Unboxing: Elite Direto - trenažér pre náročných

Škaredé počasie a zima sa už blížia, resp. sú už tu, a nie všetci chcú vyraziť na bicykli von - práve pre nich je ideálny trenažér a model Direto od Elite, ktorý uspokojí aj náročných používateľov.

Ako na to...

Výhodou celého systému je priama montáž, a teda potrebujete v podstate len kazetu. Odstránenie trenia plášťa eliminuje hluk, a tiež preklz pri intenzívnej športovej jazde, takže sa hodí aj pre tých, ktorí chcú absolvovať naozaj ťažký tréning v pohodlí domova. Komunikuje s aplikáciami ako Zwift, TrainerRoad, The Sufferfes a Bikevo.






V balení dostanete samotný trenažér rovnako, ktorý podporuje ANT+FE-C a Bluetooth pričom, výkon pri 40 km/h je 1400 W.




Ľahká montáž

Montáž je naozaj jednoduchá, stačí rozložiť nožičky, nahodiť kazetu a osadiť bicykel. Výhodou je, že sem nahodíte bez problémov ako “cesťak”, tak aj horský bicykel. A môžete začať stúpať až do “reálnych” 14% sklonu kopca.


Podložka pod predné koleso, ochrana rámu pred potom a stojan na tablet nie sú súčasťou balenia a zakupujú sa samostatne.


Chceli by ste si trenažér vyskúšať?

Kto by si rád takýto trenažér vyskúšal na vlastnej koži, je k dispozícii v MTBIKER centre. Samotný trenažér, taktiež nájdete u nás v shope za 669.00 €, čo je 17% zľava oproti MOC 799.00 € a kompletné informácie sa dozviete na tomto odkaze.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Marin Headlands 1 – karbónový dobrodruh

Unboxing: Marin Headlands 1 – karbónový dobrodruh

Headlands je kopcovitá pobrežná časť Kalifornie, plná štrkových ciest, výhľadov na oceán aj na známy most Golden Gate. Tento karbónový gravel je poctou tomuto miestu.
Unboxing: Titici ALL-IN - aj hliník môže byť exkluzívny

Unboxing: Titici ALL-IN - aj hliník môže byť exkluzívny

Hľadáš niečo, čo nemajú všetci, niečo, s čím budeš vytŕčať z davu? Ak máš rád ručnú prácu a ceníš si netuctový prístup k technológiám, pozri sa na tento gravel.
Unboxing: Marin Kentfield 1 - „retrobike“ v modernom šate

Unboxing: Marin Kentfield 1 - „retrobike“ v modernom šate

Tentoraz si trochu oddýchneme od zdvihov a výkonov a miesto toho sa pozrieme na „klasiku,“ s ktorou môžete vyraziť či už na kávu do mesta, alebo na cyklotrasu.
keyboard_arrow_up