Príslušenstvo Kellys – doplnky na každodenné jazdenie aj náročný trail

Príslušenstvo Kellys – doplnky na každodenné jazdenie aj náročný trail

Značka Kellys pôsobí na trhu skutočne dlhú dobu a mnohí si ju spájajú hlavne s produkciou bicyklov.


V skutočnosti je toho ešte ďaleko viac a pod skratkou KLS nájdete aj kvalitné príslušenstvo. Sortiment doplnkov sa každoročne dopĺňal a momentálne zahŕňa skutočne širokú paletu produktov. Nie je problém si vybrať príslušenstvo pre rýchlu športovú jazdu alebo celodenné brázdenie terénu. Na svoje si prídu aj jazdci uprednostňujúci v prvom rade technický terén a požadujúci maximálnu bezpečnosť a spoľahlivosť.


Batoh Fetch 25

Najmä pre milovníkov dlhých výletov v teréne je určený batoh Fetch 25. Základom konštrukcie sú odolné materiály nylon ripstop a polyester 600D, takže znesie bez následkov aj občasný pád a náročné používanie. Poteší vás možnosť uchytenia tzv. full face prilby a tiež chráničov, čo využijete najmä pri presunoch, kde táto ochrana nie je potrebná. Samozrejmosťou je oddelená prepážka na vodný vak o objeme 3 l, či vystužená priehradka na okuliare. Vnútro batohu je prehľadne usporiadané, aby dôležité veci mali svoje pevné miesto. Elastický bedrový popruh sa prispôsobí pohybom, vďaka čomu je batoh na svojom mieste za každých okolností. Ak sa zhorší počasie a voda strieka z každej strany, ako ochrana ideálne poslúži integrovaná pláštenka. Batoh je dostupný v čiernej alebo oranžovej farbe a cena je 79.90 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Batoh Lane 10

V športovejšom duchu je ladený batoh Lane 10. Má menší objem (10 l), ale pritom stále umožňuje uchytenie full face MTB prilby a chráničov. Ideálne sa hodí na náročné traily, ktoré máte na dosah a kde si vystačíte so základnou výbavou. Do batohu môžete umiestniť vodný vak o objeme 3 l a okuliare chráni vystužená priehradka. Vnútorné členenie batohov umožňuje prehľadné usporiadanie potrebných vecí. Pláštenka sa postará, aby veci zostali v suchu a aj, aby sa samotný batoh oveľa lepšie čistil. Bedrový pás je čiastočne elastický a vzdušný, aby neprekážal a výborne sedel. Batoh je dostupný v červenej a v kombinácii čierna/fluo. Cena je 64.90 €.


Cestovná taška Transit

Ak správny biker niekam cestuje, tak väčšinou za účelom jazdenia, výsledkom čoho má so sebou plno príslušenstva, náhradného oblečenia a pod. Ideálnym spoločníkom na takúto príležitosť je cestovná taška Transit prispôsobená špecifickým potrebám bikerov. V prvom rade spĺňa rozmery príručnej batožiny (55 cm x 38 cm x 20 cm), takže si ju so sebou môžete vziať aj do lietadla. Nechýba špeciálna priehradka na tenisky/tretry oddelená od ostatných vecí, dvojica vnútorných vreciek a tiež vnútorné organizačné vrecká na prádlo, ponožky a pod. Dôležitá je vystužená priehradka na notebook, tablet a dôležité dokumenty. Objem 40 l sa dá ľahko zväčšiť na celkových 60 l. Silikónové kolieska sú tiché a hlavne sa veľmi ľahko odvaľujú. Cena na pulte je 89.90 €.


Prilba Razor Mips

Najväčšou devízou prilby Razor je technológia MIPS (Multi-Directional Impact Protection), ktorá prináša nové štandardy v oblasti bezpečnosti cyklistických prilieb. MIPS je systém vyvinutý prostredníctvom mozgových chirurgov a vedcov, ktorý znižuje pôsobenie rotačných síl na ľudský mozog počas rotačných pádov. Celkovo 23 vzduchových otvorov zabezpečuje dokonalú ventiláciu a pre maximálny komfort slúži nový nastavovací systém poskytujúci 5 vertikálnych polôh v zadnej časti prilby a dva nastaviteľné body v prednej časti. Uchytenie kamery je taktiež hračka pomocou špeciálnej platformy. Prilba ponúka 6 farebných prevedení a 2 rôzne veľkosti. Navyše, ku každej je dodávaný výmenný štít v inej farbe. Cena je 119 € pre verziu s MIPS, dostupná je aj verzia bez MIPS v cene 89,90 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Prilba Score Sky Blue

Top MTB model vyrobený technológiu In mold pre najvyššiu bezpečnosť. Odvod prebytočného tepla a ventiláciu zabezpečuje 23 otvorov. V prednej časti prilby navyše nájdete sieťku proti hmyzu, ktorá zabráni nepríjemným situáciám. Nastavenie zabezpečuje systém STL PRO na temene hlavy, vďaka ktorému je možné veľkosť prilby nastaviť jednou rukou aj počas jazdy. Pre ešte väčšie pohodlie pri nosení je prilba vybavená vnútornými antibakteriálnymi výstelkami. Prilba Score je dostupná v 8 farebných prevedeniach a 2 veľkostiach. Cena je 65,90 €.


Rukavice Flow

Model Flow predstavuje ľahké a odolné rukavice pre tých, ktorí majú radi čo najväčšie pohodlie, keďže na dlaniach majú gélové a penové výstelky. Tie sú umiestnené ergonomicky, aby umožnili čo najlepšie rozloženie tlaku. Na dlani je použitá syntetická koža AX Suede Deuce 2.0 pre vysokú odolnosť a nechýbajú silikónové prvky pre spoľahlivé ovládanie bŕzd a radenia. Mikrovlákno na palci oceníte, ak sa budete chcieť rýchlo zbaviť potu alebo blata na tvári. Zapínanie na suchý zips drží rukavicu stabilne na svojom mieste. Rukavice Flow sú dostupné v 3 farebných prevedeniach vo veľkostiach XS, S, M, L, XL, XXL. Cena dlhoprstej verzie je 29,90 €, za krátkoprstú verziu zaplatíte 24,90 €.


Rukavice Hypno

Gélové výstelky umiestnené v dolnej časti dlane ponúka model rukavíc Hypno. Tie sú veľmi ľahké a vzdušné, takže svoje použitie nájdu aj pri rýchlych športových výjazdoch. Dlaň tvorí dvojitá vrstva syntetickej kože Clarino, ktorá sa vyznačuje vysokou mechanickou odolnosťou. Pre lepší úchop rukaviciam nechýba ani silikónová potlač na prstoch a mikrovlákno na palci pre pohodlné utieranie potu. Sú dostupné 3 farebné prevedenia a veľkosti XS, S, M, L, XL, XXL. Model Hypno sa taktiež vyrába aj ako krátkoprstá verzia. Pri dlhoprstej verzii zaplatíte 25 €, prevedenie s krátkymi prstami vás príde na 20 €.



Rukavice Relic

Technicky orientovaní jazdci častokrát uprednostňujú čo najlepší kontakt s riadítkami a práve pre nich je určený model Relic. Dlaň tvorí perforovaná syntetická koža Clarino bez výstelok, takže umožňujú čo najlepší úchop. Časť na palci je zosilnená a rukavice vydržia aj náročné používanie. Nechýba silikónová potlač a neoprénové zapínanie na suchý zips pre čo najlepšie usadenie. Rukavice sú celkovo veľmi ľahké a vzdušné. Sú dostupné 3 farebné prevedenia a veľkosti XS, S, M, L, XL, XXL. Cena je 24.90 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Ako sme v úvode spomínali, sortiment doplnkov je skutočne široký. Okrem batohov, prilieb, či rukavíc nechýba ani kommpletná ponuka oblečenia, náradia a ďalších produktov, ktoré pokryjú všetky potreby aj tých náročnejších bikerov. Pre kompletnú ponuku prosím navštívte oficiálne stránky spoločnosti: kellysbike.com a súčasťou webu bude už čoskoro aj úplne nový eshop, v ktorom budete môcť pohodlne nakupovať z našej ponuky.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Kellys Dakota – efektívna partnerka na každý výjazd

Test: Kellys Dakota – efektívna partnerka na každý výjazd

Ľadvinka? Veď tam sa mi nič nevojde. No ale mokrý prefúknutý chrbát z batoha už nechcem mať. Tak idem jednu skúsiť a rovno otestovať.
Video: Kellys – vývoj, novinky 2024 a budúcnosť značky

Video: Kellys – vývoj, novinky 2024 a budúcnosť značky

V poslednej dobe sme mohli počuť o nových elektrobicykloch, vývoji, inováciách a technológiách. Aká bola sezóna Kellysu a čo si pre nás nachystali pre sezónu 2024?
Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Dalo by sa povedať. že slovenská značka priniesla malú revolúciu v segmente elektrobicyklov. Čo si pre nás pripravil Kellys pre rok 2024?
keyboard_arrow_up