nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Btw, pred dneskom ho za vitaza tiplo az 56% divakov. Ale bol to britsky eurosport. Rovnako na CyclingTips podcaste pred tour 3ja zo 4 odbornikov tvrdili, ze Cav vyhra etapu - ale tiez to boli briti, u ktorych to bolo mozno skor wishful thinking. No nic, najma je tu ale nadej pre Petra
Mechanici vo včerajšej etape nahodili Thomasovi reťaz, rameno, ... posadili ho na bicykel a pokračoval dalej
No dorástol alebo ho karma dala do laty a mal dlhýýýýýý čas premýšľať. Hlavne po tom čo kvôli nemu PS vyhodili z TdF a pripravil ho o obhajobu a zisk zeleného a možno aj nejakú tu víťaznú etapu. Potom sa už len mohol, so svojou nadutosťou, pozerať pri rehabilitácii v telke ako PS získava svoj tretí titul MS. To bolo priam preplesk zo strany karmy.
José Ibarguren Taus,tento španielsky lekár zo známou dopingovou minulosťou určite vie čo majú chlapci z DQS užívať...
https://www.dopeology.org/people/Jos%C3%A9_Ibarguren/
Akoze, ta Lampre afera bola uz skoro pred 20 rokmi, ale akosi takymto doktorom neverim.
presne ako píšeš,sú len o krok pred doping.kontrolou,je to až príliš okate, že kto príde do DQS ide s výkonom prudko hore,a kto odíde ide z výkonom dole-vid viviani,terpstra,gaviria a plno ďalších pretekárov...
nie som fanusikom DQS, ale toto tvrdenie plati len v pripade, ze ignorujeme skupinu ludi, ktori po odchode z timu isli vykonnostne hore, z hlavy napriklad Trentin, Schachmann, Kwiatkowski...
casto pozorujem, ze ak je niekto vaznym superom sagana a dokaze ho pravidelne porazat (nedajboze s nim ma nejaky konflikt), tak skor ci neskor si vysluzi nevrazivost slovenskych "fanusikov" a/alebo obvinenia z dopingu - ci uz slo o Cavendisha, Kristoffa, van Avermaeta, Terpstru alebo van Aerta, vzdy ten isty scenar...