ja som mal vcera dostat testovacie 2 sedla Selle Italia,ale clovek z DOLOMITY BIKE ma vobec ako slovensky predavac neprekvapil,ked som si u neho minuly tyzden objednal 2 sedla typu 150 a 155 velkosti,ze to utorka to mam na 100%,a vcera z roboty som mu volal,ze teda si po ne mozem prist,a on ze paneboze,on chudacik iba vcera objednaval veci a to mi na 1000% slubil ze ich ide okamzite objednat a ze v utorok pridu,a teraz ze ich objednaval v pondelok a pridu vo stvrtok,proste prist tam dat FACKU a odist,asi mi to pripada jedine tak....
cize TRNAVA--RYSY su u mna tym padom PASSE,kedze neviem ci by mi neodpadla RIT po tych 310km na mojom sedle.....
nemate niekto pozicat 150 alebo 155mm sedlo?
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
posledný komentár: 19. 3. 2017 o 20:27
janosik:tie cesty tu mate teda v riadne dezolatnom stave,a take mnozstvo aut uff.....by som sa aj bal jazdit
inak su z nejake fotky s maratonu ?
Chcem sa spytat tych co boli nakolko je to narocne na vyskove metre. Vidim, ze je to cca 3800m, co som nikdy nedal, ale minulorocna BA-Jasna sa mi na druhej strane isla celkom v pohode tak verim ze ten rozdiel by som mohol zvladnut. Je tu niekto kto isiel obidva a vie ich porovnat?
co sa ale tyka organizacie, Jasna mi pride vyborne zorganizovana, co sa tyka netrhania balika a stabilneho tempa, obcerstvovaciek a tychto veci. Pri Rysoch mi toto trosku chybalo a bolo to viac "punk" (hodnotim rocnik 2015)... aj jedlo, co som zazil, bolo lepsie na Jasnej.
Co sa tyka jazdy, 2015 rok Jasna uplne uzasna, krasne dvojrady a pod, na Rysoch som mal pocit, ze je kazdemu jedno co kde kto je, ale bolo to kludne a mensie. Jasnu som odvtedy absolvoval este dva krat s kamratmi a posledne dva rocniky sa vsetci tlacili dopredu, vela padov atd. mal som pocit, ze niektori jedinci si mylia cyklojazdu s cyklopretekmi a kazdy chcel byt vedla kazdeho. trojrad atd.
na zaver, aj jedna aj druha akcia je super, narocnostou su tazsie Rysy ale s par tisic km najazdenymi v roku to clovek pravdepodobne zvladne.
Ono, ja som povodne z Brezna takze prinajhorsom to tam mozem otocit ked budem vidiet ze odchadzam uz pred certovicou
eaten snad sa vidime aspon na jednej z tychto akcii.
Tym ze som Trnavu Rysy este nedal tak ma to tam velmi taha. Diky za info - urcite sa ozvem ak to teda vyjde.
Ako sa tam riesi defekt? Opravujem sam a potom to rychlo dotahovat?
na Rysoch som mal dokonca nizsiu priemerku, ak si spravne pamatam a mal som pocit, ze tam bolo viac pauz. tam by som prijal nejaku autopodporu, kde si nechas ulozene veci, jedlo a pod
snad sa vidime aj so mnou, ale tento rok asi len Rysy ak nieco vobec bude
Treba to vsetko brat trochu s rezervou a uzit si bicyklovanie ?
Ako to mate so zadkami? Ja som dal max 200 aj s prestavkami tal si nejak neviem predstavit dalsich +100
Scarinko - Je to uplne ine v baliku a sam. Aj fyzicky aj psychicky. Sanozrejme je to stale dlho, mne napr. v prvom rocniku strpli prsty na rukach na niekolko dni
Zadok je fajn aj mas overene nohavice, teda aspon ja som s tym nemal problem.