Darček pre vás na výročie MTBIKER centra

MTBIKER centrum pred pár dňami oslávilo prvý rok svojho fungovania. Pripravili sme pre vás všetkých darček vo forme vernostného systému, nižšieho poštovného a rýchlejšieho dodania.

Už je to rok, čo máme kamennú predajňu
Keď sme pred 2.5 rokmi spustili e-shop, veľmi rýchlo sme pochopili, že dobrý e-shop potrebuje kvalitnú kamennú predajňu, kde si zákazníci môžu produkty prísť pozrieť, vyskúšať a prevziať. Za rok sme si naše MTBIKER centrum vybudovali a začiatkom apríla 2016 otvorili. Prvé mesiace pre nás neboli jednoduché - vďaka vášmu záujmu sme museli hneď od začiatku šliapať na plné obrátky 7 dní v týždni a učiť sa a ladiť naše procesy za behu. Vaša spätná väzba a podpora nám však dávala energiu a okrem predajne, servisu a expedície objednávok sme zvládli aj 7 testovacích víkendov. Túto sezónu už troška lepšie vieme, do čoho ideme, posilnili sme tím, zlepšili sme logistiku a tešíme sa na našu druhú “kamennú” sezónu. Už teraz vidíme, že zvládnuť váš záujem bude ťažšie ako sme čakali, preto aktívne hľadáme posily do tímu (viac nižšie).


Naša dodávka so zásielkami do depa je každým dňom plnšia.

Nové značky v e-shope a na predajni
Za posledný rok sme do produktového katalógu na e-shope pridali vyše 6 000 produktov a aktuálne sa blížime k hranici 17 000 dostupných produktov. Medzi najzaujímavejšie nové značky patria:

  • Prilby Giro a Bell
  • Plášte Vittoria
  • Komponenty Crank Brothers, Fizik, PRO, Easton
  • Batohy Camelbak
  • Príslušenstvo Finish Line, Velotoze, Zefal, Supacaz, Ceramic Speed

Stali sme sa taktiež súčasťou siete Shimano Point a nájdete u nás na predajni širokú ponuku komponentov a tretier Shimano.


Rýchlejšie dodanie a nižšie poštovné
Naše MTBIKER centrum v Hrádku nemá kapacitné možnosti na preskladovanie desiatok tisíc kusov produktov, ktoré máme skladom, preto už od začiatku využívame externý sklad a do Hrádku sťahujeme len zhruba štvrtinu najpredávanejších produktov a tovar, ktorý “treba vidieť”, ako sú tretry, prilby, oblečenie a podobne. Pred sezónou 2017 sa nám podarilo zabezpečiť rýchlejší presun tovaru zo skladu, ktorý k nám teraz chodí na dennej báze, teda doslova nočnej báze. Tovar teda vieme do Hrádku doručiť do 24 hodín a do ďalších 24 hodín ho doručiť na odberné miesta, alebo priamo k zákazníkom. Sú obdobia, kedy nezvládneme vyexpedovať všetky objednávky zo skladu alebo z Hrádku a spôsobíme 1-dňové meškanie, snažíme sa ich však minimalizovať a doručovať v sľubovaných termínoch. Aj vaše výborné priemerné hodnotenie na Heureke je dôkazom, že sa nám v absolútnej väčšine prípadov darí doručiť načas alebo skôr ako sme avizovali.

Vďaka väčšiemu objemu objednávok sme mohli vyjednať lepšie podmienky na ceny doručenia a túto úsporu sme premietli do cien poštovného, ktoré sú najviac 3.99 euro (menej pri objednávkach s vyššou hodnotou alebo doručení na Parcelshopy alebo osobný odber). Za túto cenu dostávate 24 hodinové doručenie zásielky, ktorá je poistená, sledovateľná a doručovaná v priemere veľmi slušnými a flexibilnými kuriérmi. Viacerí nás žiadali o doručenie na poštu, čo je však pre nás logisticky náročné a drahé. Namiesto toho doručujeme na 150 odberných miest po celom Slovensku, ktoré majú oveľa lepšie otváracie hodiny ako Slovenská Pošta a tento spôsob doručenia (Parcelshop) je cenovo výhodnejší ako doručenie na poštu.

Vernostný systém konečne spustený
Na výročie otvorenia predajne sme spustili náš vernostný systém, ktorý umožňuje naším verným užívateľom a zákazníkom nakupovať na MTBIKER shope a v MTBIKER centre ešte výhodnejšie. Detaily tohto systému nájdete na tejto adrese, ale zosumarizujem tu hlavné parametre:
  • Zapojení sú všetci registrovaní užívatelia MTBIKERa, aj tí, ktorí u nás ešte nenakupovali.
  • Zľavy sú v rozmedzí 3 až 10 percent voči štandardným cenám v e-shope (to znamená aj voči už zľavneným produktom) a týkajú sa väčšiny produktov, okrem tých, kde už na ďalšie zľavy jednoducho nemáme priestor.
  • Vaše zľavy sú dané počtom nazbieraných bodov, ktoré vidíte v sekcii Tvoje objednávky. Tieto body zbierate úplne automaticky nákupom v MTBIKER shope alebo MTBIKER centre, ale taktiež aktivitou na stránke MTBIKER. Najlepšie sa body zbierajú nákupom (pochopiteľne), ale takisto zverejnením článku, pridaním fotografií alebo výjazdov s GPS záznamom, alebo hodnotením produktov v eshope.
  • Samotné zľavy uvidíte priamo v e-shope pri produkte. Indikáciou vernostnej zľavy je malá ikonka, ktorá vám povie (keď na ňu prejdete myšou) vašu osobnú zľavu na daný tovar a koľko šetríte voči zákazníkom bez vernostnej zľavy.

Ako každý vernostný systém, aj ten náš budeme určite v priebehu času ladiť a upravovať, najmä ak sa zmenia cenové podmienky na trhu, alebo zistíme, že je systém zneužívaný. Základné princípy však zostanú - zapojení sú všetci, zbieranie bodov je automatické a na použitie zliav netreba lepiť žiadne nálepky ani nosiť žiadne kartičky.


Chcete sa k nám pridať?
Vďaka rastu objemu objednávok potrebujeme posilniť našu expedíciu a hľadáme takisto skúseného servisného mechanika do Hrádku, keďže naša kapacita na servis je momentálne nižšia, ako by sme chceli. Hľadáme tak full-time kolegov / kolegyne, tak brigádnicku výpomoc. Detaily o hľadaných pozíciach nájdete v sekcii kariéra.

Dajte nám vedieť v komentároch aké nové značky alebo aké zlepšenia by ste v e-shope alebo na predajni prijali.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Dalo by sa povedať, že ide v podstate o historický okamih v rámci nášho vlastného obsahu. Zoznámite sa počas výjazdu s človekom, ktorý MTBIKER pred viac ako 20 rokmi založil a doviedol do súčasnosti.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up