Tiez mam tie rafiky.Skusal som nejake Merida mtb plaste a tie isli rukami a po nafukami pekne patky pukali,plaste sa rovnomerne usadili.Dal som ich s dusou aby mi pritlacila bezdusovu pasku,ktoru som lepil.Teraz budem nahadzovat Maxxis Detonator a ked som to skusal,tak som skoro montpaky zlomil.Akurat premyslam,ci ich dat bezdusovo,alebo az buduci rok.A ci vlastne aj budu drzat,ked niesu tlr.
Edit
madbugie Na kolko si to natlakoval?Daj max co znesie
rafik a plast.
.
No a teraz moje skusenosti s baranmi.Dal som 160km za 4 dni,no a musim povedat,ze je to dost zvlastne

Na jednej strane sa mi paci rozmanitost roznych uchopov,ale akosi este neviem zatocit o 180° na malom polomere

S rovnymi nebol problem.Dalej v spodnom uchope som chcel preradit na velku pilu,tak som si rovno aj pribrzdil

Teren som skusil iba mierny,polna cesta a tam som zistil,ze som akysi neisty v stoji.Predsalen na mtb mam 740mm a tu som klesol na 440mm.Bol som aj dost natiahnuty,tak som vymenil 90mm predstavec za 60,je to lepsie,ale chcelo by to este o nieco kratsi.A mozno je to len o zvyku,kedze som nikdy barany nejazdil.Zatial ma to bavi