Kategórie
Bike-techposledný komentár: 23. 1. 2025 o 16:43
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Novinka -15% Giant Propel Advanced 1 bicykel, lcicle white
3 549 €
-15%
MOC 4 399 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/389780/cestny-bicykel-28.html
lepsia fotka bez zavoja, jednotnejsie pozadie atd (zadarmo)
- omotavka - (sedlo, ok klasika, 'jemne' opotrebenie pouzivanim)
Inak cisty, neurazi, hlavne ked ho budes pouzivat (s radosťou)
ako priklad uvadzam tuto cyklo-kaviaren v ziline kde maju na stene zaveseny favorit f2 este vzacnejsi kusok ako f1.
mozem potvrdit, takto to mam pri vstupe z predsiene
len sa tu prelinali dve odlisne debaty, F1 ako sperk do vitriny (atd) a snaha postavit si nieco vlastnorucne a lacno, na bežné jazdenie do obchodu/krcmy
Morbo zda sa ze si si nasiel svojho favorita
a vďaka ftu2, ten som predtým nevidel, retro, dobove, stylove, ale mna velmi neoslovil (za tu cenu)
a vďaka ftu2, ten som predtým nevidel, retro, dobove, stylove, ale mna velmi neoslovil (za tu cenu)
to je najväčšia nevýhoda favorita, tento napríklad, je ***** robota, kopec roboty, predajná cena neprevyšuje investované náklady a zdá sa to veľa...
Chcem sa ešte raz všetkým poďakovať, čo mi tu odpísali a pomohli so stavbou. V prílohe posielam aj zopár fotiek, ak by to niekoho zaujímalo, ako to vyzeralo a ako to vyzerá teraz, možno tým niekoho inšpirujem alebo pomôžem.
UPOZORNENIE: Pre všetkých vyznávačov a zástancov pôvodných Favoritov, odporúčam sa na to nepozerať a ihneď odísť, lebo to, čo som s tým bikom spravil sa im asi páčiť nebude.
Plus posielam fotku predstavca, tak sa chcem opýtať, že či nevadí, že je to vonku aj s tým označením na trubke. Vďaka za odpovede
Jano1987 Favorit mal viac veľkostí ?
Veľkosť rámu Favorita zistíš jednoducho, odmeriaš vzdialenosť od stredu stredového zloženia po sedlovej rúrke po stred spoja hornej/hlavovej rúrky čo ide vodorovne so zemou a máš veľkosť. Zlá veľkosť rámu ti spôsobí akurát tak bolesti krížov, chrbta či ramien. Tak isto, pozri si ako si správne nastaviť posed.
Rám bude asi veľkosť 59-60cm - koľko meriaš ?
1) Favorit je najlepší stroj ever, čokoľvek sa robí, musia sa použiť originálne súčiastky a musí to vyzerať dobovo
2) mám Favorit, ale chcem aby aj dobre jazdil a aj nejak vyzeral (dizajn je subjektívny), tak nemám problém použiť nové diely ako lepšie kolesá, nové radenie najlepšie s indexom atď. V prvom rade funkčnosť s dávkou estetiky za rozumné peniaze.
3) potrebujem aby to jazdilo za čo najmenší peniaz a estetická stránka veci ma nezaujíma.
Ja osobne beriem Favorit ako imidžový bike na také to presúvanie po meste, ktorý si môže každý individuálne upraviť ako sa mu páči a vraziť peniaze, koľko peňaženka dovolí. Na druhú stranu, je to Favorit, vraziť do toho 600€ mi príde ako totálna blbosť, ale keď si to niekto môže dovoliť, jeho vec. Od bicyklu očakávam hlavne úžitkové vlastnosti. Orginálne kolesá s origo brzdami sú pekný detail, na druhú stranu moderné kolesá s moderným brzdami brzdia koľkokrát o polovicu lepšie, čo z môjho pohľadu je prevažuje nad tým pekným detailnom, predsa len je rozdiel, či sa brzdí 15m alebo 7m. Tak isto radenie. Je fajn, že zadnú prehadzovačku netreba štelovať, len sa nastavia dorazy, ale ak mám vzadu indexové radenie, hoc aj na páčke na dolnej rámovej rúrke, z hľadiska komfortu užívania je to na úplne inom leveli. Samozrejme dá sa jazdiť aj na klinkovom strede, ale ak porovnám so 4 hranom, už by som sa dobrovoľne ku klinkom nevrátil. A hlavne kolesá. Jazdil som na 40 ročných kolesách, dalo sa to, ale dal som tam najlacnejšie KLS kolesá, čo sa dajú za 25€ kúpiť aj tu teraz a zrazu z toho bol nový bike.
Jano1987 Srsen Meriam okolo 175 cm, teda podľa tabuľky na tej stránke by som mal mať veľkosť rámu 54 až 56. Ten môj rám som nemeral, ale ak je teda pravda, že veľkosť je 59 až 60 cm, tak mi to je veľké, ale čo bike je prerobený, tak čo ho teraz vyhodiť.
Sobi_20 Neviem ako tie brzdové bowdeny mám dať do roviny, skrátiť ich či čo? Ako som vravel, tak ako boli pôvodne od výroby, tak som dal aj tieto nové, neviem aký je problém, keď sú tak ako sú teraz? Riadidlá, teda ak myslíte predstavec, mám tak naschvál ako som už písal a sedlo hore dať nemôžem, lebo by som už nedočiahol.
mikkaeeel Ak som dobre pochopil, tým prvým bodom narážate na môj Favorit však? Však určite by bolo lepšie, keby doteraz stál a hnil ten Favorit na šope u známych až by ho jedného pekného dňa niekto nezobral a nehodil ho do kontajnera. To je určite lepšie, ako keď má niekto z neho radosť a bude na ňom jazdiť.
Inak na tomto fóre mi príde, že niektorí ľudia si neuvedomujú, že stále ide iba o sprosté bicykle a už ako som tu viackrát videl, že ľudia sa kvôli tomu tu dokázali hádať a urážať sa, to mi naozaj nepríde normálne, ale asi to niektorých ľudí baví a majú na to čas. Ja mám aspoň ponaučenie do budúcna, že v živote už nespravím podobnú sprostosť a to to, že dám fotky svojho bicykla na nejaké fórum. Jedna vec je vyjadriť normálne svoj názor a druhá vec je písať o človeku, že niečo zhovadil a že nemá estetické cítenie. Pre tých, čo to dočítali až do konca, prajem pekný deň.