nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Najdi si aj zaber spredu.
Zaber zhora trosku klame, kedze "stredova" ciara ide zprava do lavej strany. A tak to potom vyzera ze Alpecin siel akoby brutal krizom doprava. Pricom idu relativne stredom na prvej a druhej pozici. Akonahle ich predbehol Cav, okamzite ich dolava zavrel.
Je trosku rozdiel ist na prvej pozícii s jemnym vychylenim, nez niekoho po obehnuti vedome zavriet
Čosi, pozri ako vstal z mŕtvych... Ten ma teraz "natrénované" že ani kopce nepocíti...ale dúfam, že sa mýlim.
Ako bratia česi píšu...On byl vždycky prase ubrečený
"Podal som mu ruku a zablahoželal mu, ako to obvykle robím pri každom víťazovi. Nemám proti nemu nič.
Myslím si, že to, čo sa stalo v roku 2017 má stále v hlave, no ja už nie. Posunul som sa ďalej a som zaňho rád, že vyhral," uzavrel Sagan.
QuickLidl mi nikdy nebol sympatický, a ako sa ukazuje, aký šéf tímu takí jazdci... čo včera predvádzali na šprintérskej prémií a v cieli...
urevaného krpatého napoleóna ani nekomentujem... taký ***** podľa mňa nemá právo zobrať Merxovi rekord...
Ako športovcovi, ktorý sa roky trápil (asi karma) mu víťazstvo doprajem, ale hneď pri najbližšej príležitosti ukázal svoj charakter, zavrieť kolegov tak že musia zvesiť nohy a zároveň sa tešiť z takého víťazstva... trošku schíza... dnes je taká doba, cez mŕtvoly... niektorí môžu, iní nie...
„Logicky mi to vychádza na tím Movistar, kde by priestor pre jeho ľudí určite našli." Prívara.
LOL, to som ozaj zvedavý ako by v tíme vrchárov, ktorý navyše komunikuje len po španielsky, našli priestor pre Bašku, Juraja, Ossa, Bodnara či Valacha. Alebo Peťa.
Peto, uz aj Gazetta pise o Direct Energie, síce tiez majú Willier...