Answer - poriadne rukavice na trail

“Bikový” segment nie je Answeru zďaleka cudzí, no ak by túto značku náhodou niekto nepoznal, tak patrí do skupiny, v ktorej je napríklad aj Manitou alebo Hayes.

Answer sa zameriava na rôzne doplnky ako napríklad predstavce, riadidlá, gripy, pedále alebo aj rukavice - práve na tie sa bližšie pozrieme. Rukavice splňujú hlavne ochrannú úlohu pri pádoch, a preto by mali byť z odolného materiálu. Okrem odolnosti musí byť materiál vzdušný a nie veľmi hrubý, aby jazdec nestrácal cit pri jazdení. Niektorým jednoducho vadia vlhké gripy od potu, ktoré sa môžu šmýkať alebo ich trápia otlaky, čo je ďalší dôvod skúsiť rukavice.

Answer Clash

Jednoduché ľahké rukavice s pútavým dizajnom, pričom pravá a ľavá rukavica vyzerá inak. Tieto rukavice sú použiteľne do každého terénu aj vďaka kombinácii lycry a koženej dlane, spolu s anatomicky vytvarovaným prstami. Celkovo ich tvorí vzdušný a pružný materiál, v ktorom sa budete cítiť komfortne.

Samozrejmosťou je aj protišmyková časť na dlani a fleecove potítko na palci. Výber je z dvoch farieb, čierno-biela a modro-sivo-zelená kombinácia. Cena sa pohybuje okolo 26 € a viac informácii sa dozviete na tomto odkaze.


Answer Won

Ich prednosťou je jednoduchý dizajn, takže nebudete mať problém sa zladiť s bicyklom a oblečením. Ani v tomto prípade nejde o kompromis medzí dizajnom a funkčnosťou. Silikónová protišmyková potlač, fleecová časť na palci pre utieranie potu či perforovaná dlaň. Veľká výhodou je “ochota” rukavíc spolupracovať s dotykovými displejmi. Na výber je zo štyroch farebných kombinácií: zeleno-čierna, bielo-oranžová, čierno-biela a čierna. Cena sa pohybuje okolo 30 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Answer Enduro

Na túto disciplínu pripravili v Answer špeciálne poriadne odolné rukavice, ktoré sú spevnené na miestach, kde je to potrebné. Kožená dlaň a anatomicky tvarované prsty zaručia komfort a tieto rukavice si nebudete musieť dávať dole, ak budete chcieť niekoho rýchlo odfotografovať s vaším telefónom. Na výber sú varianty: čierna, čierno-červená, čierno-biela a čierno-modrá. Cena sa pohybuje okolo 36 €.


Answer Big John

Tieto rukavice určite zaujmú svojím dizajnom a mnohým budú pripomínať rukavice určené na prácu s náradím pri stavaní trailu. A o tom, že nie sú len štýlové, svedčí aj kožený materiál s tvarovanou dlaňou pre pohodlný úchyt, fleecový palec a protišmyková silikónová potlač na prstoch, vďaka čomu sa vám páčky nebudú kĺzať. Samozrejmosťou je aj ovládanie mobilného zariadenia s dotykovým displejom. Cena sa pohybuje okolo 36 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Answer Petal

Ak by sa nežným polovičkám nepáčili žiadne spomínané modely, tak odpoveďou budú tieto vzdušné rukavice zo strečového materiálu. O komfort sa postará vytvarovaná dlaň a silikónová potlač, ktorá má protišmykový charaker. V neposlednom rade (a možno ani nie) - ide o jednoduchú kombináciu sivej farby a kvetového vzoru. Cena sa pohybuje okolo 26 €.


V tomto segmente máme naozaj široký výber, preto si stačí už len zvoliť tie, ktoré sa vám páčia a pokryjú preferovaný jazdecký štýl. Získate tak dobrú kontrolu nad bikom a ochranu pri páde. Kompletnú kolekciu nájdete na stránkach answerproducts.com/gloves.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Tip na výlet: Krížom-krážom Južným Tirolskom

Tip na výlet: Krížom-krážom Južným Tirolskom

Poďte sa so mnou pozrieť na našu minuloročnú dovolenku, ktorá možno poslúži ako motivácia či inšpirácia do práve rozbiehajúcej sa sezóny.
Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
Test: Maxxis Minion DHF x Aggressor - ideálne kombo na suché traily

Test: Maxxis Minion DHF x Aggressor - ideálne kombo na suché traily

Plášte patria medzi najdôležitejšie komponenty na bicykli. Sú jediným kontaktným bodom bicykla s terénom, a preto treba dbať na ich výber.
keyboard_arrow_up