nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Toto isté sa hovorilo o US Postal, Telekome, Sky... Potvrdilo sa to len u US Postal - Discovery.
Tvrdím, že môžeš žrať bobule veľké ako peceň chleba, ak nemáš natrénované, tak sa na víťaznej vlne nepovezieš
najlepsie porovnanie zenska profi kulturistika a chlapska naozaj naturalna kulturistika, ak vies co do seba ides o niekolko levelov vyssie, samozrejme za cenu zdravia atd... jasne ze nemam ideal ze neaky vrcholovy sport je cisty, jedno ci to je futbal, cyklistika, hociaky sport kde sa tocia peniaze je o biznise
to bol rovný šprint???
Bora je opat raz uplne mrtvy team. Mam pocit, ze vsetci cyklisti sa tam postupne len zhorsuju, odkedy raz zaziarili (Buchmann, Ackermann, Schachmann). Supermegadomestik Oss ho nevie potiahnut ani len v tychto smiesnych premiach. Myslim, ze moze velmi dakovat, ze je Petov kamos, lebo inak by si takyto cyklista na take peniaze nikde neprisiel. Morkow si asi myslel, ze ma za sebou Cavendisha a asi dostal do sluchatok, aby zvolnil (a trosku zavrel priestor), lebo vezie Petra. A boraci protest samozrejme nepodaju. Nepodali napriklad ani minuly rok po diskvalifikacii, ktora sa ukazala ako jasne neopravnena. A keby aj Morkowa potrestali, neviem si predstavit ako, aby to Petrovi vobec nieco vykompenzovalo.
Farmaceutický zázrak
Klasika, ľudia sa nemenia. Je to kk
A ano, bude zaujimave sledovat, ako a ci Cav prejde kopce. Totizto ak sa ozaj dozvedel o starte na Tour len par tyzdnov predtym, jeho priprava pred sezonou ani jeho hlava nepocitala s 3-tyzdnovou bohovskou zatazou. Samotny Peter sa vyjadril vcera, ze za najvacsich superov povazuje Colbreliho a Matthewsa.