – Cykločin: Cyklomostík na Liptove


Martin Smida: "Na mojej obľúbenej trase nejaký dobrák prekopal cestu, aby tadiaľ nechodili kamióny - vraj . Pri tom prekopaní úplne zabudol na cyklistov. To by ani tak nevadilo. Ale od kamarátky som sa dopočul, že v tejto jame sa podvečer dokaličil jej priateľ na bicykli. Stačilo!

Zohnal som paletu a dobrého parťáka. Trochu sme ju upravili i spevnili a spravili sme tam jednoduchý cyklomostík. Snáď poteší aspoň par cyklistov, že nebudú musieť cez túto jamu skákať ."


4.miesto: Cyklocomputer SIGMA BC 14.12 STS ALTI

Lenka Vrábliková – Cykločin: Opravený most Biely Kríž – Salaš

5.miesto: Cyklistické rukavice Rock Machine

Štefan Kozár – Cykločin: Od Salaša smerom na Biely Kríž

Nekončíme!

Páchajte cyklo-činy ďalej, kľudne nám posielajte fotky a články. My na budúci rok zase pripravíme nejaké pekné ceny a snáď aj podobné stretnutie, ako sme mali tento rok na Malinom Brde.

Viac na http://www.sloger.sk/sutaz-cyklo-cin/ alebo http://www.mtbiker.sk/clanky/7680/skandal-za-dobry-skutok-rozsudok.html
report_problem Našiel si v texte chybu?
Majo3xIII 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Typické aprílové počasie ukázalo všetky svoje tváre a potrápilo účastníkov na každej trati. S WLRMcc tímom sme sa 20. 4. postavili na štart prvého kola Škoda Bike Open Tour 2024 vo Svätom Jure.
Liptov Ride 2024 – najťažší dojazd v stúpaní u nás?

Liptov Ride 2024 – najťažší dojazd v stúpaní u nás?

Prvý štart na pretekoch je často odpoveďou na otázku, čo si robil v zime. Bol skialp dobrou prípravou a ako nás preveril úplne nový dojazd, ktorý sa môže smelo radiť k najťažším u nás?
Reportáž: Ako odštartoval 11. ročník Detskej tour Petra Sagana?

Reportáž: Ako odštartoval 11. ročník Detskej tour Petra Sagana?

Za krásneho počasia bikeri tejto tour prvýkrát okúsili nástrahy trate v Trenčíne. Trate v krásnom parku Brezina v blízkosti Trenčianskeho hradu mladých cyklistov poriadne preverili.
keyboard_arrow_up