Poštovné zdarma a Vianočné tipy v MTBIKER shope

Aj keď sa vonku dá jazdiť ešte v krátkych nohaviciach, Vianoce sa nám blížia a viacerí už začínate myslieť na darčeky - či už pre blízkych, pre seba alebo pre svoj bicykel (však aj to je člen rodiny). Najbližší mesiac bude nákup v našom shope super výhodný - neplatíte poštovné a tovar môžete vrátiť až po Vianociach. A môžeme poradiť s výberom - viac v článku.

Poštovné zdarma

Na objednávky zadané medzi dnešným večerom a 13.12. bude platiť akciové poštovné 0€. Týka sa to všetkých objednávok nad 29€ - objednávky v hodnote menšej ako 29€ budú mať poštovné 2.90€. Ak ste z Bratislavy a okolia, môžete využiť aj osobný odber v predajni VeloCity zdarma. Štandardne môžete platiť kartou, platobnou bránou, prevodom na účet alebo dobierkou - a pri väčšej objednávke aj na splátky cez QUATRO, ktoré má tiež zaujímavé vianočné ponuky.

Prejsť do shopu

Vrátenie tovaru do 6.1.

Je nám jasné, že množstvo objednávok budú darčeky pre niekoho iného - a ten si ich vyskúša až na Vianoce. Preto predlžujeme lehotu na vrátenie nepoškodeného a nenoseného tovaru do 6.1.. Môžete teda bez obáv niekoho obdarovať a ak jej / mu to nesadne, môžete ho u nás vrátiť alebo vymeniť po Vianociach, aj keď ho objednáte ešte v novembri.

Prejsť do shopu

Darčekové poukazy

Ak to s darčekom pre bikera / bikerku nechcete riskovať, máme vhodný tip: darčekové poukazy do MTBIKER shopu. Môžete si vybrať z hodnôt 20, 50 alebo 100€, sú použiteľné na ľubovoľný tovar a majú platnosť 1 rok. Nájdete ich v sekcii MTBIKER darčekové poukazy.


Vernostný systém a MTBIKER centrum

Všetky objednávky od začiatku roku sú započítané do vernostného systému, ktorý pripravujeme pre novú sezónu. A nielen objednávky - aj vaša aktivita na fóre, v sekcii výjazdy, v bazári a po celom webe sa bude rátať do systému, vďaka ktorému môžete mať ešte lepšie podmienky pri ďalších nákupoch u nás. A od jari si budete môcť tovar pozrieť, otestovať a prevziať aj v našom chystanom MTBIKER centre - viac o ňom už čoskoro.

Tipy pre bikerku / bikera

Tu je niekoľko tipov z redakcie na darčeky pre niekoho z rodiny "prudko postihnutého" cyklistikou:

Vecičky od MTBIKER
Vyrobili sme pre vás brandované tričká, ponožky, dresy, nohavice, polokošele a šiltovky. Už sa nám pomaličky míňajú a budeme radi, ak nám s nimi pomôžete, aby sme mohli spraviť nové série.


Cyklotrenažér alebo valce
Dlhé zimné a upršané večery sú stvorené na indoorový tréning. Trenažéry výrazne pokročili v kvalite spracovania a je možné si vybrať ekonomickejší model od 100€ až po modely s tréningom vo virtuálnej realite za 1000€. Ak začínate, siahnite po cyklotrenažéri, tréningové valce sú značne náročnejšie na techniku (pokiaľ nie ste z Japonska).


Schwalbe plášte s hrotmi do snehu a ľadu
Cyklistika na snehu je jeden z najlepších zážitkov zimy. V mäkšom snehu pomôžu široké plášte (alebo proste vyššia rýchlosť), ale na ľade a tvrdom snehu nepomôže nič - okrem plášťov s hrotmi. Pred 15 rokmi sme si ich pracne vyrábali doma so samorezkami - čo je aj dnes možnosť - ale ak nemáte čas či trpezlivosť babrať sa so skrutkovačom, Schwalbe vyrába spikery pre všetky rozmery kolies.


Rock Machine Blizzard 2016
Jeden z hitov roku 2015 sa vracia späť s vylepšenou zadnou stavbou. Blizzard poskytuje veľa muziky za málo peňazí - netvrdíme, že je to najlepší AM/EN bike, ale vo svojej cenovej kategórii bude medzi favoritmi. V novembri navyše k bicyklu dostanete aj nosič na auto SARIS zdarma a oba budete mať zaručene pod stromček.


Dres a nohavice Petra Sagana
Povedzme si otvorene - tento dres a nohavice by mal nosiť len Peťo, ale pre fanúšika ide o skvelú memorabíliu na slovenský majstrovský titul. Keďže ide o taliansku kvalitu od Sportful, firmy, ktorá oblieka tím Tinkoff, nemusí byť dres len zavesený vo vitríne, ale mal by sa aj s hrdosťou nosiť na výjazdy (na UCI pretekoch s ním môžete mať problém). Bohužiaľ Peťove nohy, ani iná časť tela, nie je pribalená, takže majstrovské kvality už musíte potvrdiť sami...


Teleskopická sedlovka
Úprimne, v redakcii sme boli najskôr z teleskopických sedloviek skeptickí. Musí to byť ťažké a je to len pre tých, čo nevedia zjazdovať poriadne. No niekoľko testovačiek na teleskopkách nás presvedčilo - hmotnostný rozdiel je malý a nepodstatný a rozdiel v ovládateľnosti bicykla na trailoch a zjazdových úsekoch je obrovský. Ďalšie redakčné trailové bicykle už len s teleskopom.


Softshell bundy
Pri našich čoraz miernejších zimách je softshell bunda ideálny spoločník na výjazdy v horšom počasí a dá sa kombinovať s rôznymi vrstvami do rôznych teplôt. Či už pôjdete po ekonomickejšej variante ako je Force, alebo vyššom štandarde ako Endura, softshell nesklame.


Zimné tretry
Ak to s jazdením v teréne v zime myslíte vážne, zimné tretry sú dobrou investíciou. Ak to až tak vážne nemyslíte, dobre poslúžia aj návleky na tretry.


Svetlá
Kedže tmy je v zime viac ako svetla, kvôli bezpečnosti sú svetlá na bicykli nutnosťou. A keď si raz vyskúšate nočný výjazd na snehu, zamilujete si ho. Výkonné svetlá sú lepšie, s menej výkonnými je väčšia zábava.


Batohy EVOC
Hlavne pre Freeriderov a Enduristov, ale aj pre iných -istov, EVOC vytvorila partia bikerov pri ich potulkách po svete, kedy im nevyhovoval žiaden dostupný batoh. EVOC je zameraný na FR/AM/EN jazdcov a poskytuje im skvelú kvalitu, ergonómiu a design.


Multikľúče
Kvalitný multikľúč vždy poteší a je to jedna z vecí, čo sa zvykne strácať. Viac funkcií = vyššia hmotnosť, čo nie je vždy dobré, ak máte multikľúč ťahať so sebou, ale niekedy sa ten zabudovaný nitovač, torx kľúč či otvárak na pivo naozaj hodí.


A čo odporúčate ako darček pre bikerku / bikera vy?
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Dalo by sa povedať, že ide v podstate o historický okamih v rámci nášho vlastného obsahu. Zoznámite sa počas výjazdu s človekom, ktorý MTBIKER pred viac ako 20 rokmi založil a doviedol do súčasnosti.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up