Zdroj: zdroj: expodom

Pri výjazdoch na preteky ste určite zažili aj nepriaznivé počasie. Ako ochrana pred nepríjemným počasím poslúži nožnicový párty stan. Stan sa dá využiť ako servisné zázemie pre country cross či downhill, alebo na after party celého tímu .

Ochrana pred dažďom, slnkom a vetrom

Stany sú tiež často využívané aj ako predajné prenosné stánky a keďže sa dajú potlačiť, sú veľmi dobre využiteľné aj na prezentáciu. Ďalšou možnosťou je umiestnenie na záhrade, kde zastrešia aj záhradnú párty.

Dodávame 3 základné druhy, ktoré sa líšia materiálom konštrukcie a spojovacích častí. Základné rozmery stanov sú:
  • 2x2 m
  • 3x2 m
  • 3x3 m
  • 4,5x3 m
  • 6x3 m

Farby strešných a bočných plachiet: modrá, červená, žltá, zelená, biela a čierna.


Hexagónové stany - profi kvalita

Konštrukcia stanu je vyrobená z hliníkových anodizovaných 6-hranných profilov. Priemer nohy je 40 mm a hrúbka steny 1,2 mm zabezpečí týmto stanom maximálnu pevnosť. Strecha je samozrejme nepremokavá z polyesteru. Stan je dodávaný spolu s vakom na kolieskach a bočnými plachtami, ktoré zakryjú 3 strany. Plachty sa spájajú zipsom, takže cez ne neprefukuje vietor. Veterná odolnosť stanu je pri dobrom kotvení 40 km/hod. v nárazoch.

Dostupné rozmery sú: 3x3 m, 3x4,5 m a 6x3 m v 6-tich farebných variantoch. Preprava je jednoduchá, zbalený stan sa po zložení zadného sedadla ľahko zmestí aj do osobného auta.


Hliníkové stany - ľahké a pekné

Konštrukcia je z hliníkového 4-hranného profilu. Šírka nohy je 30 mm a hrúbka steny 0,9 mm. Strecha je nepremokavá z polyesteru. Základná cena je za strechu a konštrukciu, bočné plachty, ochranný obal či kotvenie je potrebné si prikúpiť podľa vašej potreby. Veterná odolnosť pri dobrom kotvení je 30 km/hod. v nárazoch.

Dostupné rozmery 3x3 m, 3x4,5 m a 6x3 m v 6-tich farebných variantoch. Stan sa tiež zložený vojde do osobného auta.


Oceľové stany - lacné

Pri tomto stane je najzaujímavejšia cena, ktorá začína na 100 €. Konštrukcia je vyrobená z oceľového profilu a ošetrená nástrekom. Šírka nohy je 30 mm, hrúbka steny 0,9 mm. Ich miernou nevýhodou je ich váha a možnosť ľahkej korózie v prípade, že sa nástrek poškodí. Strecha je nepremokavá z polyesteru. Základná cena je za strechu a konštrukciu. Bočné plachty, ochranný obal či kotvenie je potrebné si prikúpiť podľa vašej potreby. Veterná odolnosť pri dobrom kotvení 30 km/hod. v nárazoch.

Dostupné rozmery sú: 2x2 m, 2x3 m, 3x3 m, 3x4,5 m a 6x3 m v 6-tich farebných variantoch.

[Foto na úvode: zdroj: expodom]

report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Typické aprílové počasie ukázalo všetky svoje tváre a potrápilo účastníkov na každej trati. S WLRMcc tímom sme sa 20. 4. postavili na štart prvého kola Škoda Bike Open Tour 2024 vo Svätom Jure.
Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Letné mesiace nám dávajú o sebe vedieť vysokými teplotami a s nimi pokračujú aj maratóny v rôznych kútoch Slovenska.
Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne PR článok

Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne

Maratóny, kde si dáte do tela, sú skvelé akcie. S komfortom pri vysokom výkone a pretekovom nasadení pomôže aj vhodne zvolené oblečenie.

keyboard_arrow_up