ahoj. skusim ti porovnat trasy. Jasna je v pohode a ma nejakych 2500 vyskovych metrov. Zacina sa cca o 5. V porovnani s tym, zacinas Rysy už rano pred stvrtou, co je aj v propoziciach. Moze to byt narocne, uz po prvych par km ides kratky kopec za Hlohovcom, nasledne Velke pole. Co je o dva kopce viac, ako Jasna a moze to dat zabrat. Na druhu stranu, prostredie je podla mna krajsie. Horehronie, stupane na Certovicu cez Jarabu a nasledne priblizovanie sa k Tatram a vidiet tu panoramu
Osobne sa mi to viac paci.
co sa ale tyka organizacie, Jasna mi pride vyborne zorganizovana, co sa tyka netrhania balika a stabilneho tempa, obcerstvovaciek a tychto veci. Pri Rysoch mi toto trosku chybalo a bolo to viac "punk" (hodnotim rocnik 2015)... aj jedlo, co som zazil, bolo lepsie na Jasnej.
Co sa tyka jazdy, 2015 rok Jasna uplne uzasna, krasne dvojrady a pod, na Rysoch som mal pocit, ze je kazdemu jedno co kde kto je, ale bolo to kludne a mensie. Jasnu som odvtedy absolvoval este dva krat s kamratmi a posledne dva rocniky sa vsetci tlacili dopredu, vela padov atd. mal som pocit, ze niektori jedinci si mylia cyklojazdu s cyklopretekmi a kazdy chcel byt vedla kazdeho. trojrad atd.
na zaver, aj jedna aj druha akcia je super, narocnostou su tazsie Rysy ale s par tisic km najazdenymi v roku to clovek pravdepodobne zvladne.