Našim cieľom je pomáhať cyklistickým nadšencom a podieľať sa na vybudovaní zdravej bikerskej komunity. Diskusné fórum je jadrom našej komunity a chceme aby jeho používanie bolo príjemné, príspevky vecné a diskusia sa viedla v pozitívnom tóne. Preto potrebujeme, aby si jej členovia prečítali a riadili sa nasledovnými pravidlami fóra, ktoré dopĺňajú naše hlavné pravidlá používania stránky MTBIKER.

Správcovia stránky MTBIKER a dobrovoľní moderátori sledujú diskusné fórum a majú právomoc upraviť, premiestniť alebo odstrániť príspevky, ktoré porušujú pravidlá. Tu je zoznam dôvodov, pre ktoré môže byť Tvoj príspevok odstránený:

1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
2. Príspevok obsahuje nadávky, vulgarizmy alebo rasové či sexistické narážky.
3. Príspevok bol pridaný za účelom provokácie alebo vyvolania roztržky (flame).
4. Príspevok obsahuje alebo odkazuje na pornografický alebo extrémistický obsah.
5. Príspevok priamo či nepriamo podporuje nelegálnu činnosť.
6. Príspevok porušuje autorské práva tretej osoby.
7. Príspevok ma reklamný charakter.
8. Príspevok je spam, off-topic alebo obťažuje členov komunity.
9. Príspevok je duplikát.

Vo všeobecnosti sme zástancami toho, aby sa neodstraňovali žiadne príspevky, ale záujem komunity a zákony sú nadradené individuálnej slobode prejavu. Je na posúdení moderátorov a správcov, či a do akej miery príspevok porušuje pravidlá. Ak bol Tvoj príspevok zmazaný alebo presunutý, príde Ti notifikácia aj s uvedením dôvodu. Nie je v našich možnostiach diskutovať o konkrétnych porušeniach.

Pri opakovanom alebo závažnom porušení týchto pravidiel Ti bude udelený dočasný, prípadne trvalý zákaz prístupu (ban). Vytváranie užívateľských kont za účelom obchádzania zákazu prístupu alebo zavádzania komunity je striktne zakázané.

Ďakujeme za prečítanie a veríme, že sa podelíš s komunitou o svoje zážitky, skúsenosti a otázky.
04.02.2006 - 16:34:42
022
keyboard_arrow_up