SMS Santini - originálna edícia vo farbách Trek-Segafredo

Dajte vedieť vďaka špeciálnym a originálnym tímovým edíciám kvalitného oblečenia jasnejšie najavo, koho ste fanúšikom. Samotným dresom tímová kolekcia iba začína a na výber je dnes už omnoho viac kúskov...

Taliansky výrobca cyklistického oblečenia SMS Santini v tejto sezóne podporuje Pro Tour tím Trek-Segafredo, a preto do svojho portfólia cyklistického oblečenia zaradil práve dresy vo farbách tohto uznávaného tímu. Medzi zvučné mená vo farbách tímu sú momentálne tímový favorit na etapové preteky Bauke Mollema alebo klasikári ako John Degenkolb, Jasper Stuyven, Tom Skujins, či špurtér Giacomo Nizzolo. A nie je to tak dávno, čo farby tímu obliekali aj výnikajúci Alberto Contador a Fabian Cancellara.


Dámska kolekcia FAN LINE

Krátky dres navrhnutý pre ženy sa vyznačuje svojou ľahkosťou a priedušnosťou a vďaka strihu výborne kopíruje ženské obrysy tela. Z prednej strany je vybavený plným zipsom pre lepšie pohodlie pri obliekaní a vďaka polyesterovej tkanine z mikrovlákna supluje aj funkciu funkčného prádla, kedy efektívne odvádza pot a rýchlo schne. MOC cena je 65 €.

Krátke nohavice z materiálu Thunderbike Power lycra pre ženy sú vybavené dámskou WMAX výstelkou pre zvýšený komfort počas jazdy. MOC cena je 80 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Pánska kolekcia FAN LINE

Dres zaujme hlavne svojou ľahkosťou, priedušnosťou a vďaka anatomickému strihu dobre sadne. Počas nosenia oceníte aj výbornú schopnosťou odvádzať pot a rýchlo schnúť, za čo vďačí mikrovláknovej polyesterovej tkanine. MOC cena je 75 €.

Nohavice vyrobené z materiálu Thunderbike Power lycra sú vybavené bielymi sieťovanými trakmi, ktoré sa vyznačujú vysokým stupňom komfortu počas nosenia a ich priedušnosť oceníte aj počas horúcich letných dní. Ku zvýšenému komfortu počas dlhých výjazdov v sedle prispieva aj výstelka E-max, ktorá sa vďaka anatomickému tvaru postará o pohodlie vašich sedacích partii. MOC cena je 85 €.


Pánska kolekcia PRO TEAM - presne ako u profesionálov

Ide o kúsky materiálovo a strihovo totožné s tými, ktoré nosia samotní pretekári z tímu Trek-Segafredo. Dres s krátkym rukávom aerodynamického strihu je vyrobený z extrémne ľahkej, ale odolnej textílie Bodyfit, ktorá váži len 90 g na meter štvorcový. Rukávy, vrecká a boky sú vyrobené z priedušného materiálu Rudy. Rukávy sú predĺžené pre čo najlepšiu aerodynamiku a zakončené sú silikónovým lemom, aby ostali v ideálnej polohe. MOC cena je 95 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Krátke nohavice Pro Team sú vyrobené z tkaniny Thunderbike Power a vyznačujú sa aerodynamickým strihom a špičkovou výstelkou označenou ako C3 pre čo najlepší výkon. Na tele výborne sedia aj vďaka mikrovláknovým elastickým pásom, ktoré slúžia ako traky a vyznačujú sa vysokým stupňom komfortu pre každého jazdca. MOC je 120 €.


Pánsky tréningový dres

Ide o ľahký a priedušný dres s krátkym rukávom z edície tréningového oblečenia tímu Trek-Segafredo, ktorý sadne každému. Charakteristickým prvkom tohto dresu je fluo farba pre zvýšenie bezpečnosti na cestách. Dres vďaka priedušnej mikrovláknovej polyesterovej tkanine efektívne odvádza pot a rýchlo schne. MOC je 75 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Ľahké vesty

Vestu je možné poskladať do zadného vrecka, čo oceníte hlavne počas tréningov alebo aj dlhších výjazdov, kedy ju tak môžete mať po ruke vždy, keď si to situácia vyžaduje, a pritom vás zbytočne nezaťaží. Vesta je dostupná v klasickom červenom alebo v takzvanom tréningovom prevedení. Tréningová edícia oblečenia zaujme svojou fluo farbou pre lepšiu viditeľnosť na cestách, čo prispieva k vašej vyššej bezpečnosti. Vesta je z prednej strany vyrobená z tzv. „Skin“ tkaniny pre lepšiu odolnosť proti vetru a zozadu zo sieťoviny pre lepšiu ventiláciu. MOC cena vesty je 75 €.


Tréningový zateplený dres

Ide o dres s dlhým rukávom s typickým dizajnom pre tím Trek-Segafredo. Je dostupný v dvoch farebných prevedeniach, a to v klasickej červenej alebo v tréningovej fluo farbe pre zvýšenú bezpečnosť. Je vyrobený z tkaniny Hotwind thermo fleece Fabric pre čo najlepší tepelný komfort a optimálnu termoreguláciu. Na zadnej strane má trojdielne vrecko pre všetko, čo k vášmu výjazdu potrebujete. Na spodnej strane dresu je použité silikónové uchytenie, vďaka ktorému dobre sedí na vašom tele aj počas jazdy. MOC pre obe prevedenia je 100 €.


Doplnky

Byť v tímových farbách, to neznamená vlastniť len dres s nohavicami, dôležité je mať k nim aj patričné doplnky. Edícia Trek-Segafredo tak ponúka aj doplnky ako bavlnenú čiapku, vhodnú pod prilbu či už do teplého alebo naopak chladného počasia. MOC je 15 €.

Ďalej sú v ponuke letné rukavice s odolným polstrovaním a protišmykovou výstelkou dlane pre optimálne anatomické uloženie vašich rúk. MOC je 25 €.

Do mierne chladného počasia je možné si z doplnkov zaobstarať aj originálne návleky na ruky vyrobené z mäkkého, teplého a odolného materiálu, ktoré sú zakončené gélovým ukončením pre perfektné držanie na ramenách. MOC je 30 €.


Pri doplnkoch nesmieme zabudnúť ani na naše chodidlá, a preto kolekcia Trek-Segafredo ponúka aj originálne Pro Team Aero ponožky, pre ktoré je charakteristická lýtková časť s Lycra vnútorným silikónovým uchopením pre čo najlepší aerodynamický výkon. MOC je 40 €.


Jasne vo farbách

V prípade, že fandíte tímu Trek-Segafredo a chcete to dať patrične najavo aj počas výjazdov, pozrite si bližšie predstavené kúsky či už z kolekcie FAN LINE alebo PRO TOUR. Na výber sú aj tréningové sety - ideálne do premávky pre lepšiu viditeľnosť a bezpečnosť. Kompletnú ponuku nájdete na stránke santini-sms-shop.sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Dresy do teplého počasia - leto prichádza PR článok

Dresy do teplého počasia - leto prichádza

Nech už vyznávaš obopnuté a aerodynamické alebo voľné a pohodlné kúsky, určite oceníš rýchly odvod potu a spoľahlivú termoreguláciu za každých okolností.
Od základu: Akú výbavu si so sebou vziať na cestný výjazd?

Od základu: Akú výbavu si so sebou vziať na cestný výjazd?

Čo všetko si pribaliť so sebou na cestný výjazd? Dá sa výbava vôbec prispôsobiť dĺžke výjazdu?
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
keyboard_arrow_up